יאללה יאללה ../images/Emo13.gif
איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? השבוע עבר נ-פ-ל-א. אנחנו מדברים על השבוע, נכון? אז באמת היה כיף חיים! יום ראשון היה משחק ממש נחמד של הפועל מרנין טבעון, בשני מועצת נוער [כמה מפתיע], שלישי הלכתי לטייל לי עם חברה, רביעי-ז"א אתמול-חברותות ועזרתי קצת באגף, אה וגם אבישיצ'וק! והיום - טאםדאםדאםדאם - נוער טבעון כבוד ועוצמה אירגן הפגנה בת"א למען החינוך, והיה פשוט שולט!!!! "יולי יולי מה עשו לי את ההשכלה לקחו לי!!!!"
הערב, בשבע, יש את חג המעלות של הנוער העובד, אז נראה אם יהיה לי כח ואני אולי אלך לחגוג עמם [בכל טבעון יש שלטים - "חג מעלות שמח!" וואלה תודה]. מחר שישבת, ואמור להיות בהחלט נפלא - שבת מנוחה לשם שינוי. במוצ"ש העצרת בת"א.. בילוי השבוע? וואי היה כ"כ הרבה, אבל ההפגנה היום שמה את הכל בכיס הקטן.. היה פשוט שולט, וכ"כ הייתי גאה בנוע"ר טבעון, הם היו כאלה מהממים
אכזבות השבוע? קצת אתמול אבל בקטנה. התחדשות השבוע? חולצת דביר טבעון, חולצת "חינוך זול עולה ביוקר", וקלסר עם מכתב שמיניסטים [השמיניסטים של טבעון כבוד!] והחתמת אנשים על עצומה.
דברים מצחיקים שקרו השבוע? ההפגנה היום.. "חבר'ה, יש רמזור ירוק!!!! כולם לכביש!!!!!!!!!!! אדום אנשים אדום לעלות למדרכה!!!!" וחוצמזה, הריקוד של אלכס ושומר. הם שפכו אותי מצחוק :] צדיק/ת השבוע? נוע"ר טבעון. מאכזב/ת השבוע?מוצ"ש נקרא השבוע? כי אם כן אז חניכים שלי. אבל הם הפכו להיות צדיקים אחרי חצי שעה של אכזבה נראה לי. ואם מוצ"ש לא נקרא, אז שומכלום, היה שבוע מדהים. מה אתם מתכננים לשבוע הבא?שבוע הבא לא מתוכנן בעליל. אה, שבת אצל שחפי
ומתישהוא גיחה ללב המפרץ [אהמ אהמ]. וישיבה של מועצת נוער וישיבה של משחק עסקים מתישהוא, ו...פעולה בעז"ה. אה וביום חמישי הבית מדרש
כבוד! שיר השבוע/זמר השבוע? ברור שאלכס! "חינוך?! אין!! השכלה? אין! עתיד?! אין! נדל"ן?! יש!!!" ותדמיינו אחרי כל אין/יש ריקוד מטורף ותיפוף.
כ-פ-ר-ה. מי הכי עצבן אתכם השבוע? וואלה.. לא יודעת. כולם היו די מקסימים ונחמדים. מה הדבר שהכי הציק לכם השבוע?המממ... היתה לי שיחה שלא נענתה ואין לי מושג מי זה, וזה ממש הציק.
שכולם ינסו לחשוב מה מצבו של חיים אחרי שאלוני המוסד הנוקבים שנצפו השבוע בפורום: כיף חיים לו, לא?
[כהרגלי חפרתי...]