פינה...

tahel93

New member
פינה...

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? דברים מצחיקים שקרו השבוע? צדיק/ת השבוע? מאכזב/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? שיר השבוע/זמר השבוע? מי הכי עצבן אתכם השבוע? מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום! בלה בלה בלה בלה ....
יומעולה!

tahel93

New member
ואני גם עוונה ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? היה נחמד ביותר דווקא! המבחן בהיסטוריה שהיה קל מעבר למצופה! בילוי השבוע? שבת בלילה, נחשב? אכזבות השבוע? בעיה במיתרי הקול! אווווווףףףףףףףףףףףףףףףף התחדשות השבוע? יוווו, עמדתי מול המראה.. ופשוט גזזתי לעצמי את השיער באקראי! אז התספורת! דברים מצחיקים שקרו השבוע? הפרק של "החיים זה לא הכל.." צדיק/ת השבוע? אמא שלי!ב שאחרי חודש של הבטחות קנתה לי דלי פרילי! חיחיחי מאכזב/ת השבוע? המחנכת!!!!!!!!!!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לישון אצל חברה.. מקווה שיצא! רוני, היר איי קאם! שיר השבוע/זמר השבוע? כפיר אפשטיין-אמונה... אחד היפים ביותר!!! מי הכי עצבן אתכם השבוע? הדיילת ב"החיים זה לא הכל" ...."לשבת בבקשה, בבקשה לשבת אדוני... בבבבקשה לשבת, תודה." מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? המבחן באנגלית! שצלחתי אתו בהצלחה! וחברה שליי חסרת הרגש! שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום! חיים כרגע מאושפז במצב בינוני, אחרי טראומה קשה בפורום.נקווה שיצא מזה! להתפלל לרפואתו! =]

אניאניאני ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? טוב-נגמר חודש אירגון, היה לי אחה"צ-כיף ביום שני וקיבלתי במתכונת באנגלית 91!!! רע-אוי, הרבה.
בילוי השבוע? אחה"צ-כיף ביום שני.
אכזבות השבוע? סבתא.
התחדשות השבוע? דיסק של יונתן רזאל! הו הו!!!
דברים מצחיקים שקרו השבוע? חחחחח הרבה.
צדיק/ת השבוע? אוה. מישהו חשוב. מאכזב/ת השבוע? --- מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אני מקווה שהכל יזרום פשוט.. שיר השבוע/זמר השבוע?
יונתן רזאל.. מי הכי עצבן אתכם השבוע? אף אחד.. מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? אני מסרבת לענות על השאלה. שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום! חיים: "שיפסיקו לשאול אותי מי הכי שווה בפורום!!! מה אני, מחשבון?!" XD

