ננסה
למרות שעם הגרועים קשה לי, כי אותם קשה לראות. שחקנים מצטיינים - קורט וורנר ואנדרה ג'והנסון. קבוצה מצטיינת - רייבנס, למרות שגם הג'טס נראו טוב. המהלך הגדול - הקריטריון שלי למהלך גדול הוא כל מהלך שגרם לי לעשות לו replay, ולכן אני חייב לציין את התפיסה ל-TD של מאנינגהם WR מהג'איינטס שתגלגל בעוד הכדור מקפץ לו מהרגל או משהו ועדיין הצליח לתפוס אותו, את ה-TD של הית' אוונס מהסיינטס שעבר בדילוגים על רגל אחת(!) שלושה מגינים ותו"כ נפילה הצליח להשחיל את הכדור לאנד-זון, אבל המהלך שניצח משחק ולכן לוקח הוא כשריי לואיס ריסק את ספרולס בשניה ששמו לו כדור ביד. המהלך הגרוע - מהשבוע הראשון, אבל הוא היה עד כדי כך גרוע שהוא עדיין מהדהד - כשמה שמו מהבילס החליט לרוץ עם הכדור ב-kickoff return נגד הפטריוטס ולהילחם בשלושה מגינים על עוד יארד ואיבד את הכדור ואת המשחק לבילס בסוף הרבע הרביעי. טמטום בקנה מידה שקשה לתאר, וקשה לא פחות לצפות בו. המהלך שהכי צרם לי השבוע היה פסק הזמן של האיגלס עם משהו כמו 7 שניות לסיום שעצר את ריצת השעון. בשלב הזה האיצטדיון כבר היה ריק והאיגלס היו בפיגור של 30 נקודות בערך. בשביל מה פסק זמן??? תנו למשחק להיגמר! הקבוצה הגרועה - אוקלנד ו-KC עשות תחרות לראות מי יותר גרועה, ולמרות שאוקלנד נראתה יותר רע לאורך כל המשחק, מאט קאסל לא ויתר והרג את הדרייב האחרון של KC בשביל להוכיח שאולי אוקלנד יותר גרועה, אבל KC עדיין יכולה להפסיד לה. ועכשיו לכו תשברו אתם את הראש מי באמת יותר גרועה מהשתיים, זו ששיחקה על הפנים או זו ששיחקה יפה והפסידה לה. לא הצלחתי להחליט, אז אני מתנער משתיהן. וחבל, כי יש לי תחושה שלפחות אחת מהן באמת ראויה לתואר. בקרב קבוצות הפוטבול שבליגה ג'קסונוויל קבוצה טובה, אבל קשה היה לראות את זה ביום ראשון. את הנקודות שלהם הם עשו אחרי שאריזונה כבר עברה לטייס אוטומטי. וורנר מאריזונה בילה את הרבע הרביעי על הספסל. רק חסר היה שיתנו לו משקה קטן עם מטריה, עד כדי כך היה המשחק צמוד. אבל הפרס הולך לסיאטל, שאכלה שתי ריצות של 80 יארד מפראנק גור, כשלא נעים להגיד אבל בראשונה הוא עוד נאלץ לעצור ולשנות כיוון בגלל שהוא עמד להיכנס בשופט בדיוק כשחצה את הליין אל בין המגינים, ועדיין אף אחד לא הצליח לגעת בו. מעט אח"כ הם סבלו החזרת פאנט ל-TD שבגלל עבירה (לא רלוונטית) בוטלה למזלם, ובדרייב היחיד הטוב שהיה להם, נפצע להם ה-QB. אפילו הפאנטים שלהם קפצו חזרה אחרי הפגיעה בקרקע.... ולמרות שבאופן כללי הרבה פעמים SF ירתה לעצמה ברגל, עדיין במשחק השבוע מול סיאטל הם נראו כמו קבוצת על. עוד איזכור של כבוד - TB. פשוט לא ראיתי עדיין את המשחק, אבל הבנתי שהבילס הכניסו להם יפה.