פינה חדשה שלי...

פינה חדשה שלי...../images/Emo181.gif

בגלל שממש יבש פה (וגם בגלל שלמנהלת משעמם) החלטתי לפתוח פינה חדשה...
פינת החלומות של פורום ירמי קפלן כל פינה אני אציג נושא ואתם תשרשרו את החלומות שלכם בנושא, (לדוגמא: הופעות החלומות-מספר השירים,עם איזה אומן,איפה,שעה וכדומה) מובן? (נקווה שכן..) והיום בפינה קליפ החלומות
אז ככה: שיר שאתם בוחרים (יכול להיות שיש לו כבר קליפ) מי משתתף בקליפ? איך הוא יראה? (אפל,שמח,כמו סרט) מה יהיה בקליפ? (ירמי קם בבוקר והולך...אם אין לכם רעיונות אפשר גם רק לתת את הכיון) אני יודעת שהפינה היום דיי מסובכת, אבל נקווה שתשפו פעולה,

שלמונזה

New member
אני מנסה לענות ../images/Emo168.gif

לא ממש טובה בזה, אבל מה רע לנסות? אנשים לשתף פעולה!!!! שיר שאתם בוחרים:משהו מיוחד אני נורא אוהבת את השיר הזה
מי משתתף בקליפ? הכוונה חוץ מהאומן שלנו, כן?
לאור הקליפים של ירמי הייתי אומרת ירמי ורויטל... בתוספת עוד כמה בחורות יפות ניצבים ברחוב וכו' (לא ממש מוגדר) איך הוא יראה? קליפ שמח אבל לא יותר מידי, משהו באמצע
מה יהיה בקליפ? טוב זאת השאלה הכי קשה, מכיוון שאני לא תסריטאית ולא ממש במאית.... אם נלך בכיוון של המילים של השיר, אז בהתחלה יש ימבה של בחורות שעוברות וחולפות ומתחילות עם ירמי אבל הוא מחפש את האהובה האמיתית שלו ובסוף כנראה מוצא אותה (נראה לי אני מושפעת מהקליפ של רובי וויליאמס, אבל לא חשוב) וזהו ואי גמרתי עם השאלות (גאה
) בעצמי.... יש למישהו עוד רעיונות (ועדיף יותר נורמליים
)

למעלה