פינה חדשה-פינת ה

MayaChan

New member
פינה חדשה-פינת ה../images/Emo58.gif

תגידו לי מה דעתכם: חשבתי שיהיה נחמד אם נפתח פינה שבה כל יום מישהו אחד ישים תמונות נבחרותשיהיו בפרק של אותו יום. יש כל מיני אתרים שאפשר להשיג בהם את התמונות. זה יחסוך מאלה שבינינו שאוהבים ספוילרים להיכנס לאתרים האלה. חוץ מזה-בזמן האחרון אין ספוילרים בסוף הפרק, ואני בטוחה שזה חסר להרבה אנשים (כמוני!). וסליחה על ההודעה החדשה,פשוט הייתי חייבת שישימו לב!

PakoLina

New member
כן?! יאאא!!

אני כל הזמן מסתכלת על התמונה הזאת ושואלת ממתי היא...! סופסוף!!

MayaChan

New member
אבל כל הקטע שזה ספוילר!

שנדע למה לחכות! זה נורא מעצבן שהפסיקו עם הספוילרים בסוף התוכנית!

אמ.../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif

עדיף כמה שפחות לספיילר. |: ויש גם מלא אנשים שרוצים לראות תמונות מהפרק הקודם, לא רק מזה שיהיה.

Stinki Winki

New member
אם כבר תמונות מפרקים וזה

יש למישהו אתר שיש בו תמונות מכל הפרקים?
אני כבר נואשת!!

Stinki Winki

New member
../images/Emo2.gif

איך לעזאזל לא חשבתי שיהיה באתר הזה????.
*אני טיפשה טיפשה טיפשה* תודה לךךךךךךךךך

barbushi

New member
((Naraku sexy)) אני אצל דודתי ..

אז,כן אני יכולה לתת לך עוד מידע
טוב, נאראקו מחזיר לחיים 7 רוצחים לפי מה שהבנתי ^^ שבינהם באנקוטסו וג'אקוטסו ^^ ויש עוד 5 רוצחים לפי מה שהבנתי והם אחים .. והתפקיד שלהם הוא כמובן לחסל את אינויאשה ^^, אבל ג'קוטסו שלנו יתחיל עם כל דבר שזז ( בנים) הוא יתחיל עם סאשי (חבל שאין לי תמונות להראות לכם .. כי נאי לא במחשב שלי..) והוא גם יתחיל עם קוגה אבל אז הוא יגיד "לקוגה יש רגליים יפות אבל הוא לא הטעם שלי ^^" וגם המשפט המנצח על הפרק הראשון שהוא בא : " אינויאשה הוא חמוד אבל הנזיר סקסי גם ^^" יש לי תמונות בבית !! בעע כמה חבל ..>_> ובאנקוטסו מופיע כמה פרקים אחריו.. עכשיו יש קטע שמראה שגאקוטסו אוהב את באנקוטסו .. הם יושבים לאור השקיעה לבדם ואז, גאקוטסו מביא לבאנקוטסו את הרסיס אבן שיש לו, ובאנקוטסו מתרגש בוכה, ומחבק אותו .. בערך ^^

Fay Wood

New member
נכון נכון!! ^_^ ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif

כתבתי את השם שלו איזה שמונים פעם על הנעלי ספורט שלי
(כי היגעתי למסקנה שהן מתו... וצריך חדשות
) ואף אחד לא הבין מה כתוב שם....
באקות.... זה למה רשמתי מאחורי (איפה שכולם יראו) baka!
ואף אחד עדיין לא מבין.... ><* וגם רשמתי סשומארו, קאגורה, אינויאשה, גרין די (רולז!), אוונסנס ו.. אממ.... בנקוטסו! ^_^
מוכשרת שכמוני... והכל באנגלית כמובן ^_^"

barbushi

New member
סוגוי ^^

XDDD גם אני אוהבת את גרין דאי !!!!1 יאאאיי ולינקין פארק ^^

Fay Wood

New member
לינקין פארק= שליטעע!! ../images/Emo168.gif

חולה עליהם... אוונסנס, גרין דיי ולינקין פארק אלה נראה לי הלהקות שאני הכי אוהבת.... רק שלינקין פארק נרדמו בזמן האחרון... T.T

barbushi

New member
אני גם אוהבת אותם

בגלל שיש לי מלא קליפים של אינו עם השירים שלהם ^^

למעלה