~פינה לכבוד שבת~

~פינה לכבוד שבת~

כן כן , פשוט משעמם לי קצת.. אשתדל לעשות זאת בכול שבת לא מבטיחה * אז ככה, השבוע היה ביסבבה 'סיפור סינדרלה ' בכיכובו של צ'אד(לוקאס) * השבוע הודיעו בחדשות ערוץ הבידור , ואישרו את הסיבה לפרידה של צ'אד וסופיה.. הייתה שמועה כזו : שצ'אד וסופיה דיברו בטלפון ואז הם סיימו וצ'אד דיבר עם חבר שלו בטלפון, וסופיה נשארה על הקו והיא שמעה שצ'אד אמר שפאריס הילטון חמה כ"כ וזהה ושהוא שכב איתהה והכול וסופיה שמעה ובגלל זה נפרדה. ובראין היא אמרה :' מפחיד עד כמה השמועות נכונות , ואישרה את זה. עכשיו משחק .. איזה תמונה אני לא רוצה שיהיה לצ'אד בארון?! -------------------------------------------------> החולצה הירוקה.. תמשיכו ת'משחק!

רינת.. המשחק הוא

איזה חולצה שלובש צ'אד בתמונות (שיש לך ) את חושבת שהיא מגעילה ואת לא רוצה את החולצה הזאת בארון של צ'אד

תמריקי

New member
וואי../images/Emo68.gifבהתחלה קראתי שצ'אד

בארון..LOL
......

סליחה?!../images/Emo108.gif

יש לך משהו נגד צ'אד????!!!!
כל בנאדם עושה טעויות בחיים... לא שאני מצדיקה את מה שצ'אד עשה... אבל מה לעשות.. ככה זה החיים.. ואין לך שום זכות להשמיץ פה ככה את צ'אד!.. במיוחד שיש פה מלא מעריצות שלו!

ענבררר

New member
שום זכות? אוקי... אני מעריצה של צ'א

צ'אד, עוד מהימים של בנות גילמור ולפי דעתי הוא עשה מעשה חרא! ולא בגלל שזה צ'אד וזאת לא טעות... הוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה ולבגוד באישתו? כל בן-אדם לא רק צ'אד זה פשוט חרא! לא טעות!

G Baby

New member
אממ נדמה לי..

שמותר לה להגיד מה שהיא רוצה. אז היא אמרה משהו לא טוב על צ'אד, זאת לא סיבה להתנפל עליה בין אם את מעריצה שלו או לא.

מה קשור משהו נגד צ'אד?

היא בסך הכל מביעה דעה. ותכלס,זה מבאס לשמוע דבר כזה על בנאדם שאתה מעריץ,כי הוא לא נראה כזה מניאק.אבל כנראה שכן. ומזה השטויות האלה בנאדם עושה טעויות? אם הוא היה עושה כזאת טעות בלי לחשוב פעמיים,הוא לא היה מספר את זה ככה לחבר שלו בטלפון. אבל זה כבר לא לעניין.

../images/Emo45.gif

לפני שידעתי על זה הייתי מעריצה שרופה שלו, אבל עכשיו אני הפסקתי, כי אני שונאת מניאקים.

WHAT EVER../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

את יודעת מה?.. בסדר... זכותכן להגיד מה שאתן רוצות על מי שבא לכן... אבל לפי דעתי להגיד דבר כזה על אדם שאת בכלל לא מכירה?.. ובמיוחד שזאת עוד שמועה!... זה כמו שאני אגיד שאת כלבה אם יפרסמו באינטרנט סיפור שבגדת בחברה שלך או משהו... ואני בכלל לא מכירה אותך.. ומה? רק בגלל שמועות?!... אז ממש לא אכפת לי מה כולן פה חושבות... וזה לא שאני מצדיקה את צ'אד.... אבל אפשר לחשוב?!... אז הוא בגד באישתו.. כאילו שזה לא קורה הרבה בהוליווד... ובחיים בכלל...

למעלה