פינה חדשה:

NoKiA2003

New member
פינה חדשה:

מדי שבוע נדון בפורום על אמן או להקה מהארץ ומחו"ל שפרצו בשנות השמונים ונבחן את דרכם מאז ועד היום. נפתח את הפרוייקט עם ריטה. השבוע נודע שריטה תשתף פעולה עם חברת סלקום ותעלה מופע מרהיב בגני התערוכה במהלך חודש בגני התערוכה בת"א בהשקעה של מיליוני שקלים. ריטה פרצה לראשונה בקדם אירווזיון 1986 בהופעה פרובוקטיבית עם השיר שביל הבריחה, והוציאה את אלבום הבכורה המאד מצליח שלה שכלל את "עבד של הזמן", "שיר אהובת הספן" וביצוע מחודש ל"הכניסיני תחת כנפך" של ביאליק. שנה מאוחר יותר הוציאה אלבום כושל באנגלית (נדמה לי שיש לי אותו, אני צריך לבדוק, הוא נדיר?) ובשנת 1998 את המסטר-פיס שלה ימי התום. מאז ועד היום הקריירה שלה רק דועכת והאלבומים שלה די כושלים למרות שהיא נחשבת דיווה מקומית. בואו ננסה להבין לעקוב ולנתח את הקריירה שלה יחד.

DGL242

New member
מעניין למה לא לא ציינו את

השתתפותה בפס-קול של הסרט "הפנימיה" משנת 1983 ? אני מדבר על האתר ממנו לקחת את האינפורמציה. למישהו שיש את הדיסק של Rita Farouz באנגלית ?

NoKiA2003

New member
באמת? אין לו אלבום אחד מושלם

בכל אלבום שיר אחד או שניים

greenzg

New member
אני מאוד אהבתי את אלבום הבכורה שלה

הפקת אייטיזית של רמי מאוד אוהב את בגידה (הוציאה לפני האירוויזיון) ואת שביל הבריחה כמובן שגם ימי התום מצויין מכאן התחילה ההתמסחרות והתדרדרות- כנ"ל גם לרמי אבל מה, ערימת הכסף שיש לשניהם מפצה אותם על הכל...

DGL242

New member
יחסית לאומן ישראלי היא נמכרת טוב,

אתה יכול להוסיף גם את "אהבה גדולה" ואפילו "תפתח חלון", אין לי נתוני מכירות אבל לאלבומי זהב בטוח הגיעו

NoKiA2003

New member
תפתח חלון היה כפול, לא?

זה נחשב כישלון יחסית לתקציב שהושקע בו

DGL242

New member
אישית

אלי זה פחות מדבר, אם צריך לבחור שיר, יש ביצוע נחמד ל Roxanne של Sting (כמו שרשום באתר מעריצים) מתוך האלבום: Breaking Those Walls

NoKiA2003

New member
הוא גם הופיע בסידי סינגל של שרה

ברחובות ובתקליט שדרים שיצא לזה

למעלה