פינה חדשה

AndreaCorr ©

New member
פינה חדשה ../images/Emo152.gif

שאלון סיכום שבועי!~ נכון, היו כאן כל מיני "שרשור התרבות השבועי", "הדבר הטוב של השבוע" וכו', אבל זה מן שאלון כזה שאני אעלה כל יום שישי שיסכם לנו קצת את השבוע שעבר. :) יאללה שתפו פעולה מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? שבת שלום

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? עברתי טסט ראשון
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? דחו את הגיוס ביום. >: ולמרות שזה לא בטוח בכלל,יש גיוס למשטרה צבאית בתאריך הזה. >:
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הרישיון D:
איזה שיר חרשתם השבוע? My love של ג'סטין וHurt של כריסטינה אלגירה.
מה קראתם השבוע? את הספר של התיאוריה
סתם ליתר בטחון.
ראיתם סרט מענין השבוע? "עכשיו ולתמיד" של דרו בארימור
קניתם השבוע משהו חדש? נייט
קיבלתם השבוע משהו חדש? רישיון? P:
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המורה לנהיגה והטסטר
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? אממ..
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? אחיינית חדשה?[
]
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? חביב + :]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? נולד לי אחיין חדש. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הרבה געגועים, אזכרה מה היה שיא השבוע מבחינתכם? לראות את האחייני. אוח איזה בובי איזה שיר חרשתם השבוע? alive של פרל ג'אם מה קראתם השבוע? כלום ראיתם סרט מענין השבוע? אני לא זוכרת אם 'השטן לובשת פראדה' היה השבוע. איזו גרועה אני. אם כן אז זה קניתם השבוע משהו חדש? בגדים, מדבקות, מתנה לתינוקי ואמאשלו, דיאט ספרייט. קיבלתם השבוע משהו חדש? סלט מהבוס שלי על חשבונו
. וגג מתוקן מאבא (זה נחשב!). ושוקולד מאמא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? הנחפף שלי, היה ממש נחמד איתו מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שהחבר ייצא שבת, שלא ישימו לי משמרות בוקר לסידור עבודה בשבוע הבא:| ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שהברית תעבור בשלום
(אני ממש מפחדת מהדבר הזה), שבאורח פלא יתבטלו לי משמרותבוקר, לראות כבר את החבר ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? חביב ביותר הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo215.gif.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?שהוא נגמר. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?שהוא התחיל. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?ריב עם הקצינה. איזה שיר חרשתם השבוע?מתאהב בך מחדש. מה קראתם השבוע?אותה האהבה כמעט. ראיתם סרט מענין השבוע?לא. קניתם השבוע משהו חדש?כןכןכן. סווצ'רט מהיינס
. קיבלתם השבוע משהו חדש?יאמבה מתנות יומולדת
. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?שתי חברות מהצבא. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?הוא לא זז. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?לקבל אפטר. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?נוראי ביותר.

אבילטלט

New member
../images/Emo60.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?חתונה של מישהי מהעבודה- היה מרגש וכיף! מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?האף שלי
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע?בגידה-הנרי וניקה. מה קראתם השבוע?כלום ראיתם סרט מענין השבוע?לא קניתם השבוע משהו חדש?חולצה וארנק! קיבלתם השבוע משהו חדש?כן. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?אף אחד... מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?רציתי להשלים שעות שינה. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?שיהיה לי חופש. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?טוב:]

SuGaRBabe1

New member
שאלון נחמד :]

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? חזרתי הביתה אחרי שבוע בבסיס :] מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? שני דברים שאמרו לי עכשיו... אחד ממש בקטנה, ואחד ממש מבאס :[ מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום שני... היה ממש כיף :) איזה שיר חרשתם השבוע? דווקא לא שמעתי כלכך הרבה מוזיקה השבוע, אז אין מה קראתם השבוע? "ארבעה בתים וגעגוע", עדיין קוראת ראיתם סרט מענין השבוע? "המגן"... סרט ממש טוב :) קניתם השבוע משהו חדש? לא קיבלתם השבוע משהו חדש? המון... מתנות ליומולדת :] מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברים שלי :] מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? רציתי לצאת אתמול עם חברות אבל בסוף לא יצא. אבל בקטנה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיעבור מהר... ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה, קצת עליות וירידות, אבל באופן כללי טוב :]

itai18n

New member
../images/Emo33.gif.....