יאללה יאללה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? השבוע עבר נ-פ-ל-א. אנחנו מדברים על השבוע, נכון? אז באמת היה כיף חיים! יום ראשון היה משחק ממש נחמד של הפועל מרנין טבעון, בשני מועצת נוער [כמה מפתיע], שלישי הלכתי לטייל לי עם חברה, רביעי-ז"א אתמול-חברותות ועזרתי קצת באגף, אה וגם אבישיצ'וק! והיום - טאםדאםדאםדאם - נוער טבעון כבוד ועוצמה אירגן הפגנה בת"א למען החינוך, והיה פשוט שולט!!!! "יולי יולי מה עשו לי את ההשכלה לקחו לי!!!!"
הערב, בשבע, יש את חג המעלות של הנוער העובד, אז נראה אם יהיה לי כח ואני אולי אלך לחגוג עמם [בכל טבעון יש שלטים - "חג מעלות שמח!" וואלה תודה]. מחר שישבת, ואמור להיות בהחלט נפלא - שבת מנוחה לשם שינוי. במוצ"ש העצרת בת"א.. בילוי השבוע? וואי היה כ"כ הרבה, אבל ההפגנה היום שמה את הכל בכיס הקטן.. היה פשוט שולט, וכ"כ הייתי גאה בנוע"ר טבעון, הם היו כאלה מהממים
אכזבות השבוע? קצת אתמול אבל בקטנה. התחדשות השבוע? חולצת דביר טבעון, חולצת "חינוך זול עולה ביוקר", וקלסר עם מכתב שמיניסטים [השמיניסטים של טבעון כבוד!] והחתמת אנשים על עצומה.
דברים מצחיקים שקרו השבוע? ההפגנה היום.. "חבר'ה, יש רמזור ירוק!!!! כולם לכביש!!!!!!!!!!! אדום אנשים אדום לעלות למדרכה!!!!" וחוצמזה, הריקוד של אלכס ושומר. הם שפכו אותי מצחוק :] צדיק/ת השבוע? נוע"ר טבעון. מאכזב/ת השבוע?מוצ"ש נקרא השבוע? כי אם כן אז חניכים שלי. אבל הם הפכו להיות צדיקים אחרי חצי שעה של אכזבה נראה לי. ואם מוצ"ש לא נקרא, אז שומכלום, היה שבוע מדהים. מה אתם מתכננים לשבוע הבא?שבוע הבא לא מתוכנן בעליל. אה, שבת אצל שחפי
ומתישהוא גיחה ללב המפרץ [אהמ אהמ]. וישיבה של מועצת נוער וישיבה של משחק עסקים מתישהוא, ו...פעולה בעז"ה. אה וביום חמישי הבית מדרש
כבוד! שיר השבוע/זמר השבוע? ברור שאלכס! "חינוך?! אין!! השכלה? אין! עתיד?! אין! נדל"ן?! יש!!!" ותדמיינו אחרי כל אין/יש ריקוד מטורף ותיפוף.
כ-פ-ר-ה. מי הכי עצבן אתכם השבוע? וואלה.. לא יודעת. כולם היו די מקסימים ונחמדים. מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?המממ... היתה לי שיחה שלא נענתה ואין לי מושג מי זה, וזה ממש הציק.
שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום: כיף חיים לו, לא?
[כהרגלי חפרתי...]

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifאיזה יופי!!

איך עבר השבוע?
בסטלה!!! מה היה טוב?
הביקור אצל המורה [והשטיות של שבות בנים..] מה היה רע?
לא יצאתי לטיול שנתי!!!
בילוי השבוע?
בקריון עם שירני!! אכזבות השבוע
כנ"ל ל"מה היה רע".? התחדשות השבוע?
סווצ'ר של שבות א מ פ ר י ה !
דברים מצחיקים שקרו השבוע?
להקיא את ארוחת הצהריים מתאים? צדיק\ת השבוע?
מאיר וגולן! מאכזב השבוע?
גיא שיר השבוע\זמר השבוע?
שיר-איזה טוב ה'.זמר-אודי דוידי מי הכי עצבן אותכם השבוע?
אולפנית שח"ם
מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?
כנ"ל ל"מה היה רע".?

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifולמי שלא הצליח לקרוא..

למעלה כתוב-"חלליות רודפות אחריך חלליות קוראות לי לחזור כשהרוחות נו
שבות
מעליך חלליות.."

עונה! ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? אמממ... אחלה בחלה! מה היה טוב? על האש פעמיים! מה היה רע? יש מצב שאין לנו השבעה!!!
בילוי השבוע? אמממ... על האש עם המשפחה! אכזבות השבוע? היינו אמורים להיות היום בירושלים... התחדשות השבוע? חצ'קון מתחת לפה... דברים מצחיקים שקרו השבוע? אני וחבר שלי במצב כפית באמצע פיצריה!
צדיק/ת השבוע? הרב שאתמול הגיע מרעננה והעביר לנו שיעור ב1 בלילה! מאכזב/ת השבוע? העוגיה היבשה בשיעור הנ"ל... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? שביתה מול ההנהלה על ההשבעה... גרררר...
שיר השבוע/זמר השבוע? משפחת ואך - מן האור מי הכי עצבן אתכם השבוע? ההנהלה...
מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? היה לי איזה גירוד מוזר בגב...
חיים מאושפז עכשיו במוסד...

