פינה חדשה

פינה חדשה

(הרעיון של iti4) מה דעתכם על מה שאומרים אודות הנשיא קצב? אתם חושבים שהוא אשם? אני חושב שלא ושזה שקר כל מה שאמרו עליו. מי איתי? מה אתם חושבים?

1tultul1

New member
מממ......

נמנמ.. מצד אחד- הוא בכה!! אז זה דיי משכנע.. אבל מצד שני.. יכול להיות שהוא באמת עשה את זה.. אז.. אין לי דעה..

iti4

New member
קצב...אשם..

אהה הממ וארנון הפינה הזאת צריכה ליהיות לפי דעתי פעם ביומיים כל הזמן על נושא אחר.....ותעשה עיצוב יפה לפינה משהו רשמי כזה... אתה יודע הרבה כוכבים ושטויות...
(עם אתה לוקח את הפינה על עצמך...) ודוגמת קצב היה סתם כי זה מה שעלה לי בראש....חח לפי דעתי אנחנו בכלל לא צריכים לדבר עליו או למשוך תשומת לב לגביו...

iti4

New member
זה בסדר

איין לי כוח וזמן לעשות פינה תעשה אתה

לדעתי- מוקדם לשפוט.

אותי מעצבן כל הקטע הזה שישר מראים בתקשורת שיש 'חשד' וכבר הופכים אותו לפושע. כולם. למה? כי אם אמרו משהו בטלויזיה- אז בטוח שהיה משהו. גם אם זה לא היה בדיוק כמו שמציירים לנו- אבל היה משהו- מי אמר???? אולי לא היו מקרים מעולם? עובדה- ביבי בזמנו הואשם במתן שוחד- כולם הסתכלו עליו כפושע והנה הוא בא במשפט יצא זכאי לחלוטין! ייבש את כולם אבל מה? עדיין יש אנשים שמסתכלים עליו כפושע- למה?? חכו קצת אנשים.. תנו לבית המשפט לדון אותו קודם.. אולי היא סתם המציאה ה- א' הזאת? כמו שהיא הכחישה שהיה ראיון עם הסנדיי טיימס והיו עדים שהעידו שכן היה. מה יש לה להסתיר? אולי שהיא סתם העלילה עלילות? מקרה דומה היה עם תאיר ראדה ז"ל. המשטרה הרסה ל-3 משפחות את החיים. פשוט הרסה! למרות ש-2 מהחשודים יצאו זכאים לחלוטין- עדיין מסתכלים עליהם כעל רוצחים. בין החשודים המדוברים הייתה ילדה. שמיניסטית. שבועיים אחרי שהיא יצאה מכלל חשד עדיין היא לא יכלה ללכת לבית הספר כי הילדים שנאו אותה. קיללו אותה. וקראו לה רוצחת. שבועיים אחרי שהיא יצאה מכלל חשד עדיין היא הייתה מסתגרת בחדר שלה ואנשים היו מקללים אותה מלמטה. אותה ילדה לא יכלה להמשיך להתגורר שם- היא עברה עם משפחתה למרכז הארץ. ועל מה? על כלום! פשוט על כלום! אבל אנשים אומרים- טוב אם המשטרה לקחה אותה כחשודה- אז גם אם היא לא בדיוק רצחה אז בטח היה משהו.. מאיפה להם לאותם אנשים? הם היו שם? אמרו בפירוש שהיא יצאה מכלל חשד. אני באופן אישי לא מאמין לתקשורת שקצב אשם. נחכה ונראה מה יהיה במשפט - ואז אחליט למי להאמין.

TillsWIFE

New member
אני חושבת שגם במקרה של קצב וגם במקר

*במקרה של רמון זה ניפוח והגזמה. נעזוב את זה שאני חובבת קונספירציות ושלדעתי ה"הם" מלמעלה הפלילו את רמון. אבל היום, כל אחת שמושכים לה בקוקו זה הטרדה מינית, ממש ככה. אני ממש מרחמת גם על קצב וגם על רמון, על כל ההמצאות האלו. והכי נורא לחשוב שנגיד הבחורות ידעו מה הן עושות ואח"כ הלכו להתלונן.

למעלה