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? נגמר המלווה
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? חפשתי.ולא מצאתי עבודה
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? לא היה איזה שיר חרשתם השבוע? HIM-BEAUTIFUL מה קראתם השבוע? כלום.. ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? בגדים
קיבלתם השבוע משהו חדש? לא מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? אף אחד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? למצוא עבודה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? למצוא עבודה ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? נחמד+

כל הכבוד שרון ../images/Emo47.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?ירד גשם
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?הגשם הרטיב את כל כולי כשהלכתי לתחנת האוטובוס והיה לי קררר |קפוא| מה היה שיא השבוע מבחינתכם?הפגנתי בגרות!! איזה שיר חרשתם השבוע?High-james blunt מה קראתם השבוע? חוברת שהייתי צריכה להקליד
ראיתם סרט מענין השבוע?כן... גבר מי שמטפלת
קניתם השבוע משהו חדש?נופ קיבלתם השבוע משהו חדש?לא חושבת.. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?אורי... מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?חובה למלא? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?את מה שקיוויתי שייקרה השבוע.. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?מדהים!! אבל שבוע שעבר היה מדהים ביותר
ש ת שלום גם לך

onix 88

New member
עונה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? עבדתי. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? שום דבר רע, אבל קצת עצוב שכלבה שאני מכיר כבר הרבה זמן (לא שלי) הורדמה. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום רביעי בעבודה, ממש נהנתי. איזה שיר חרשתם השבוע? dont stop me now, mas que nada הוריקן וכו' (שירים שהושמעו בעבודה). מה קראתם השבוע? לא יצא לי לקרוא ספר השבוע. ראיתם סרט מענין השבוע? אדמה משוגעת. קניתם השבוע משהו חדש? הרבה כרטיסי אוטובוס P: קיבלתם השבוע משהו חדש? הרבה דברים- שלטים לדלת של בזק בינ"ל, חולצה של פאב מכאן, סוכריה של הוט, כוס תרמית של בנק הפועלים וכובע מניו יורק. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? כל מיני אנשים שעבדו איתי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לקום בשעה נורמלית בבוקר ולא ב7. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאתחיל ללמוד לפסיכו' ברצינות. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? עד יום רביעי היה מצויין, בחמישי קצת פחות, אבל עכשיו הכל בסדר. שבת שלום!

בוהו

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? כשהלכתי לבי"ס הישן, בעעע מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הלילה עם דינוש איזה שיר חרשתם השבוע? מס' 10 בדיסק החדש של תומר מה קראתם השבוע? ספרות זולה/ בוקובסקי ראיתם סרט מענין השבוע? מממ, לא עולה כרגע קניתם השבוע משהו חדש? סיגריות קיבלתם השבוע משהו חדש? קיבלתי פרח מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? דינה/ נועה מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? אוף, לא זוכרת ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? כינרת! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? בסדר, כמו תמיד

a 90s Noah

New member
יו...אני חי

חזרתי משבוע אבט"שים...היה חולני (לטובה) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? ההורים שלי באו לבקר בישוב שלי מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? שעתיים ביציאה (בנוהל...לא עברה שבת אחת בלי) מה היה שיא השבוע מבחינתכם? השבירת דיסטנס אתמול איזה שיר חרשתם השבוע? האמת על כל הMP.. מה קראתם השבוע? חוברת "מורשת המודיעין", חוברת "חינוך", וחוברות טופוגרפיה וניווט. משהו משעמם במיוחד. ראיתם סרט מענין השבוע? יה רייט. למרות שהיה לנו "יס". קניתם השבוע משהו חדש? לא קיבלתם השבוע משהו חדש? כוננית לטלויזיה סוף סוף...אחרי שחפרתי בכל חנות אפשרית ההורים שלי קנו לי כוננית לפנים... מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? כל מי שהיה איתי בישוב (חוץ ממשה שהוא קורא סמוי פה אז אני מרשה לעצמי ללכלך), וההורים מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? מממ להביא כאפה לבַבִית למ"מ. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיעבור מהר ושאני אצא סופש ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? מעולה. אחד השבועות הכי כייפים שהיו לי בצבא.. קיצר....משבוע הבא אני עובר לצריפין לקורס של 7 שבועות (עם מעט מאוד מוטיבציה להתחיל אותו אגב). אבל לא משנה מה העיקר נפתרתי לבנתיים מהחור הקודם שהייתי בו, ויש לי טרמפ על לשם

