פינוק ליום האהבה...

חן המלך2

New member
פינוק ליום האהבה...

שלום חברים יום האהבה חל בשבוע הבא,ואני ארצה לעשות משהו פינוקי עם חברה שלי. אפשר לקבל הצעות לרעיונות מקוריים לעשייה ביום האהבה? יש לי עוד שתי שאלות,לא בטוח אם הן קשורות אבל מקווה שאקבל עליהן תשובה: אני עם חברה חודשיים אגב,אם זה נתון שחשוב לדעת... 1.זה רק בקשר שלנו קורה המצב הזה שרוב הפעמים אני מוביל ומחליט כזה לאן הולכים,ולא היא?או שזה קורה אצל כולם והבנות אוהבות שהגבר מוביל אותן ומחליט לאן הן ילכו? זה בסדר אם סוף שבוע אחד אני אגיד לה "הסופ"ש הזה הבמה שלך,תחליטי את לאן נלך"? 2.כל מי שמסביבי ומכיר אותי אומר לי שמאז הקשר מאוד השתניתי לטובה בהתנהגות ובהתבגרות שלי.הקשר באמת משנה ומבגר את הבן אדם? תודה

Megie

New member

ברוך הבא חן!!
א.תחפש אם יש איזה סרט רומנטי באותו היום-תלכו, אחר"כ אפשר מסעדה במקום מיוחד..לא צריך להגזים, בקטנה כזה-אם זה היה קיץ הייתי מציעה את הים..בחורף קצת קר לכאלה.. ב.זה בסדר אם תציע לה לבחור פעם הבאה, ובכלל..הכי טוב-זה לגיד לה מה אתה מרגיש ולא לשמור בפנים..לא בריא לשניכם.. כל מה שנראה לך לא תקין-תוציא..פשוט תלמד איך לעשות את זה בצורה חכמה בלי לפגוע
ג.קשר זוגי זה אחד הדברים הכי מבגרים, זה ידוע-אתה מתחיל לדאוג למישהו נוסף שהוא לא "אתה", לומד לתת מעצמך, לומד להרגיש..לומד להיות רגיש, אוסף של תוכנות שצפות ומציפות אותך בלי שבכלל ידעת על קיומן.. וזה כל היופי
שיהיה המון בהצלחה חן

חן המלך2

New member
תודה רבה!!!!

לגבי השאלה הראשונה:לקנות לה משהו ביום הזה? לגבי השאלה השנייה:מה הכוונה להגיד לה מה אני מרגיש?להגיד לה כאילו שאין לי בעייה שגם היא תציע כל מיני מקומות שנבקר בהם וכו'? ומה הכוונה בצורה חכמה בלי לפגוע? הרי זה לא הגיוני שאני אבוא ואגיד לה"אני רוצה את דבר X,תקני לי אותו,נכון?"

Megie

New member
בכיף, בשביל זה אני פה

אתה יכול לקנות אם אתה מרגיש לנכון ורוצה.. אין פה חוקיות, אני מאמינה..שלפנק אפשר ורצוי-תמיד, לא משנה באיזה דרך..גם פתק וגם מתנה או כל דבר שיעלה לראשך..ולא צריך בשביל זה את יום האהבה.. יום האהבה הוא רק הזדמנות נוספת להזכיר לבן הזוג שהוא חשוב לנו
להגיד לה מה אתה מרגיש לגבי כל דבר...בין אם זה כשמפריע לך משהו (כמו במקרה שלך..שרק אתה יוזם בילויים-אז אתה יכול להציע לה להחליט הפעם) ובין אם זה מה שאתה מרגיש כלפייה. ובצורה חכמה בלי לפגוע-זה במקרה ועולה משהו שמפריע לך ואתה רוצה להעלות את הנושא-אתה צריך לעשות את זה בצורה שלא תפגע בה, כלומר-לא להאשים אותה אלא פשוט לדבר איתה, לפעמים אנחנו עושים דברים שלא במודע..וכשמטיחים בנו האשמות-אנחנו מתגוננים וכועסים..אז הכי חשוב זה להוציא דברים בצורה שבאמת תגרום לצד השני להבין ולרצות לשנות ולשפר-במקום להתגונן ולריב.
לא הבנתי את השאלה האחרונה..אתה רוצה שהיא תקנה לך משהו?! ברור שזה לא הגיוני, גם מצידה לא הגיוני לדרוש שתקנה לה X.. אם היא תרצה להפתיע אותך ביום האהבה או בכל הזדמנות אחרת, זאת תיהיה החלטה שלה ולא כי ביקשת

חן המלך2

New member
הבנתי

אז את אומרת במילים אחרות,לגלות רגישות כלפי מה שאני אומר? מה אפשר לקנות ביום האהבה?

Megie

New member
בדיוק

וואו, מה לא?! יש כ"כ הרבה אופציות.. תחשוב מה היא אוהבת מההירות איתה.. מה היא הייתה שמחה לקבל?! לא חייבים משהו גדול, כל דבר שמראה שחשבת עליה-יהיה לה כיף לקבל

חן המלך2

New member
דברים כמו

בושם זה רעיון יפה? אגב,יש לי שאלה:כשאנחנו הולכים למסעדות אנחנו עושים חצי חצי,האם נהוג בדרך כלל שאני אשלם עליה במסעדות?

Megie

New member
חן..

אין פה חוקיות. אין משהו "נהוג" אין "חוקים" ואין חד משמעי.. כל אחד עושה מה שמרגיש לו, אם אתה מרגיש שאתה רוצה להזמין אותה-תזמין.. אם זה לא מגיע מהמקום הנכון-עדיף שלא יגיע בכלל.. הכי גרוע זה ללכל אחרי הזרם-לשלם רק כי זה "ג'נטלמני" ו"נהוג" כי אז זה צבוע ולא אמיתי.. באיזשהו שלב מפסיקים להתחשבן ואז אתה יכול לשלם גם עליה-היא עליך-כל אחד על עצמו.. אתם זוג, לא זרים..ובדיוק ככה תראה את זה. לגבי בושם-נשמע מעולה

חן המלך2

New member
מעולה

עכשיו עוד משהו:היה לה כבר חבר,וכל פעם שהנושא הזה מוזכר היא לא אוהבת לדבר על זה....למה זה כאילו?זה אצל כל בת ככה?

Megie

New member
אתה חמוד אתה

לפעמים לא כדאי להעלות את העבר עם בן הזוג החדש.. פשוט כי זה יכול להיות לא נעים לבן הזוג הנוכחי, לפעמים הדחקה של בן הזוג עצמו לגבי מה שהיה בעבר..אני בטוחה שעם הזמן היא תפתח את זה יותר..ומצד שני, זה באמת הכרחי לדעת?! מה שהיה עבר, לא סתם זה קיבל את המילה 'עבר'..פשוט אל תכנס למקומות האלו שמקומם מאחוריכם

למעלה