פינה ירוקה....

סוערת10

New member
פינה ירוקה....

השעה נקבעה, המיקום גם, רק אני החלטתי להפתיע אותך בלי שתדע עברתי מול הבית קפה וסקרתי את באי המקום . קולטת אותך דרמטי בלבוש כמו באופי הדיבור . ממתין קצת בעצבנות מה לקראת הבאות . הרי כל המילים נכתבו באימיילים ובשיחות טלפון עכשיו הגענו לנקודת המפגש . נקודת האל חזור .
סוקרת את גופך ופניך ומשהו בעיניים שלך גורם לי להתחיל להזדרז. נגשת אל עבר השולחן ואתה נותן מבט ארוך חוקר מנעלי העקב השחורות ועד לשמלת הסריג השחורה שעוטפת את חמוקי גופי . סומק קל עולה לחיי מעולם לא הרגשתי ערומה כל כך רק על ידי מבט.
לוחצת את ידיך ומתיישבת לצידך הזמנתי לך את מה שאני שותה מקווה שזה יהיה לטעמך. המלצרית מגיעה ומניחה על השולחן יין אדום וגביעים. כבר אתה יודע מה יקרה לי ברגע שאני שותה . הבקבוק נפתח והיין נמזג . גופי מתחיל להשתחרר מהמתח ונדמה כי גם משהו בראש מסיר כל עכבה וחשש .
התלבשת כמו שביקשתי ודרך אגב ראיתי אותך ממתינה שם ממול . את יפה כשאת כל כך מתוחה המילים שלו עוטפות את גופי כאילו זה היה מעשה אהבה . אני עדיין שותקת המילים לא משתפות פעולה עם הלשון . לוקחת לגימה מהיין כשהוא בפתאומיות מה מוריד הגביע ומנשק את שפתיי מחדיר הלשון בעדינות אל פי והיין עם לשונו מתערבב גועש ורועש בפי מופתעת מהאומץ שלו ונדהמת משיתוף הפעולה שלי.
מנסה להסדיר את נשמתי . הכל אתה כבר יודע כל שלב ושלב מה יקרה עכשיו יותר מאוחר אתה ממהר לשלם את החשבון ולוקח אותי בידי אל פינה שלא ידעתי על קיומה מוארת באור נוגות פינה ירוקה בתוך כל ההמולה של העיר . מתיישבים על ספסל כשאתה מזיז קווצת שיער סוררת ומנשק אותי בשנית הרבה יותר דורש הרבה יותר נאחז . ידיך עוברות את מתאר גופי חוקרות .רוצות והלשונות לא מפסיקות את המחול המטורף . מעבירה יד בשיערך ומרגישה את הצמרמורת שמרטיטה אותך. רוצה שזה לא ייגמר הריח שלך. המתיקות שבפיך
אתה חייב אותי כאן ועכשיו מעביר יד מתחת לשמלה ומבין שעשיתי כמצוותך אתה מושיב אותי מעליך שם בגן הנסתר ונותן לי לקבוע את הקצב . לאט לאט עולה יורדת נאחזת בך ובאיברך כולי רטובה ונצמדת מגבירה את הקצב אתה נאחז בישבני . מצמיד נאחז גונח יחד איתי מתכווצת לקבל כמה שיותר ממך .. עוד עוד רוצה מרגישה את השיא שמתקרב עוד התכווצות ועד עלייה ואז אתה תופס בי בחוזקה ושופך את זרעך בתוכי בלי מגננות ובלי התחכמויות ככה זיון אמיתי . .

giligil55

Member
כאן ועכשיו

איזו עוצמה

למעלה