פינה חדשה

עדי 345

New member
פינה חדשה

תגידו אם זה מעניין או מתאים בכלל: שכל אחד יכתוב על דיסק מהתקופה האחרונה שהוא רוצה להמליץ עליו. אריאל הורוביץ "מנסה ספר". זהו הדיסק ה-3 שלו אחרי "יאללה ביי" ו- "רנה". למי שלא יודע: הוא בנה של נעמי שמר ז"ל. שירים ממש נחמדים כמו: "קטיף הפלפל", "מנסה ספר", "מקדשים", "צער העולם" ועוד. השירים משום מה לא קיבלו חשיפה כמעט בכלל, לא ברדיו ולא בערוץ 24. יש לי גם את 2 הדיסקים הקודמים ואני מאוד אוהב את השירים שלו.

אני בעד!../images/Emo56.gif

אחלה פינה לדעתי אבל אם אפשר שיהיה קשור מסויים(ולא הכי קטן, כמו הופעה ששניהם נכחו בה, כתב שיר, לחן לשיר שלה או משהו) את הדיסק שכתבת עליו אני בכלל לא מכיר

עדי 345

New member
צודק !!!

לצערי, הפעם אין ממש קשר. הוא לא כתב לה אף שיר (הוא בחורצ'יק צעיר לדעתי בן 35 היום). ואימו נעמי שמר ז"ל היתה מבוגרת ו"לא מאותו דור" של גלי וגם לא כתבה לה שירים. הדבר היחידי שאני זוכר: נעמי שמר הגישה בשנת 1986 תכנית לקראת ראש השנה ברשת ג' שבה היא בחרה שירים שהיא אוהבת. בשנה זו יצא "אמצע ספטמבר" (וגם התגייסתי...). נעמי שמר בחרה את "אין לי ארץ אחרת" ואמרה שהשיר הזה מסמל מבחינתה את מה שכל כך חסר לה במוסיקה הישראלית וזה רוך (רוך עם כ' סופית ולא ק'...) היא ציינה שהשירה של גלי רכה מאוד, נעימה ומלטפת (זה היה בתחילת התקופת עם הצרחות וההיסטריה של ריטה: היום מאיה בוסקילה ואז- ריטה).

זה גם סוג של קשר../images/Emo56.gif

אחלה
וכמובן בהודעה מקודם התכוונתי קשר ולו הכי קטן, כמו הופעה ששניהם נכחו בה, כתב שיר, לחן לשיר שלה או משהו. רשמתי ולו עם א בטעות

למעלה