פינה על השיר fever

דניבויss

New member
פינה על השיר fever

אם אינני טועה פגי לי שרה זאת במקור ,אלביס עשה גירסה משלו , בדרך כל מיני אומנים שרו שיר זה ,הנה דוגמאות לשיר הזה . סו מרשל הנה

דניבויss

New member
דווקא אהבתי את הקטע מ77 הוא דווקא

לוקח את עצמו בקלות -במודע אפילו למצבו הפיזי הלא טוב ועושה צחוק בכייף ,,אהבתי לראות זאת

דניבויss

New member
ליזה מארי עם בילי איידול בשיר שלו

האמת התאכזבתי ,היא לחלוטין נעלמת ,טוב היא אף פעם לא הייתה ווקאליסטית רצינית ,,אבל קטע נחמד ,זה מ2005 ,הוא דרך אגב אחרי יותר מעשרים שנה עדיין נהדר. בבקשה

../images/Emo48.gif הקטעים מדהימים כמובן...

הקטע של ביל איידול ומארי ליסה פרסלי..חדשים עבורי פעם ראשונה אני רואה את הקליפ הזה... זה משהו יוצא מן הכלל ...פשוט עולמי... ליסה התאימה את קולה הנמוך הסקסי והמרגש בדיוק לטונים ולאיכות השירה של ביל.. שהוא גם זמר ענק ..יוצא מן הכלל..מתחום הפופ ...שלא לדבר על השואו הראותני והססגוני... אני אימצתי!!!

../images/Emo47.gifלגבי אלביס...אין בכלל עוררין..

בשתי ההופעות הוא מבצע ביצוע מושלם של השירים.. בשלהי תחילת ה70 ניתן לראות שאלביס יפה תואר עולמי אפילו לא צריך לשיר את השיר...בקטעים מסויימים הוא מדבר אותו והקהל יוצא מגידרו...כי גם בדיבור ובלחישה ..שהתמזגו לתנועה...יש אפקט של מושלם!!! בשנת 77...זה אלביס יותר בשל ווקאלית..איכותי בדרגות שלא ניתנות לתיאור..בשל וכאן ..פשוט אין מילים..כיאה למלך.. הוא מבצע את השיר כמו שמלך רק יכול.. הביצועים האחרים חלקם ברמה קצת יותר גבוהה חלקם פחות..אבל כולם ככללם לא מישתווים ואפילו לא במעט לקולו הנדיר והאיכותי של אלביס המלך!!!

../images/Emo8.gif אה ודרך אגב לא קשור לשירה..

לגבי יופיה של ליסה מארי...אין אין..היא יפיפיה עולמית מדהימה והכי חשוב כלכך דומה למלך...

לגבי טום ג'ונס...

תישמע דני... אני לא סובלת את טום ג'ונס..אני יודעת שאתה מעריץ אותו.. והכי גרוע שאתה מעריץ אותו על גבי הפרום ...של המלך אלביס פרסלי.. אני לא סובלת את הבנאדם..ולו רק בגלל שהוא " צבוע"..

uuuuu ליז../images/Emo2.gifלמה שונאת את טום ג'ונס../images/Emo6.gif

אני אוהבת את טום ג'ונס, אבל מיותר להזכיר את שמו בפורום אלביס פרסלי, כי זה מרגיז חברים ולדעתי זה לא יפה להרגיז חברים, יש כ.כ המון מקומות בנט לדבר עליו,

דניבויss

New member
טוב לא נתחיל פה וויכוח ,אין מה לשנוא

אלביס ענק והוא ענק. והוא לא צבוע ,ואם את חושבת כך אז במסר ולא פה .הבאתי כל מיני סיגנונות של השיר ,ובינינו צריך לביות חרש אם לא קולטים איך שטום לוקח זאת ללוול יותר קשה ויותר גבוה .וגם שואו בימתי ברמה מדהימה (האמת הוא נראה פה בגיל 44 לערך כמו ספורטאי) ישנם שירים כמו you dont have to say.... שהוא באמת עושה זאת ענק , בשיר שהבאתי קשורים ישנם סיגנונות שונים של ביצוע ,הכי שירתי ואנרגתי ובלוול קשה ביותר מבחינת שירה זה של טום . אלביס עושה זאת נהדר בסיגנון שמזכיר את המקור ,פגי לי . והאחרים כל אחד וסיגנונו . לגבי ליסה ,אפשר לאמר קול נמוך וסקסי או כל מיני תאורים ,,טכלס קול יחסית חלש .להגדיר תאורים כאלה ואחרים זה לאמר הכל ולא לאמר את האמת ,סקסי נמוך ארוטי צרוד וכו,,,,,אבל זה חלש. את אלביס מרוב שהמעריצים אהבו אותו לא משנה מה היה עושה ,הריי ככה זה כשמעריצים עד כלות הנשמה . חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

דניבויss

New member
אציין כמו שלמשל אלביס עושה את hurt

ענקקקקקקקק,,ואת גשר על מים סוערים ,ואת you dont have ואת my way ועוד אין ספור .כיאה לאחד הזמרים הכי משפיעים שהיו אי פעם בעולם .וכיאה לזמר עם אחד מגווני הקול הכי יפים בעולם.

למעלה