פינה חדשה

וסטרייך

New member
פינה חדשה

או שלא? בכל אופן לא זז כאן אז אם אני חשה-תודיעו לי. הדמות השנואה: מי? למה? כמה? ובאיזו עונה?

וסטרייך

New member
אני ראשונה!!

הדמות השנואה: ג'קסון למה: כי הוא מעצבן ותמיד צועק על סוקי ויש לו מנטליות של ילד בן ארבע. בגן נכים. והוא גם לא נראה טוב. כמה: מספיק בשביל לקוות שהוא וסוקי יתגרשו. או שהוא ימות באיזה תאונת דרכים מחרידה. באיזו עונה: מהראשונה, אם אני לא טועה, כבר שהוא וסוקי רבים על הירקות בפעם הראשונה. וגם בפרק שכריסטופר בא ורוצה לקנות לרורי את הספר וג'קסון אוקב אחריהם. ררררררררר אני באמת שונאת אותו!

Bax

New member
../images/Emo9.gif

פריס. כי היא מעצבנת. נירוטית. פסיכית לגמרי. בלע בלע בלע. כמה?עד כדי כך שאני עלולה להיות אחראית למותה
היא מעצבנת נו
בכל העונות...אבל בעיקר באממ,אוי,בתחילת השנה בייל. כשגילינו שהיא עם רורי באותו החדר,והמדריך האידיוט הזה שהיה לה אז. אוי אוי אוי.

קינואה88

New member
תכלס זה מה זה גרוע שפריס והיא

באותו חדר...במקרה, מכל האנשים שלומדים שם, שתיהן יחד...צירוף מקרים מוזר....לא?

Girl From Mars

New member
זה לא צירוף מקרים.

לפי מה שאני זוכרת (שנאמר באחד הפרקים הראשונים של העונה הרביעית) - פריס בדקה באיזה חדר רורי נמצאת ובעזרת המדריך האישי שלה סדרה שגם היא תהיה באותו חדר. משהו כזה, לא זוכרת בדיוק.

Bax

New member
כן,

היא שלחה בקשה מיוחדת שהיא ורורי יהיו באותו החדר כי המדריך האישי שלה אמר שרורי בעלת אנרגיות חיוביות והיא משפיעה עליה לטובה. או שאני לא זוכרת נכון
,זה היה מזמן.

elena20

New member
אני דווקא חושבת שפריס זו אחת

הדמויות שבלעדיהן הסדרה הייתה פחות מצחיקה,אני אוהבת את העובדה שהיא מדברת במהירות מטורפת עם ציניות ועקיצות(כמוני
),היא כל כך מצחיקה אותיייייי

../images/Emo3.gif

טוב, אני חדשה אז למי שלא מכיר אותי קוראים לי אודליה ואני ממש אוהבת את בנות גילמור ואני קוראת ונהנת מהפורום שלכם כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא ממש היה לי מה ליכתוב. הדמות שאני לא ממש אוהבת זה הדמות של דוייל הזה, החבר או מה שהוא לא יהיה של פריס. אני לא אוהבת אותו כי הוא מעצבן ובטוח בעצמו אבל כמובן שזה גם גובל ליפעמים בגבול המצחיק וכמובן די פתטי וזה בערך מה שיש לו. הדרך כלל זה סתם מעצבן בצורה שאתה כבר מחכה שהוא ירד מהסט. הוא הרבה יותר מפריע בעונה החמישי, בעונה הרביעית הוא לא היה מאוד מזיק אלא די מצחיק (- ואני יודעת שבטח יהיו אנשים שלא יסכימו איתי)

קינואה88

New member
גמני עונה!!!!!!!!

טוב אז הדמות שלי היא רורי!!! זה מתחלק לכמה חלקים: 1. עונות 1-3: למה? כי היא דמות מושלמת כזאת, יותר מידי מושלמת, שכל אחת בגילה פחות או יותר, רוצה להידמות לה. היא גאון בלימודים, היא חכמה- יודעת מלא דברים וקוראת מלא ספרים, היא מתמצאת במוזיקה וסרטים, היא יפה וכוסית, יש לה חבר ועוד בנים יפים שרוצים אותה (האם- טריסטון...) ויש לה את האמא הכי מאגניבה בעולם! (שגם היא מעצבנת לא מעט בשל תכונותיה ויופיה...). חוץ מזה שהיא תמיד יוצאת חמודה כזו עם אנשים אבל עדיין מצליחה להשיג את מה שהיא רוצה ולעשות מה שבא לה ולהיות שנונה וכו'... וכמובן- היא הייתה עם ג'ס! גרררררר 2. עונות 4-5: כי היא נהיית מעצבנת כזו ומעיקה. קודם כל- היא כבר לא כזו יפה כמו בעונות הקודמות וגזירת השיער- לא נשכח לה את זה!!! חוץ מזה היו לה קטעים מעצבנים: הקטע עם הלמידה ליד העץ למשל, שלא נדבר על זה שהיא שכבה עם דין... אוקצור האופי שלה מעצבן אותי... אה ועוד משהו- כל פעם אחרי שהיא מתנשקת עם מישהו היא כאילו סוגרת את השפתיים כזה, בצורה מעצבנת- מישהו יודע במה מדובר? אז זהו- כמו שאתם רואים היא דמות שנואה, אבל עם ניצוץ קטן של סגידה...!

וסטרייך

New member
אני חולקת עלייך

אני אוהבת את רורי יותר עם שיער קצר ומעדיפה את דין על פני ג'ס אבל אני מסכימה איתך על כל השאר!! היא מעצבנת והיא לא משכנעת אותי, חוץ מבקטעים שהיא מתעצבנת.