shiran™

New member
אתה בצריפין וזה די קרוב אליי!

אז דבר איתי ואולי ניפגש! אם אתם יכולים לצאת משם.. אני לא מבינה בזה נו! ואם יהיה מפגש בת"א בקרוב אז תגיע!

DreamS_HunteR

New member
..../images/Emo121.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? לא זוכר משהו ספציפי שהיה כל כך טוב... אבל אני בכל זאת אומר שהיום קיבלתי המוןןןן פידבקים חיוביים על היומן חדשות שערכתי וקריינתי ברדיו
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? 14 שעות עבודה. אתמול
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? היומן חדשות.. איזה שיר חרשתם השבוע?Muse - Starlight מה קראתם השבוע? הרבה מאוד עיתונים ראיתם סרט מענין השבוע? למי יש זמן לראות סרט?
קניתם השבוע משהו חדש? וואו... קניתי מלא בגדים השבוע :-| קיבלתם השבוע משהו חדש? קיבלתי רמקולים חדשים.. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? קייט מאבודים
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שאני אראה את חברים שלי יותר ואלך לקולנוע כמו שתכננו שבוע שעבר
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לסדר את הזמן נכון ושאני לא אצטרך לעבוד עד 12 בלילה רצוף מהבוקר! ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? היה שבוע קשה אך מהנה
שבוע טוב לכולםםם

jenngirl

New member
אביב ההומוווווו../images/Emo82.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?יום ראשון,כשנפגשתי עם עדי טובה ונועה
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?יום חמישי מה היה שיא השבוע מבחינתכם?יום ראשון. איזה שיר חרשתם השבוע?"אתה פה חסר לי" בביצוע של אביב גפן.וגם השיר שלנו. מה קראתם השבוע?עיתון ראיתם סרט מענין השבוע?לא קניתם השבוע משהו חדש?ארנק קטן ועוד כמה דברים. קיבלתם השבוע משהו חדש?ערכה של "אור ירוק"D: מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?כל החברות שלי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?שמעיין תבוא איתי להופעה
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?לראות את דפנה/ללכת להופעה של מוניקה סקס עם החבר/לעבוד רק 4 פעמים. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?6 מתוך 10.

שבוע מדכא ../images/Emo4.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מממ... ראיתי חברה שלי שלא ראיתי המון זמן, וגשם כמובן
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? יום שני
מזעזע פשוט מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שיחת נפש עם הבנאדם הכי לא צפוי איזה שיר חרשתם השבוע? יש לי סיכוי, של אביתר בנאי מה קראתם השבוע? "הטרילוגיה הניו יורקית" של פול אוסטר ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? מממ... לא ממש קיבלתם השבוע משהו חדש? כן מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברה שלי ומישהו שגיליתי רק השבוע מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? זה לא לפה
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה ספינינג, כי נמאס לי לשבת על התחת כל היום ולא לעשות כלום ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? לא משהו

רעיון חמוד.P:

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שונאת את הפסימיות, אבל לא היה כזה. :\ מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הרגע שבו שמעתי שהוא במעצר.. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? אריק איינשטיין - קשה לכתוב דמעות. מה קראתם השבוע? הרבה קודים של פריטים? ;[ ראיתם סרט מענין השבוע? איזה. קניתם השבוע משהו חדש? חבילת מסטיקים. קיבלתם השבוע משהו חדש? כסף? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברה טובה.. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שהוא ישתחרר והכל יהיה בסדר ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? אעע..

למעלה