פינה חדשה...

פינה חדשה...

בא לכם שפעם בשבוע כמה אנשים ( רק חברים בפורום.) יביאו תמונות יצירות שהם עשו מתמונות של הכי גאים שיש.. רק צריך לקבוע מי יהיה השופט.. אפשר נגיד שלושה אנשים שיהיהו מעיין ועדה כזאת.. נגיד אני , שרימפי ( אם בא לך..) ועוד מישהו... יש מתנדבים?.... מה דעתכם??? קבלו את התמונה הראשונה... זה טפט למסך...

maayan15

New member
אהבתי....

גם את הטפט וגם את הרעיון... אני רק משכללת את הרעיון קצת.... במקום שתהיה ועדה... מי שרוצה לשים יצירה שישים ובסוף כל חברי הפורום יצביעו את איזו עבודה הם הכי אוהבים....

לי לא אכפת להיות בועדה...

אני אשמח! בכל אופן, הנה טפט שאני עשיתי ברגע שיעמום(מה שקורה בד"כ)

תודה.....

אבל אין צורך.. יש לי..:):) פשוט לך יש תמונות יותר טובות... אבל למעיין יש משהו כמו 600 תמונות במחשב אז ככה ששלה צריך להיות טוב.. אם היא תעשה...

נדמה לי ששכחתם

6 תמונות בעמוד... מצטער אבל נדמה לי שמוקדם מידי לתחרות שכזאת וגם אם תהיה תחרות כזאת על המשתתפים יהיה לשלוח לי תמונה שהם הכינו ואני יעלה לגלריה ואז בסוף אחרי שיעבור תאריך מסוים שקבענו יוחלט בפורום מי יזכה בפרס מיוחד(זה סוד, אני לא מגלה, יש פרס כזה). אבל באמת שלא מעלים יותר מ6 תמונות בפורום...קבענו משהו זה באמת כל הזמן נקרא כאילו מנסים לכופף פה חוקים...אחרי הכל, הכלל הזה קיים רק בשביל שהגלישה בפורום תהיה הרבה יותר נעימה.

אז תגדיל את מספר התמונות!

בפורמים אחרים אין בכלל הגבלה, אני חושבת שצריך להגדיל את זה לפחות ל-10, זה די מפריע שיש את ההגבלה הזאת. אני לא אומרת שצריך לעשות כמו שמישהי עשתה אתמול(אני לא זוכרת את השם),ושמה 22 תמונות, אבל לא צריך להגביל ל-6 תמונות!

אז אולי אפשר..

באמת לשלוח לך.. ואתה יש תעלה לגליריה.. ושם כולם יראו ויצביעו בפורום.. וככה נדע מי ניצח..... זה טוב??. ובאמת... כדאי להגדיל את מס´ התמונות..

maayan15

New member
חחח.... למעשה.. 696 תמונות....

ואני עובדת על אחד עכשיו.... אבל אל תהיה בטוחחה שהוא יהיה יפה... אין לי יותר מדי כישורים אומנותיים..... אני דווקא אשמח לטפט של בריאן.... בעיקר אם ג´סטין יושמט ממנו.... כן אני יודעת... יש לי דרישות....

גם לי יש המון....

יש לי 500+(ספרתי לפני המון זמן), אבל שאת עושה קחי את התמונות הכי איכותויות, ובאמת קשה למצוא כאלה...

witch13

New member
אני גאה להכריז שהורדתי את התמונה

האלף של בראיין! אני אכין לכם טפט שלו!

איפה מצאת כל כך הרבה תמונות?

כמה אתרים את מכירה? 100? את יכולה להביא לי את האתרים? אם זאת לא בקשה יותר מדי גדולה.

למעלה