פינוק לחייל..

shookishmena

New member
פינוק לחייל..

הוא חוזר עוד שבועיים ואני לא יודעת מה לעשות לו..אני כבר מכירה את רוב פורום ימי הולדת ומתנות אבל אולי אני אנסה גם שם.. חשבתי שאתן תוכלו לעזור כי כולנו פה באותו הראש... אממ הוא לא ממש בן אדם של דברים קיטשיים וכאלה...אוהב טבע..לנסוע למקומות...אנחנו גם רק חודש ביחד... יש למישהי הצעות?

ChemicalxX

New member
אממ אני אנסה ^^

אפשר לקנות משהו שימושי לצבא, סטייל מגבות וכאלה... אפשר משהו נחמד כמו שקולד בצורת לבבות או עם מסר
לא הייתי קונה משהו יקר וגדול אם אתם רק חודש ביחד...שוקולד זה מתאים נראה לי. חח ניסיתי D=

לילי123456

New member
אם אוהב טבע ולנסוע למקומות...

את יכולה לחפש מקום שקט עם דשא או לקחת אותו לחוף הים ולעשות שם פיקניק רומנטי

סתם פינוק מתוך אהבה? ../images/Emo13.gif

את יכולה ללכת ולקנות שמן עיסוי ולבקש מהמוכרת שתסביר לך קצת (או לקרוא באינטרנט) ולפנק אותו במסג' בעירום או משהו כזה
מנסיון זה ממש משחרר ומממממש מוצלח
לבשל בשבילו משהו טעיםםםם : עוגיות או דברים פשוטים
לקחת שק"ש וכמה שמיכות נוספות (כבר קר) וקצת יין אולי ולקחת אותו לאיזה מקום לשבת ולצפות בכוכבים ברוגע
לפנק את עצמך באיזה חולצה מדהימה שתהיה ממממש יפה עליך ולקחת אותו לחברים שלו, הוא פשוט יהנה מכל רגע ובמיוחד מכל רגע שהוא יסתכל עליך
. במיוחד אם אתם חברים טריים....
ללכת לאיזה מסעדה חדשה וטובה שיש בה את האוכל שהוא אוהב או משהו

McBlack

New member
אולי משהו בי ממש דפוק, אבל לא הבנתי מה הקטע

ברביעי...
בדיוק היום חשבתי על המשפט "את מתלבשת בשביל הבנות ומתפשטת בשביל הבנים" בניסוח יותר נורמלי. כשהייתי בארה"ב לחבר היה חרא יום בצבא אז שאלתי אותו אם אקנה חזיות ותחתונים זה ינחם, הוא אמר שאם זה עושה לי טוב אז סבבה, אבל שהוא במילא לא יראה אותם הרבה...
ככה שאני אמורה להבין שהמלצת על חולצה סקסית? כי אם כן אז ללכת ככה לראות חברים שלו נשמע מוזר... למרות שבלי קשר לחולצה, ההצעה של לנסוע לראות חברים של החבר נשמעת ממך כאילו זה משהו יוצא דופן
והחלק הכי חשוב, מה רומנטי בזה?
אהבתי את הרעיון של המסאז' והבישול לכבודו

להרשים את החברים

שיש לו חברה סקסית וחדשה וכן, לראות את החברים של יאיר זה יוצא דופן כי אני שונאת אותם.

למעלה