OoOאלהOoO

New member
עונה =]

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע?ב"ה עבר סבבה. זה שנגמר חודש אירגון-זה גם טוב וגם רע. בילוי השבוע?אמממ הייתי ישנתי שלשום אצל אחת המדריכות והיה ממש כי'יף ואתמול אכלנו כמה מדריכות ארוחת צהריים אצל הקומונה והיה מצחיק! אכזבות השבוע?אמממ שכחתי לתת לחניכים שלי את הצ'ופרים למוצ"ש אירגון שממש ממש השקעתי בהם התחדשות השבוע?אממ קניתי חצאית היום דברים מצחיקים שקרו השבוע?כל מיני דברים קטנים כאלה שקורים כשיושבים ביחד כל החבר'ה צדיק/ת השבוע?סבא נירוססס!!!!! מאכזב/ת השבוע?אין מה אתם מתכננים לשבוע הבא?אממ אני חייבת לעשות פעולה כלשהי שבוע הבא. שיר השבוע/זמר השבוע? אמ יש לי להקת השבוע...mcfly מי הכי עצבן אתכם השבוע?החניכים אני משערת... מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?אין ב"ה

haimwe

New member
עונה...

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? עבר סביר... בילוי השבוע? אממ, אתמול עשינו על האש אצל איזה אחד מהשבט וראינו את הסרט המנסרים מטקסס... סרט חביב... אכזבות השבוע? אממ.. מבחן באזרחות... התחדשות השבוע? חולצה חדשה.. דברים מצחיקים שקרו השבוע? אממ.... אני יחזור אליכם.. צדיק/ת השבוע? אברי גלעד! מאכזב/ת השבוע? אבישי רובינשטיין! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? שיעורי נהיגה, וכמה מבחנים... שיר השבוע/זמר השבוע? יונתן רזאל בשיר את פניך! מי הכי עצבן אתכם השבוע? מי? אממ, לא זוכר.. מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? המוסד! חברס, לא לדאוג, שרדתי את המוסד! אלא אם כן הוא עוד ממשיך... דווקא הכל בסדר, אני מרגיש בסדר, אני חושב שכל האיברים במקום... נ.ב תהל, למה אין לך בשאלות דברים יותר חיוביים? מאכזב השבוע, מי עצבן, מה הציק,... חבל...

ליחנוש 1

New member
אעאעא,אני אצל דודים!!סוף סוף מחשב..:)

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע?מעולה!!הכול היה טוב..:) בילוי השבוע?הטיול של חבריא ב' אכזבות השבוע?לא היו.. התחדשות השבוע?דברים לטיול השנתי. דברים מצחיקים שקרו השבוע?הו הו,קרו כ"כ הרבה דברים מצחיקים צדיק/ת השבוע?מישו מהשבט שלי,ללא ספק.:) מאכזב/ת השבוע?אין! מה אתם מתכננים לשבוע הבא?טיול שנתי!! שיר השבוע/זמר השבוע? השיר של התסי"ם שלנו מי הכי עצבן אתכם השבוע?אף אחד.כולם חמודים ומתוקים. מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?לא היה דבר כזה שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום!אני חושבת שהוא בסדר גמור..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

