פינה חדשה!!

פינה חדשה!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני ראשון נכון....?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): ליבי נשבר.. - שיר השבוע (כללי): anouk- everything - אלבום השבוע: סינריגה - מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע: יעלל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שנינו יחד נתגבר... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אודיישן!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שעברתי את המבחן בהיסטוריה..? זה נחשב..? - מאכל השבוע: אורז..!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה של אביב גפן - משהו שהרס את השבוע: האמת שאין (שזה ימשך) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ חזרות עם הלהקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע משהו שיעשה לי טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - הילדים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם היום בברנוער !!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

סינטטית

New member
חח זה לא חדש

מורן עושה את זה כל יום שבת בערב... בכל אופן: השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): אשם - שיר השבוע (כללי): אם את בעניין - שייגעצ - אלבום השבוע: מרגיש אחר! - האדם שעשה לכם את השבוע: .. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם את בעניין, אני לא זז מכאן, רק לנשק את הפרצוף שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי תדיסק החדש של שייגעצ - מאכל השבוע: פיצה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תפו"ז - משהו שהרס את השבוע: כל הלימודים והלחץ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את המבחן במתמטיקה!! שזה רק יום שישי יהיה :/ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי זמן!!!!!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע עוד לא נפתח! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): ליבי נשבר - שיר השבוע (כללי): opeth- patterns in the ivy II - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: גרין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי תאוריה - מאכל השבוע: כנפיים בצ'ילי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תאוריה - משהו שהרס את השבוע: מישהו אידיוט:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמתי אני רוצה לעצור את הזמן ולא לזוז מיום שבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אסיים תיק הפקה/אמצא שחקנים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: opeth- patterns in the ivy -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ...

טםטםטםטם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): אין ספציפי, הכל :) - שיר השבוע (כללי): שייגעצ- לחיות, ריטה- האם אתה מאושר - אלבום השבוע: שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אוהב אותך, אוהב אוהב אותך, אבל טיפה פחות". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: טוסט בסטוק קפה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סטוק קפה. - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי לאינפקציה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ אנשים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את כל המבחנים בשלום :/ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה- האם אתה מאושר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אנלי כוח.:)

shusha05

New member
!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: -שיר השבוע (של סינרגיה): זה לא ביחד -שיר השבוע (כללי): דין דין אביב-סודותיי -אלבום השבוע: מרגיש אחר-סינרגיה!! -האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שליי.. הייתה לה יומולדת!!
-משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מגלה בי עוד עולם.. שקורא לי ונרקם.." -משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ........... -דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ............. -מאכל השבוע: עוף..
-משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הופעה של דין דין אביב!! היה מ-ע-ו-ל-ה-!
-משהו שהרס את השבוע: ההורים לא מסכימים ללכת לשמו"צ רוק!! השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו השבוע: -משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לחזור מהבצפר ב14:00 במקום ב16:00 -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחיל השבוע..
(היום יום שבת) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:............ סתם: -תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שלומיתת

New member
הממ.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה):כבר אמרתי..את לא כאן:p - שיר השבוע (כללי):נו של MCR אינלי כוח עודפםXD - אלבום השבוע:סינרגיה..דהא?XD - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כלום. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הממ - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הלוואי שהיה משו;; - מאכל השבוע:יותר מדי אוכלOO - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חלמתי שאני דופקת מכות למישי שאנלא סובלתXD - משהו שהרס את השבוע:שבת אולפנא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אעע כלום;; - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לאדעת,משו כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:צועקיםD: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גפן. סתם:נכון? - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):כלום!!!:X

vered151

New member
נלקח מפורום היהודים נכון?! חחחח

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של סינרגיה): יום יפה
- שיר השבוע (כללי): רגעים- אביב גפן - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:אלעד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתה תאונה בין דמיון למציאות, יש הרוגים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי היה אחד חזקקק אבל אנלא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לראות את יור - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: הוא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תיאוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור אותה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירררררר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עזבו אותי באמא שלכם

למעלה