פינוק כפות רגליה

pinuk10000

New member
פינוק כפות רגליה

אני באופן אישי נמשך לכפות רגליים נשיות ולבנות כמו מגנט. בכלל חשבתי שהייתי אמור להיווצר גרב. אני תמיד שמח לשמוע על מישהי שאוהבת שמפנקים את כפות רגליה, ולהביאה לריגושים שתיתן לי לעשות בהן הכל.

*g99

New member
הינה אחד שמבין מה זה רגליים ../images/Emo13.gif

גם אני מפנקת אותם,אבל במובן אחר חחח

*g99

New member
אני לא שוכחת אף בעל מקצוע דומה לי..

אתה מוזמן ליום פינוק משחרר ומרגיע של כפות הרגלים חחחח

גם אני רוצה פינוק כזה

כפות רגלי הענוגות עובדות קשה כל היום אותי נושאות מפה לשם אותי מובילות אליך אותם תמיד שוכחים לפנק את הגוף מלטפים מחבקים אך מה עם כף רגלי הענוגה שמסג' טוב תמיד אוהבת שרפלקסולוגיה בי מטפלת אני גונחת מאד מאד משמיעה קולות כמעט כמו ב.... אז רוצה עיסוי עיסוי לרגל במקום עיסוי לצוואר או ל..... ,

היא רוצה עיסוי

היא רוצה עיסוי, לכל נקודה בכף רגלה, שייתן איזשהו סיכוי, שתתגשם המשאלה, ואת את האצבעות והקרסול יתחילו ללטף, שבמקום את השדיים - שתמיד מתחילים לגפף . . .

גם רודה וגם מעסה?

יודע אתה את אומנות העיסוי? הרי בכף הרגל יש את כל הגוף עיסוי כף הרגל שווה הרבה יתר מרפא ומרגיע את העלמה החסודה אז לה יש סבלנות למעשה אהבה עיסוי איטי ומענג היא אוהבת שזו הפנטזיה לעיתים מתגשמת ההנאה עד השמים לה נגרמת

כף הרגל

כף הרגל, מכילה את כל הגוף, אם נוגעים שם בנקודות, בשכל, לשמים מהנאה אפשר לעוף, נרגעים ומתרגשים, ואח"כ פנטזיות ברוגע, מממשים.

את זו ההנאה יודעת

תקופה ארוכה רפלקסולוגיה טופלתי האמן לי נגעתי בשמים הכאבים ירדו באחד עד לשבוע הבא ועד לעונג הבא מתגעגעת לעונג להקלה ברגליים איה אמצא ידיים שאת רגלי הענוגות יעסו וירגיעו? אותי יענגו בסוף היום העמוס?

היכן?

הידיים נמצאות הישר למולך, הן תשמחנה ללטף את כף רגלך, לעסות כל נקודה, קשת או שריר, ואז גם יום מעונן - יהפך ליום בהיר

במילים היטב לנגן

במילים היטיבת לשחק מרכיב מהן חמשירים ידיך אמונות בהקלדות הידעו את מלאכת המסג' בנגיעה הנכונה לגעת? שירגיעו ויענגו הנגיעה הנכונה לרגלי את הגוף והנפש לאזן לענג בלי דיי

*g99

New member
באמת?

תוותר על פינוק רגלי אישה בשביל לקבל בעצמך?? או שאתה ממש אוהב שמפנקים אותך,או שאינך נאמן לנשים שאוהבות את פינוקך..

*g99

New member
תראה,

אמנם בן זוגי לא כזה קנאי (אם בכלל),אבל אני לא חושבת שהוא יתלהב מהרעיון.

למעלה