פינה חמה

פינה חמה ../images/Emo23.gif

פינה חמה
רוצה שתתני לי בליבך פינה חמה לחום , לרכות , למגע פינה חמה שלי : עצוב וקר פינה קטנה היום וגם מחר פינה חמה של אושר ומתיקות פינה של רעות ואחדות שארגיש אותך , שהסתכל על שני עייניך שאדע שחדרתי לתוך עייניך
פינה חמה של אור והבנה פינה חמה של שיר ומנגינה כי בליבי , יש לך גם את הפינה פינה חמה לאהבה
פינה שמתעצמת כל רגע ואת ליבי מרחיבה ושתדעי שאני שלך וכל יום אומר לך : אני אוהב אותך
מאחלת לכולם תמיד שיהיה בליבכם פינה חמה
ותודה לגחלילית שקראה לי לפורום הזה שמלא תקווה
ומאחלת לכם סופ"ש מלא אהבה

שבלולנית..............

כפרה עלייך,את יודעת שאני לא כל כך מתחבר לשירים,אבל משהו במילים האלה שלך עשה לי את זה. תודה לך על האיחולים לסוף שבוע ניפלא. צריך לחבר את שירייך לשיריהן של שרון ופנינת ולעשות מזה מחרוזת יפה.

שבלולינקההההההה

מסכימה עם קוננילה שזרתן לנו מחורזת של שירים מקסימים. תודה ושסוף שבוע טוב גם לך רק טוב!!!

שבלולנית../images/Emo140.gif

בנית לך פינה חמה פינת חמד מאחלת סוף שבוע שקט ורגוע לכולםם

פינה חמה ../images/Emo23.gif

לכם הבאתי , פינה עם חם והמון אהבה
פינה עם אושר והרגשה טובה עם מלוא התודה לכולם
מאחלת לכולם שתמיד בליבכם תיהיה פינה חמה
שתיהיה למשפחה , לחברים עם הרגשה נפלאה שיהיה לכולם שבת שלום עם המון אהבה

פינה חמה ..

רוצה אצלך פינה חמה בלב רוצה לדעת שאותי אתה אוהב צריכה להרגיש בטוחה כשאני איתך לדעת שבכל מצב אני שלך .. רוצה פינה חמה בלב שלך רוצה שתדע שבכל מקרה אני אוהבת אותך אהבת אמת .. אהבה מכל בלב והנשמה תודה לך שבלולית קסומה .. על הרגעים הקטנים שבהם עוצרים וחושבים על הדברים הקטנים שעושים את החיים .. מאחלת לך סופשבוע נפלא .. עם המון אושר שמחה ואהבה .

לשרון פינה חמה ../images/Emo23.gif

לשרון
המקסימה תודה רבה על המילים המרגשות וגם על התמונה הנפלאה ,לא פחות שמחתי להביא פינה חמה שבשבילי היא כפנינת אהבה שכולם נרגיש בליבנו פינה חמה ונדע שהיא הדדית וצריך להקדיש לה את הכי ההרגשה הכי יפה שבוע טוב לך שרון , עם אושר , פינה חמה , צחוק ואהבה

למעלה