Girl From Mars

New member
אני לא מבינה את הקטע הזה.

כשאנשים אומרים שהם שונאים את רורי, הם טוענים שהיא מושלמת מדי. מה הרעיון?
נכון, יש לה קטעים מעצבנים, אבל את שונאת מישהי בגלל שהיא מושלמת?
וחוץ מזה, מצטערת - אבל בעונה הרביעית היא ממש ממש לא מושלמת כזאת. היא נכשלת בלימודים, אין לה חבר, אפילו דוחים אותה ועוד כל מיני כאלה.
וגם וגם - גם בעונות הראשונות היא לא כ-ז-א-ת מושלמת. אין לה הרבה חברים. בכלל. יש לה שניים בלחץ. ובטוח יש הרבה דברים אחרים. חוץ מזה שכולם שוכחים שאבא שלה לא גר איתה, זה לא נחמד במיוחד.
(לא התכוונתי להגיד כאן שזה לא בסדר לשנוא אותה, אני פשוט מנסה להבין למה את שונאת אותה.
)

Bax

New member
ממממ,

זה נשמע כמו קינאה פשוט
נו,אז היא יפה וחכמה ויש לה אחלה חבר...אלו לא סיבות לשנוא אותה
חחחחחחח,ככה השחקנית מתנשקת,מה זאת אומרת "מישהו יודע במה מדובר?" ככה היא מתנשקת, את רוצה שיבקרו אותך על הצורה שבה את מנשקת? לכי תדעי איך היא מרגישה על הסט כשהיא צריכה להתנשק עם בנים שהם לא חברים שלה במציאות וזה..זה מלחיץ ולא תמיד נעים..

../images/Emo13.gif היי

שלום, אני חדשה כאן בפורום למרות שאני קוראת אותו כבר יותר משנה.ואני רק רוצה להוסיף צל"ש על הפרום. הדמות שאני לא אוהבת היא דוייל החבר או מה שהוא לא יהיה של פריס. אני לא אהבתי אותו כי הוא עיצבן אותי עמה פעמים בעונה החמישית שמשודרת עכשיו ב 10. לא אהבתי את הדמות שלו כשגיליתי שאני פשוט מחכה שהוא ירד כבר מהסט- הוא הפך ממצחיק ופתטי ללפעמים סתם פתטי ולא קשור למרות שהוא תמיד מראה ומזכיר כמה פריס נואשת (עם סיבה).

../images/Emo7.gifסליחה שההודעה פעמיים

סליחה שיש הודעה כזו פעמיים אבל יש לי אחות מפגרת שהחליטה ליצחוק עלי.sorry

Girl From Mars

New member
אממ... טוב שיהיה.

אני חושבת שטיילור. באמת שאני אוהבת את בנות גילמור, אבל הקטעים איתו פשוט מעיקים ובד"כ לא מצחיקים.
לא יודעת, כמעט כל פעם שהוא מופיע אני רק רוצה לראות סצינה אחרת.
הבנו את הפואנטה אחרי 3 עונות.
אהה, ובעונות הראשונות גם ממש ממש לא אהבתי את לורליי. *נסקלת ובורחת מהר מהר* באמת. היא פשוט כ"כ מעצבנת. כ"כ ביקורתית וילדותית. נכון, היא מצחיקה ומשעשעת, אבל זה לא הופך אותה לאדם פחות מעצבן.
חוץ מזה שהמראה שלה קצת מזכיר לי כלב.

Bax

New member
../images/Emo45.gif לגבי טיילור.

הוא פשוט הפך להיות בלתי נסבל לגמרי. לגבי לורליי...
! נכון,היא הייתה לא מובנת ומוזרה למדי בעונות הראשונות... אבל מעצבנת?
לא נכון... אבל היי,זוהי הדעה שלך

Girl From Mars

New member
מעצבנת.

לא קשור לזה שהיא היתה לא מובנת. לא קשור לזה שהיא מוזרה. אבל היא ממש עצבנה אותי! די כבר עם הביקורת הזאת.
אעאעאעהההה תשתקי לשניה. וגם וגם וגם כל משפט שני שלה הוא "Rory is a great kid" אוקיי קלטנו.
והיא גם אומרת המון "אוו, האן" בצורה מעצבנת ולא יודעת לא ממש אוהבת אותה.
(אני לא שונאת אותה, ובטח שאני לא הכי שונאת אותה מכל הדמויות, פשוט לא אוהבת אותה כמו, מסתבר, שאר הפורום.
)

וסטרייך

New member
נכון!

היא כל דקה אומרת "רורי איז א גרייט קיד" (אלא אם כן היא מדברת עם מיסיז קים ואז זה "ליין איז א גרייט קיד") אבל מפה עד ללא לאהוב אותה? היא עושה את הסדרה. ואמילי כמובן.

Girl From Mars

New member
ככה.

כמו שרורי מושלמת ולא אוהבים אותה בגלל זה. זאת לא הסיבה היחידה שאני לא מתה עליה, אבל זאת סתם התנהגות מעצבנת. חוץ מזה שזאת היתה דוגמה ללמה ההתנהגות שלה מעצבנת, לא הסיבות למה אני לא אוהבת אותה, יש הבדל.

וסטרייך

New member
אני יודעת.

יש ללורליי המון קטעים שאני חושבת שהיא פשוט ילדותית ומעצבנת, אבל בכלליות היא הדמות הטלוויזיונית האהובה עליי (טוב, נו, חולקת את המקום הראשון עם סעיד מאבודים).

למעלה