פינה חדשה!!

EreWind

New member
פינה חדשה!! ../images/Emo204.gif

הזמן: ערב יום העצמאות. המקום: קפולסקי. הדמויות: בתאל (אני), עדן וליטל. וככה נוצרה הפינה החדשה XDDD (מקצרת בטירוף) אוקיי...נתחיל מדיי שבוע אבחר מישהו מחברי הפורום האהוב שלנו ויש לכם קצת עבודה: 1)לבחור חיה שתאפיין את היופי החיצוני שלו. 2)לבחור חיה שתאפיין את האופי הפנימי שלו. 3)שיר מתאים לדמות (אם אתם מוצאים =P) והפעם *תופים* ........ גלללל!!! הרי הוא GALMON שלנו! ^O^ תחשבו טוב טוב =)

EreWind

New member
טוב אני אתחיל T.T

גל....מממ...חושבת... מצאתי P= 1)מבחינת יופי: כלב בישי *_* 2)מבחינת אופי: כלבלב לברדור חמוד ^_^ 3) אמממ....who let the dogs out ?? XDDDDDD

ליסאן

New member
טוב עכשיו אני.. אבל בלי שיר :p ../images/Emo41.gif

1. חיה שמאפיינת את גל חיצונית לדעתי זו זאב . אתם יודעים האפורים הגדולים האלו מצפון אמריקה . לא החומים מאפריקה .... 2. והחיה שמאפיינת את גל מבחינת אופי..... ארנב . למה? כי היא עדינה חמודה ולא מזיקה

ashkeloni

New member
רואים שהיה לכן משעמם ../images/Emo3.gif

אבל נזרום. 1. אין, פשוט אין חיה יפה כמו גל
*מזיל ריר* 2. אין, פשוט אין חיה עם אופי כמו של גל
*מזיל ריר* 3. אין, פשוט אין שיר מתאים לגל
*מזיל ריר*

EreWind

New member
>____>

משעמם זה הדבר היחידי שלא היה ויש לי עוד 2 עדות XDD

polichan

New member
אני אישית מסכימה עם נתן! גל...

אתה שווה!!! *ריר!!* במיוחד עם הגבס המהמם הזה על הרגל שלך שגיליתי איך קיבלת אותו!!! אתה פשוט חסר שכל היהיהי..זה הולך לרדוף אותך עד תראה...

ashkeloni

New member
עדיין לא הבנתי למה לא מספרים לכולם

יענו, זה לא כזה מטומטם P:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנפל.. קפץ... נזרק... נדחף..

מה ההבדל אה? P=

פררר~~

1) חיה שמאפיינת את היופי החיצוני שלו? המ. או זאב או שועל 3: אבל מהשועלים החמודים הקטנים.. ארג, פנק או משו כזה 3>~ 2) חיה שמאפיינת את האופי שלו? ארג... פרר... חתול או גור זאבים 3:~ 3) שיר שמתאים לו-- המ... *חושבת* הו! Sweet sweet samba~ מהvocal collection של גראוויטישן 3:~~ תשמעו את השיר, זה כזה... פרר~ הוא קופצני כזה ומתאים לו 3= הו, כע, יש גם את השיר של גאקט U+K שגם מתאים לו P: או שזה פשוט עושה לי קונוטציות אליו כי הוא שלח לי אותו XD~

למעלה