פינה חדשה

פינה חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

טוב, אני קצת מעתיקה מפורום שוטי הנבואה(מה לעשות נאורוש, יש לך רעיונות טובים- והנה הזכויות יוצרים שלך
) אז ככה, כל שבוע ייבחר נציג שיחקר על ידיכם. אני מתנדבת להיות הראשונה. אתם מוזמנים להפציץ אותי בשאלות- כל מה שרציתם לדעת עליי ולא העזתם לשאול, זה הזמן. תבלו

מה לעשות../images/Emo54.gif

שאני חושבת רק על דבר אחד.... על קוקילידה, וכשאני חושבת על זה, אני לא שמה לב מה אני עושה....

DARK ANGEL14

New member
דיאט קוקילידה../images/Emo15.gif

לא לשכוח בקולו הענוג של רפי (פודינג וניל) גינת
LOL

DARK ANGEL14

New member
טוב, נראה שאין מתנדבים../images/Emo15.gif

אז אני אהיה החלוצה
לשאלה שמטרידה אותי ימים ולילות
, טה טה טם....*תופים*
גם את בהריון מגלעד

DARK ANGEL14

New member
טוב, יש לי עוד אחת../images/Emo15.gif

עכשיו ברצינות
מאיה, הצבע שיער- אמיתי או צביעה

איזה מהם?!?!?../images/Emo54.gif

סתם, מתי שאתן ראיתן אותי- שלי. אבל עשיתי שטיפה לשחור אחרי זה, והסתפרתי גם, ויצא מדהים, אבל בגלל שזה שטיפה זה כבר די דהה, עכשיו זה חום אגוז כזה, גם יפה, אבל למען האמת, עם שיער כמו שלי, מה לא יהיה יפה?!?!

Silly LoveSong

New member
מואהאהאהאה!!!!!!!

אוקיי... בואו נראה....... -אם היית חייבת לאכול מאכל אחד ויחיד עד סוף ימייך - מה זה היה? -אם כל הגברים היו מושמדים וג'ינג'י (מזבנג) היה נשאר הגבר האחרון בעולם - היית מעדיפה שהמין האנושי ייכחד? -עם איזה גבר היית רוצה להמשיך את המין האנושי?
ואני עוד יחשוב על עוד שאלותות....

מאכל אחד?!?!?!../images/Emo54.gif

רעה
מאכל אחד עד סוף ימיי.....נראה לי שהייתי הולכת על איזה סטייק נחמד(וסליחה לכל הצדקנים...) ג'ינג'י או קץ לאנושות.....וואי, שאלה טובה....מצד אחד, אני לא אוהבת ג'ינג'ים, שלא נדבר על הספציפי הזה.....מצד שני, האנושות כולה תלויה בי...ומצד שלישי, אנושות שכולה נצר של ג'ינג'י?!?!
זה לא אתה....זה אני....ביי ביי לאנושות
עם מי כן הייתי רוצה להמשיךאת המין האנושי....עם אלן
או ג'ייסון.... אבל נהיה מציאותים. נכון שיש בסדרה "דריה" את טרנט, אח של חברה של דריה? הייתי מסתפקת במודל אנושי ממנו

Silly LoveSong

New member
עוד שאלות! ../images/Emo13.gif

בקשר ל... הממ.. מרלין!
-מתי עשית? -איזה גודל הוא? -כמה עלה? -לא חשבת לצרף לשם את שמו של אלן? -אפשר לקבל תמונה שלו?

פרשס שלי....../images/Emo54.gif

את מרלין עשיתי לפני שנה וחצי, והוא בגודל של בערך...כף יד בלי האצבעות. הוא עלה 67896576424 זוזים, שזה שווה ל200 שקלים חדשים למי שלא יודע
חשבתי להוסיף את שמו של אלן, אבל קוראים לו מרלין, ולא רציתי שהוא יפגע...

Thestral

New member
לא כאב../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

למעלה