פינה חדשה

לינה18

New member
גם אני מסכימה

שיעיפו כבר את הברדלי הזה!השאלה היא רק איך בדיוק יעיפו אותו כשיש לו פרוטקציה? ושיסיימו כבר את המשולש הזה של ברוק-ריג'-ניק כי כבר אי אפשר יותר למרוח אותו.

לינה18

New member
אני דווקא אהבתי את החזרה של מייסי

למרות שזה לא ממש ברור למה הם חיכו במשך 3 שנים כדי להחזיר אותה?

Traped In A Box

New member
זה דווקא טוב שהיא לא חזרה מייד

כי גם אז אף ספויילר לא יכל לגלות לנו שהיא תחזור למשל....אבל זה לא חשוב. החזירו אותה והיו צריכים להשאיר אותה וזהו ולא להעיף אותה תוך שנייה שוב.

לינה18

New member
גם לדעתי היו צריכים להשאיר את

מייסי ובגלל שהעיפו אותה כל-כך מהר ואפילו לא הראו את ההלוייה שלה, אז כל החזרה שלה היתה מבוזבזת. למרות שאהבתי מאוד את הסצנות המרגשות כשת'ורן ראה אותה לראשונה.

עקרונית

לפי מה שגיא אמר, החזירו אותה ואז היא נעשתה רשעית מדי (הדמות) אז הציעו לה לצאת לחופשה ובגלל שהיא לא הסכימה והציבה אולטימטום, העיפו אותה מהסידרה...

Traped In A Box

New member
מי נשאר?

שמתם לב ש... כבר אין נשים שהן לא מבוגרות (סטפני ג'קי...) ולא צעירות (אמבר, ברידג'ט, קייטלין....) חוץ מברוק (וקצת סמנתה)? בגלל זה אין לרידג', ת'ורן, ואחרים עם מי להיות אז או שאין עליהם סיפור או שכולם רוצים להיות עם ברוק... הרגו את כל הדמויות הנשיות הראשיות בסידרה! (קרוליין, מייסי וטיילור). ברוק צריכה להחזיק סידרה שלמה לבד ואין לה תחרות (חוץ מג'קי?....מי יודע...).

לינה18

New member
וואו, גם אני כבר מזמן חושבת על זה

ואני מסכימה עם כל מילה שלך. צריך להביא לסידרה עוד כמה נשים בגיל של ברוק, אחרת זה לא שווה.

לינה18

New member
אני לא ממש רואה את הקשר בין

הסיפור של קייטלין לסיפור של אריקה. במה בדיוק הם דומים? לי זה יותר הזכיר איך קימברלי לראשונה הגיעה לעיר עם אביה והוא היתנגד לקשר שלה עם ריק.

Traped In A Box

New member
יש כמה סיבות

הן דומות בכך ש: 1. שתיהן הגיעו לפורסטר בלי שההורים שלהם ידעו מזה בהתחלה. 2. לשתיהן היה הורה אחד (לאריקה-שילה לקייטלין-הקטור) ואצל שתיהן הם התנגדו לקשר שלהן עם הפורסטרים (לפחות בהתחלה). 3. גם להקטור וגם לשילה היה פעם בן/בת זוג מהפורסטרים (או חברים שלהם). 4. גם אריקה וגם קייטלין מתלהבות מכל דבר פורסטרי. 5. גם אריקה וגם קייטלין כל הזמן חייכו. 6. גם אריקה וגם קייטלין התאהבו בפורסטר ג'וניור (ריק ותומס). 7. גם שילה וגם הקטור לא סיפרו לבנות שלהם למה הם מתנגדים לקשר עם פורסטר ועוד ועוד. נכון שבסוף שילה דחפה את אריקה להיות עם הפורסטרים אבל אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה עם הקטור....

לינה18

New member
עכשיו כשאת/ה כותב/ת את זה

אז וואלה, הן באמת דומות! אני בכלל לא חשבתי על כל זה. ואני מאוד אוהבת את זה שקייטלין מחייכת כל הזמן, כי לדעתי היא מאוד חמודה ויש לה חיוך מאוד יפה. אבל בגלל שממש לא סבלתי את אריקה, אני כבר בכלל לא זוכרת אותה ובכלל לא זכרתי שהיא חייכה כל הזמן.

Traped In A Box

New member
שמתם לב ש...

כל מי שהוא אח של רידג' חייב להיות עם האקסיות של רידג' (אולי אפילו באותו הזמן שגם הוא איתן...)?

לינה18

New member
נכון

קודם ת'ורן, עכשיו ניק. כבר עדיף את ת'ורן!
ושמתם לב שמייסי היתה עם שני האקסים של ברוק?

Traped In A Box

New member
ושדיקן היה עם כל

הבלונדיניות שהיו בזמנו (חוץ מסטפני שכבר לא בלונדינית-מזל....:)

פעם מלחמת אחים, תמיד מלחמת אחים

רק שעכשיו התחלף האח - פעם ת'ורן (הבלונדיני התורן) והיום זהו ניק (גם בלונדיני...) פעם ת'ורן כל כך כעס על רידג' שהוא ירה בו,למי שזוכר. לדעתי הפרק שבו הוא ירה ברידג' היה אחד הפרקים החזקים של הסדרה, שגם סטפני ראתה הכל קורה (וכמובן, היו אלה הימים שת'ורן גם היה חתיך...)

למעלה