פינה חדשה: It is GAMEDAY

laufgas

New member
פינה חדשה: It is GAMEDAY

לאחר אישור מצידו של מנהלנו יורם, אני שמח לפתוח פינה חדשה בפורום!!
הרעיון הוא לנהל שרשור עם מידע פיקנטי, אזוטרי וכל דבר שעולה על דעתו של כל אחד פה שיכול לתת לנו עוד קצת מידע על שחקן/קבוצה/משחק מסויים. מכיוון שיש פה המון אנשים שמרוכזים סביב הקבוצה שהם אוהדים (ובצדק), זה יכול לעזור לכולנו לקבל תחושה רחבה יותר על כל המשחקים בליגה. החל מפציעות, מזג האוויר הצפוי, אמירות TRASH של שחקנים לפני המשחק, שמועות וכו'. הכל טוב ויפה, כל עוד זה קשור למשחקים של יום ראשון בערב! אז אני אתחיל עם ההודעה הראשונה בשרשור עוד כמה רגעים. אגב, נסו לכתוב כותרת ממצה למידע שאתם נותנים (אם זה אפשרי - כי אפשר לדבר על המון נושאים בשרשור אחד - אין גבולות). שיהיה אחלה יום ראשון!!!

laufgas

New member
פילדלפיה, ניו-אינגלנד ומייקל ויק

פציעות בפילדלפיה: בראיין ווסטברוק וקווין קרטיס כנראה לא ישחקו, וזה משאיר מקום ללישון מקוי (רוקי) ו וג'רמי מקלין (רוקי) זמן משחק רב יותר!! בניו אינגלנד צפוי גשם כבד במהלך כל המשחק. בטמפה ביי לעומת זאת, חמים ונעים. מייקל ויק התראיין ל-NFL Network וסיפר שהוא מאוד מתרגש לקראת המשחק הראשון. הוא אמר שהוא היה עובר את כל מה שהוא עבר פעם קודמת, כי הוא מרגיש שעכשיו הוא למד הרבה על עצמו ועל מה שחשוב בחיים, והוא עושה דברים שהוא בחיים לא היה עושה קודם אם לא היה עובר את מה שעבר (למשל - קם להתאמן כבר בשבע בבוקר). יכול להיות שלא ראינו את מייקל ויק בשיאו? יכול להיות שזה עדיין לפנינו? אגב, את המספרים המדוייקים עד עכשיו אני לא זוכר, אבל במספר היארדים האוויריים לא מוביל דרו בריס, אלא פיליפ ריברס.

laufgas

New member
סן פרנסיסקו

משהו שעלול להסתיים היום - הפעם האחרונה שסן פרסנסיקו פתחה עונה במאזן 3-0 הייתה ב-1998. יכול מאוד להיות ש"בצורת" של 11 שנים תסתיים היום?
ויותר חשוב, אם הניינרס יהיו 3-0, זה מתחיל להיראות רציני...

effkef

New member
פניגטון

צ'אד פניגטון כנראה גמר את העונה. אנחנו כבר לא נראה קרב משולש ב- AFCמזרח

למעלה