פינה חדשה...

יש יותר מ-1000 תמונות שלו...!

צריך פשוט לדעת לחפש בכל חור...אני די בררנית בנוגע לתמונות, ולמרות שיש לי את התוכנה שיש בה למעלה מאלף תמונות את הרוב אני לא שומרת... ואם הייתי יודעת להעלות לרשת, הייתי עושה לכם אתר בעברית רק על בריאן....

מור~!

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo124.gif גבירותיי ורבותיי!!

ואלו הם חוקי התחרות (אני המחליטה ואני המחליטה
)
כל משתתף רשאי לשלוח את היצירה שלו
כל מששתף רשאי לשלוח יצירה אחת בלבד! משתתף שישלח יותר מיצירה אחת - יפסל!
את היצירות יש לשלוח לאימייל של שרימפי
על היצירה להיות מקורית, ועל מנת להוכיח זאת - יש להוסיף חתימה על היצירה
התחרות (כרגע) היא בין טפטים בלבד - אולי בהמשך נעשה גם של סקינים עם זאת, התמונה לא חייבת בגודל מסויים, אבל לא לעשות אותה בגודל של אייקון
היצירות יישלחו עד ה20.8.02 מעכשיו אני אתחיל בהליכים לבירור ותיאום דרך ההצבעה ביחד עם שרימפי אבל אתם אל תתעסקו עם זה קדימה - ליצור!! (נכון שלא הייתי חוצפנית מדי?) ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולנו!! מור~! עדיץ, רדי ל10!

מור~!

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo129.gif ה ל ו !!

מה יש הכותרת לא מספיק מושכת תשומת לב כי לא כתוב שם "בריאן וג´סטין איזה תמונה יפהההההההה"?!?!? ומה לא מובן בלא לשים יותר תמונות בפורום?!?!? GROW THE FUCK UP! מור~! במחזור (חרוז תפוז)

עדיץ

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

לא הבנתי את הבדיחה ..! למה אני צריכה לרדת ל 20 ?

את רואה שם download?

תלחצי, ותגיעי לסוף הדף שכתוב "click here for dowload"... תלחצי...הקובץ שוקל הרבה(12 מגה)אבל הוא בדיוק כמו האתר...יש בו את התסריט, תמונות, פרופילים מוזיקה ועוד הרבה דברים...

mor 5

New member
יההההההההה איך אהבתי אותו!../images/Emo99.gif

יש בו הרבה ג´סטין!
וחוץ מיזה הוא באמת יפה.... בהחלט מגיע לו
אחד גדול! מור

mor 5

New member
אהבתי את הטפט!!../images/Emo41.gif

וגם את הרעיון...1 רק חבל שאני ממש לא בקטע הזה... אבל אני אשמח ליראות את כל הטפטים של האחרים.. אני בטוחה שיש הרבה אנשים יצירתיים... לא כמוני...
בהצלחה למיתחרים!!
מור

עדיץ

New member
יודעים מה ..?

גם אני עושה טפט .. תסלחו לי אבל לי יש רק 8 תמונות במחשב .. אז זה לא יהיה איכותי כמו שלכם .. אבל עדיין .. רק תנו לי כמה ימים..
בהצלחה לכולם (אין לכם סיכוי נגדי ..) אני מקדישה את הניצחון שלי למורים לאומנות ליאורה, ראובן ורפאלה (מכיתה ו..) שהכשילו אותי במקצועות האומנות למרות שהייתי מעוד כישרוניסטית (זה בכוונה ..אההם רינת אההם ..
) ולא התקבלתי למגמת האומנות בבית סיפרי .. ונה לכם קלטו איזה כישרונית !!! (אולי הייתי צריכה לשמור את זה למתי שאני באמת ינצח ?) עדי !

למעלה