פינוק כפות רגליה

pinuk10000

New member
פינוק כפות רגליה

אני באופן אישי נמשך לכפות רגליים נשיות ולבנות כמו מגנט. בכלל חשבתי שהייתי אמור להיווצר גרב. אני תמיד שמח לשמוע על מישהי שאוהבת שמפנקים את כפות רגליה, ולהביאה לריגושים שתיתן לי לעשות בהן הכל.

הספרנית

New member
אצל הספרנית זה בדיוק להיפך...

לכפות רגלים

P u s s i c a t

New member
גרב? ../images/Emo12.gif

אני פעם הכרתי מישהו שהיה ממש נעל... לא נחשב הא? אבל ברצינות לרגע. אם היית שואל לפני תקופת מה - הייתי אומרת לך -
אבל.... בהחלט משהו מדהים אם יודעים לעשות אותו כמו שצריך (כמו כל דבר בסקס)

חחחחח... נעל עם או בלי שרוכים?

אמממ... אני לא רואה משהו מגרה בכפות רגליים.. מסאג' בכפות הרגליים זה כייף, אבל חוץ מזה אני לא מבינה מה עוד אפשר לעשות איתם..

P u s s i c a t

New member
אממממ...

דמייני סיטואציה. את שוכבת על הגב, איבר זקור ואימתני משגל אותך בבריאות, ובו בזמן מרים את הרגליים שלך ומוצץ בעדינות את אצבעות כפות הרגליים שלך. החום, הרטיבות. התחושות (אצלי לפחות כפות הרגליים נ ו ר א רגישות) אין. אין על זה.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo31.gif

רק לא שמן תינוקות. אמנם יש לו "שם" אבל הוא מייבש את העור, אלא אם שמים אותו ישר אחרי האמבטיה כשהעור עוד רטוב. לא מומלץ בקיצור. לא על כפות רגליים ובטח לא על הזין נסה שמן שקדים, או כל שמן עיסוי. הם גם מריחים טוב יותר, וגם..... עם החיכוך מתחממים... נסה ותהנה

אנחנו בעניין קרמים לא בשמנים.....

אבל נראה לי ששמן יותר סקסי..... אמרת שמן שקדים...קניתי אגב השקדים, הם צריכים להיות מלוחים או בטעם טבעי?!

P u s s i c a t

New member
אמממ...

השקדים עלולים להיות מלוחים אם תגמור לה על הרגליים. אבל אם אתה בעניין קרמים - הנה
תכנס לרשת "ללין" יש להם "גוש מסאג'" זה נראה כמו סבון גולמי, מעסים עם זה מה שרוצים ועם חום הגוף זה מתרכך ונהיה משהו בין קרם לשמן. עשיר מאוד. ריחות מעלפים. *זה כדאי*

P u s s i c a t

New member
ואם בגרביים עסקינן

הגרב באה לזין ואומרת לו: "תראה אילו חיים מגעילים יש לי, בבוקר מעירים אותי, מלבישים אותי על רגל, דוחפים אותי לתוך נעל מצחינה ולחוצה, דורכים עליי, מזיעים עליי ובסוף היום זורקים אותי לתוך ערימה של כביסה מלוכלכת. אלה חיים אלה?" עונה לה הזין: "את מדברת?
, מה אתי? מעירים אותי כל לילה, מעמידים אותי, מכניסים אותי למקום רטוב וחשוך, מכניסים ומוציאים מכניסים ומוציאים מכניסים ומוציאים עד שאני מקיא ומתעלף"

shellush

New member
כפות רגליים לא עושות לי כלום!!!

לא למסג', לא כדבר אירוטי, כלום!

לפני כמה חודשים התקשר אלי בחור

שהחליט שהוא רוצה פגישה אבל........... יש לו פ'טיש של כפות רגליים אמרתי בנימוס לא!!! אבל הוא דיי התעקש ואמר שאם ממש לא יהיה נחמד נפסיק מאחר ואני אמורה להיות חופשיה ומשוחררת מכל מחסום עניתי בחיוב יש לציין שקיבלתי את עיסוי חיי לכפות רגלי העייפות בקיצור פינוק מטריף מנוחה מדהימה (לא הייתה שם חדירה) נכון אני לא קיבלתי סיפוק מיני מזה אבל גם אני וגם הבחור נהננו וזה גם היה הכסף הכי קל שעשיתי בחיי

חיבוקון

New member
גרב? אז אני מבין שנשים שנועלות

סנדלים הם פאסה? :)))) בקיצור, אני אומר שאם נעים לה ולו, אז למה לא

למעלה