פינה חדשה!!!

who is this

New member
פינה חדשה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

חזי ואני החלטנו להעלות חזרה פינה שהיתה ונעלמה לה "הפעולה השבועית" והשבוע פעולת גיבוש ואיכות הסביה של שכב"צ בפסגת זאב!! בתחילת הפעולה נקשרו החניכים אחד לשני ברגליים והיו צריכים למלא משימות שונות ומגוונות (לעמוד על הכסאות, ללכת ממקום למקום וכדומה). זו מתודה מצוינת לגיבוש הקבוצתי, ישנם שני תנאים, צריך לעשות כל משימה בזמן שנקבע ואסור לאף אחד יכאב. לאחר מכן היו צריכים החניכים להרכיב פאזל הקשור לאיכות הסביבה כשכדי לקבל כל חלק הם היו צריכים למלא משימות הקשורות לאיכות הסביבה (לאסוף לכלוך מסביב למעו"ז, פיסול סביבתי וכדומה). החניכים נהנו נורא וסך הכל זו היתה פעולה כיפית ומגבשת (למרות שלא הגיעו כל החניכים) וכמו שאומר הפתגם "תמונה אחת שווה אלף מילים" אז אני אשים עכשיו גם תמונות.. ופה עשיו אני רוצה לפנות אליכם!! עשיתם פעולה כיפית? יש לכם תמונות? בא לכם לשתף אותנו בפעולות שהעברתם?? שלחו מסר, אימייל הודעה באיי סי לי או לחזי ונפרסם את זה.. אז קדימה אני מחכה!!

who is this

New member
אז זהו חברים..

עד כאן להפעם... תגיבו, תעבירו חוויות מפעילויות..

הקשיבו!הקשיבו!!

אז לפני כמה ימים עומר ואני החלטנו להעלות מהתהום הנשיה את פינת "פעילות השבוע". אנחנו רוצים לדעת מה קורה במעוזי"ם השונים, מה חדש, מה זז וכד'.... כל אחד מוזמן לכתוב לעומר מסר ולכתוב לו על הפעילות השבועית שהעביר, משהו מגניב, תמונות תמיד יהיה כיף לראות, וככה נראה לכם גם דברים בשטח. השבוע עומר כתב על המעו"ז שלו, ומעכשיו זו הבמה שלכם. אל תהיו בטטות, תדלקו את הפינה הזאת בפעולות שלכם..... כל הכבוד עומר וח"ח לש"שים בפסגת זאב.

Ron Golani

New member
כל הכבוד....

גרעין כל הכבוד על השכב''צ בפסגה.......ממני אישים קבלו ח''ח.....
.........רוחצ'י שלי אני גאה בך על הפעולות ועל ההחלטה שלך.....

למעלה