פינה חדשה

Traped In A Box

New member
פינה חדשה

החלטתי להקים פינה שבה אני אכתוב מדי פעם משפטים כמו "שמתם לב ש..." או "זה רק אני או ש....". אתם יותר ממוזמנים להצטרף ולהוסיך משפטים משלכם ו\או להגיב על שלי. אז נתחיל עם: זה רק אני או שהסיפור של קייטלין דומה מאוד לסיפור שהיה עם אריקה?

Traped In A Box

New member
אריקה היא הבת של שילה

שניסתה להתחיל ולהיכנס להריון מריק כשהיה נשוי לאמבר. ממתי התלחת לראות את הסידרה שאת\ה לא יודע\ת? זה לא היה כל כך מזמן...

Mighty Morphin

New member
אני התחלתי לראות את הסידרה

לפני חודשיים-שלוש בערך אחרי הפסקה של כמה שנים. לפני זה ראיתי בערך 3 שנים. מתי היא הופיעה?

בנוגע לסיפור-לא כל כך

מה שכן הדמויות מאוד דומות, שניהן כוסיות, שניהן מדברות פחות או יותר אותו דבר (מה שכנראה עורר אצלך את ההרגשה של הדמיון), שניהן מתנהגות דומה, והכי מעצבן, השחקניות של שניהן גרועות והן מדקלמות טקסט (השיא היה בפרק שקייטלין והקטור רבו, זה היה פשוט מצחיק לשמוע את קייטלין מדקלמת טקסט שהיא אמורה לתת מהלב...)

Traped In A Box

New member
מסכימים?

זה רק אני או שהחזרה של מייסי והיעלמותה מהסידרה כל כך מהר היו מיותרים, כשהמוות (הראשון) שלה יכל להיות קלאסי לסידרה?

אני חושבת על סאלי ספקטרה...

שצריכה להתמודד פעמיים עם האובדן של בתה האהובה.. איזה נורא זה. באמת קצת מופלץ היתה החזרה שלה... אבל ככה זה בסדרות האלה.. מה שאותי עוד משעשע, זה איך שהם מגדילים את הילדים שם בקצב מטורף... למשל אם ניקח את ריק, לפי מתי שהוא נולד, הוא אמור להיות היום רק בן 14.

Guy K

New member
מצד שני -

דמויות שעברו את גיל ההתבגרות נשארות באותו גיל במשך שנים ככה שזה מתאזן

Traped In A Box

New member
ריק וברידג'ט גדלו מהר אבל...

תחשבי שבארץ הראו אותם חיים בחצי מהזמן שנתנו להם עד שהם התבגרו כי עשו שני פרקים ברצף...

לינה18

New member
בקשר להגדלת הילדים בסדרה

אם ניקח את אריקה-מרי, אז היא היתה אמורה להיות לפחות ב-10 שנים קטנה יותר כשהיא חזרה לעיר עם שילה, כלומר עדיין ילדה מאוד קטנה וזה אפילו יותר מגוחך בעיניי מכל שאר הגילאים הלא הגיוניים של הילדים בסידרה.

Guy K

New member
בהחלט

הקאמבק היה טפשי ומבוזבז. עד שכבר מחזירים דמות בסדר גודל של מייסי האגדית מבזבזים אותה על משולש אהבה בין ת'ורן ולורנזו? הרי ברור מאליו שהיא לא תשאר עם הלורנזו הזה...
העזיבה שלה היתה עוד יותר נוראית ומיותרת. יום אחד היא כאן - ויום אחד היא לא. ככה, אפילו בלי הלוויה ראויה לשמה. סתם. ממש סתם. והכי גרוע - אפילו יותר מהקאמבק והעזיבה - היה האמצע. כאילו, רומן עם דיקן? שנאה כלפי ברוק? השלמה עם ת'ורן ודרלה? זו בכלל לא היתה מייסי. לדעתי עב"מים השתלטו על הגופה שלה אחרי תאונת המשאית וזה ההסבר הכי הגיוני להתנהגות המשונה הזו שלה.

לינה18

New member
השינאה של מייסי כלפי ברוק דווקא

היתה מאוד הגיונית, בהיתחשב שמייסי די חיה בעבר כשהיא חזרה ועדיין לא היתגברה על זה שברוק לקחה לה את ת'ורן. אבל מה, הדבר הלא הגיוני בכל הסיפור הזה שכשמייסי רק חזרה היא בכלל לא שנאה את ברוק. פתאום אחרי שהיא ניפרדה מת'ורן היא התחילה להאשים אותה בזה.

Mikel20

New member
זו הייתה ההתחלה

הקאמבק המבוזבז של מייסי, שהייתה אחת הדמויות הכי אהובות בסידרה היה למעשה תחילת ההתדרדרות של העלילות המוזרות והלא מעניינות, כמו שכתבת גיא, כל הרומן המשעמם עם לורנזו היה ממש מיותר ולא מעניין וכך גם כל שאר העלילות שהיא קיבלה אח"כ...לדעתי יכלו את הקרב על אריק הקטן לעשות הרבה יותר מעניין ומותח אבל הם לא - בדיוק כמו כל העלילות ההזויות של היום.. ושוב אותה סיבה - צריך להחליף את התסריטאים ומהר!! (שמעתי שעשו את זה לימי חיינו והם עלו ממקום 7 למקום 2!) מילה ל CBS ---תפטרו את בראד בל או תשלחו אותו לקורס מזורז בכתיבת סדרות!

Traped In A Box

New member
בראד בל כבר עייף....צריך

להכניס מישהו חדש ואולי גם צעיר בשביל להכניס קצת חיים לסידרה ושיזוז משהו! מהקיץ האחרון ועד הקיץ הזה אני מניח... לא זז שום דבר בעלילה של ברוק\ניק\רידג'. שנה שלמה!

למעלה