פינוק קליל לסופ"ש

DJ$upreme

New member
פינוק קליל לסופ"ש

באתר של הג'י מתחבאים כל הסטים מתחרות ה-DJS שהיתה בחודש שעבר לרבות הסט הזוכה של המנצח, אורי שוחט. לכו לאזור ה"מיץ" או ה- JUICE, תכנסו לקטעים מן העבר ויעלה לכם PLAYER, תנו לו קצת זמן לעלות.

DJ$upreme

New member
והיום בג'י- השקת משחקי ה-NBA ל-XBOX

שני משחקי NBA חדשים ל-XBOX 360 מושקים בארץ במסיבה מיוחדת בג'י ספוט - מדובר ב- nba 2k7, וכן ב - live nba 2007. המשחקים מושקים ע"י חנות הגיימרים הידועה mediagames. שתי עמדות מולטימידיה יותקנו בחצר להנאתכם, נחלק קצת פרסים למי שיפגין כישורים נאים. ובנוסף, אני מתקלט בחצר סט של אולדסקול היפהופ - (באמת אולדסקול) בשילוב עם סתם דברים ישנים. באולם המרכזי BABY G בלהיטי היפהאפ. בנים מגיל 23, בנות מגיל 18.

Itai S

New member
קובי גם התחיל לתקלט?../images/Emo13.gif או שהוא סתם

התנסה לכמה דקות? כמה דברים על הערב, היה ממש אחלה, היו הברקות בחוץ כשתיקלטת,וגם שמתי לב שממסיבה למסיבה הרחבה החיצונית תופסת יותר ויותר קהל להרבה זמן מהערב, זה לא כמו בהתחלה שהיו קצת אנשים בחוץ. רק הפריע לי משהו ברחבה הפנימית- כל הערב כמעט הפליקר דלק, מה שמאוד הפריע ולא התאים, אני גם יודע שזה לא קורה כשאתה מתקלט בפנים, נסה לדבר עם בייבי, זה די מציק כשזה לאורך זמן וגם מסנוור בטירוף. איתי ס.

DJ$upreme

New member
וואלה-

לגבי הפליקר הערה טובה - יש להעיר זאת ל-DJ או לקובי כשאני לא שם...לא להתביש...אנחנו קשובים. לגבי החצר, תודה, אני נהניתי מאוד לתקלט שם ורוצה לעשות את זה יותר...לא תמיד זה אפשרי... החצר כזכור לא היתה פעילה כשפתחנו אבל החלטנו ללכת על זה ולהשקיע ואני חושב שאחרי שנה פלוס של הפעלת החצר, זו נהיתה רחבת ההיפהופ הכי מענינת ולא צפויה בעיר. ולא אכפת לי לטפוח לעצמי על הגב כשנמצאים שם אנשים יקרים כאלארם, שוחט, צ'רניקוב החצי רזידנט, GINGER, FATR, ברק ווייס, JUICY, סוליקו, בועז מורד, ואחרים. ביג אפ

Rapid נאור

New member
אני גם אתן ח"ח

לכולם מלבד לג'ינג'ר, בכנות, יצא לי לשבת חצי מסיבה שהיא תיקלטה בחוץ, ואני לא מבין מה אתם מוצאים בה. שמה מוזיקה מזעזעת. חוצמזה, ממה שכבר יצא לי להיות, הרחבה החיצונית, שווה!

למעלה