פינוי בינוי

מילקי110

New member
פינוי בינוי

בבניין שלי עושים פינוי בינוי ולכן אני צריכה לעבור דירה לשנתיים בערך.

התקשרתי הערב ואני הולכת לראות ככל הנראה שתי דירות מחר

אחת מהן אני רוצה במיוחד כי היא באזור שמוצא חן בעיניי במרכז העיר ואחת נוספת שהיא יחסית בסביבה שבה אני גרה כעת אותה אני פחות רוצה אבל היא

גם באה בחשבון .

שלחתי לאבא שלי מסרון והוא אמר שהוא בחו"ל ושנדבר .

נניח שהדירה באזור שבו אני רוצה תמצא חן בעיניי : האם ניתן להגיד במקום טוב אני רוצה אותה ? ולהתחיל לתקתק הכוונה לחתום על חוזה ?

מלחיץ אותי מה שבעל הבית ישאל אותי כי אני עובדת בתור קלדנית ואולי הוא יחשוב שאין לי כסף לשלם שכר דירה ואם אגיד לו פינוי בינוי אז הוא יכול לחשוב ומה עם תהיה

נפילה עם הקבלן אז היא לא תשלם לי ?

חשבתי להגיד לו שאבא שלי עוזר לי בתשלום שכר הדירה .

ברור לי שמותר בעלי חיים כי זה היה רשום וגם שאלתי את שני האנשים שאיתם דיברתי הסברתי להם שמדובר בחתול .

אף פעם לא עשיתי את הדברים האלה לבד . אני יודעת שאמורים לראות מספר דירות אבל הדירה באזור שבו אני רוצה נראית לי שווה בתמונות ואראה אותה מחר

ואם היא תמצא חן בעיניי נראה לי שאקח אותה , למה לראות הרבה דירות ?

אבל אימרו לי מה כדאי להגיד לבעל הבית אם הוא ישאל אותי איך תשלמי שכר דירה ? שכן אני מרוויחה משכורת מינימום וזה עלול לעשות רושם רע

וזה שאבא שלי עוזר לי זאת האמת כי בחודש הראשון בגלל שנותנים צ'קים דחויים ואחרי זה מעבירים קבלות לקבלן של הפינוי בינוי ואז הוא מחזיר את הכסף וכל שלושה

חודשים הם יעבירו לי לחשבון כסף שאוכל לשלם שכר דירה . כך זה יעבוד אבך בחודש הראשון בגלל שאצטרך לשלם אז להעביר קבלה אז סכמתי עם אבא שלי שאני אשלם

והוצאתי במיוחד בישביל הכל פנקס צ'קים משלי ואז אבא שלי יחזיר לי את הכסף ואז אוכל להעביר לקבלן .כי הרי השכר דירה זה כמו כל המשכורת שלי ואין ליץ

אבל בבקשה מישהו .. מה כדאי להגיד לבעל הבית ולבעלי הבתים בעתיד בנוגע לתשלום של השכר דירה ? האם כדאי לציין פינוי בינוי ? לדעתי פינוי בינוי יכול לעשות רושם

רע . מה אומרים ??

( עד עכשיו היה לי כספומט למשיכת כסף יש לי חשבון בנק והכל אבל מעכשיו הכל יהיה באחריותי כי כל הכסף של השכר דירה יועבר לחשבון שלי וזה מליץ אותי להתעסק

עם זה , כי אני רגילה שיש לי 4000 ש"ח בחשבוןן ואז אני יודעת להתנהל , מפחיד אותי שלא אבזבז את הכסף ואז לא יישאר לי לשכר דירה . זה ממש כניסה לעולם המבגורים )

אני מקווה שיסתדר מחר במיקום שאני רוצה , זה אומנם הדירה הראשונה שאראה או יכול להיות השנייה כי קבעתי עוד אחת למחר אבל ראיתי דירות באינטנרנט כך שהבנתי

במה מדובר וגם יש לי בראש מה אני רוצה , אני יודעת איזור שבו אני רוצה לגור במרכז העיר , אני יודעת כמה חדרים אני רוצה 2.5 , כך שיש לי מושג מבינים ? ואם הדירה

מחר תמצא חן בעיניי אני ארצה אותה , לכן חשוב לי שתעזרו לי מה צריך להגיד ?? מה אומרים ?? האם אומרים אני אחשוב על זה ?? או אומרים במקום אני רוצה אותה ?

האם כל חודש בעל הבית נותן קבלה על תשלום השכר דירה ? רק הבנתי שאני צריכה לקנות חוזה בקרביץ שזה בסדר , אבל מהרגע שרוצים את הדירה מה קורה אחרי זה ?? )

אשמח לעזרתכם הדחופה

מתי אבא שלך חוזר?

נראה לי שעדיף שהוא יבוא איתך לראות את הדירות וידבר הוא עם בעלי הדירות, ויסביר להם את המצב.

דרך אגב - בעלי דירות רבים לא בהכרח יתעניינו במה את עובדת וכמה את מרוויחה, כל עוד תוכלי לספק את הערבויות הנדרשות. את לא צריכה לפרט יותר מדי - תגידי שאת מעוניינת לשכור את הדירה וזה אמור להספיק. אם יחקרו קצת תוכלי להסביר שיש לך דירה ברשותך שעוברת כרגע תהליך של פינוי בינוי ולכן את מעוניינת בשכירות, זה לא עושה רושם רע אלא להפך.

מילקי110

New member
דווקא הסתדרתי

הדירה שראיתי היום לא מצאה חן בעיניי .

אבא שלי יבוא לראות רק כאשר אמצא משהו שמוצא חן בעיניי ואז הוא יבוא ואכן לא שאלו כלום במה אני מתעסקת וכו' .

יש לי עד אוק' מקווה שעד אז אמצא משהו ...

תודה

למעלה