איך עבר השבוע? שבוע נפלא, ללא ספק :) מה היה טוב? קיבלית 9/10 בלה"ב (בחיים שלי לא האמנתי שאני אוציא ציון כזה במטלת כתיבה..) סיימתי את המבחן במחשבים (אשכרה סיימתי. בד"כ אני אפילו לא מצליחה לחשוב על סוג של פתרון) טלפונים מצ'ונס שעשו לי את היום ובילוי לילי בחדר של איה קרן עטר ומיכ, ביחד עם טולי ותמקי והספר הגדול והמסתורי שלי איה... מה היה רע? קיבלתי 10 במתמטיקה...
(כאילו, נקרעתי מצחוק אחרי זה, אבל זה עדיין רע.) בילוי השבוע? ערב כיתה י"א? [
] אכזבות השבוע? אמממ.. הציונים שלי... התחדשות השבוע? שוקובו? (זה הדבר היחיד שהוצאתי עליו כסף..) דברים מצחיקים שקרו השבוע? אווה... כל החיים שלי פה זה דבר מצחיק אחד גדול... אבל היום טופורוביץ' הציתה את מעבדת כימיה, וכולנו היינו קרובים מאוד ללהישרף... וואי.. זה היה מצחיק.. (אם מישהו שאל את עצמו מה היתה התגובה של המורה שלנו- היא נקרעה מצחוק.) צדיק/ת השבוע? אביעד
[את רואה? זאת מקלדת. תחזרי אחרי מ-ק-ל-ד-ת..] מאכזב/ת השבוע? אני עצמי אנוכי ויונתן מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להמשיך ללמוד לתומי, אה! וסבאוסבתא באים ממנצ'סטר! אז אני אפגוש אותם
שיר השבוע/זמר השבוע? איש ציפור מי הכי עצבן אתכם השבוע? כל החופרים הקרצייתיים שיש לנו בבצפר!! ארגגגגג!!! מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע? זה שאין לי נעלי בית, ואין לי זמן לקנות! שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום! בטח הוא חותך וורידים... (מה, לא?)

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifנהי

איך עבר השבוע? חביב...אך משעמם כי נגמר חודש אירגון
מה היה טוב? היה...תסי"ם,הישב"ג האחרון וכו'... מה היה רע?המבחן בהיסטוריה בא לי לא בטוב-למרות שדיי הצלחתי בו! בילוי השבוע?אתמול,לחזור לתקופת התסי"ם שוב
אכזבות השבוע?המבחן בהיסטוריה. התחדשות השבוע?--- דברים מצחיקים שקרו השבוע?לא משהו ספציפי... צדיק/ת השבוע?טל ושני שאוהבת את האמ פי שלי(היא חרשה עליו יותר ממני
) מאכזב/ת השבוע?רוב הגרעין! מה אתם מתכננים לשבוע הבא?להתחיל את הגרעין!!!
ואני מקווה שגם התסי"ם יילכו כמו שצריך-כי יש מצב שהם ייתבטלו מחוסר זמן
שיר השבוע/זמר השבוע? "Linkin Park-Leave out all the rest"
מי הכי עצבן אתכם השבוע?חנצי
מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?השקט שאחרי הסערה(למי שלא הבין,אין לי מה לעשות בלי חודש אירגון!!!) שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום! קשה אך יציב?
שבת שלום

../images/Emo141.gif

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע?הסטלה הזאת כבר מעצבנת אותי.היה טוב?הישב"ג,ההכנת שלטים וצבעית קירגרעין.היה רע?הגילוי המסעיר שאני עוד אפרט עליו בילוי השבוע?צבעית קיר גרעין והכנת שלטים להפגנה אכזבות השבוע?יש לו חברה!!
התחדשות השבוע?אין דברים מצחיקים שקרו השבוע?העכבר של הסניף מת אז כשעשינו שלטים להפגנה עשינו לו מצבה
צדיק/ת השבוע?י',עד הקטע עם החברה.ורננה.ואפרת.והילה. מאכזב/ת השבוע?י',אחרי הקטע עם החברה מה אתם מתכננים לשבוע הבא?שהשביתה תגמר
ובספק טיול שנתי שיר השבוע/זמר השבוע?פנים אל מול פנים,בגירסה של גידי גוב ואתי אנקרי
מי הכי עצבן אתכם השבוע?האחים שלי מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?השביתה הזאת

למעלה