פינה חדשה חבריה

ההורס11

New member
Perhaps you speak of South Korea

I speak of north korea south korea does not have women who looks like they have an ice sicle stuck up their asses Like german female athlets >_>

Ihavenonick

New member
רוצח שכיר בערב הסעודית

אף אחד לא היה מצליח להאשים אותי הראיות נמצאות בכל עבר

an none

New member
זה לא ברור......./images/Emo66.gif

הייתי משתלטת על העולם.....טוב כולם רשמו את זה ... משהו יותר יצירתי..........יש לי הייתי מסלקת את הערבים מהארץ ואז הייתי בורחת לחו"ל...((אין סיבה מיוחדת אני פשוט מעדיפה את חו"ל))

an none

New member
אהההה ושכחתי...

תמונה צ'יבית של garra שמצאתי ב-google מה ? לא ענק...

remundo

New member
גארה?

את נארוטו ^^ טוב, ועכשיו ברצינות, כל אדם שלא ממש שם לב למה שהוא עושה יכול להיות להיות כלי שימושי אם מקיפים אותו בחול ומזיזים את החול. אפשר לתפוס לאנשים ברגליים ולהפוך אותם עם הראש למטה באויר ולמשוך להם את המכנסיים למטה ועוד כל מיני שטויות, אפשר גם לתלוש להם את כל השיערות ולעשות אותם קירחים או את כל הגבות ואז לא הייתי הפריק היחיד בלי גבות ^^ (אך כמובן שזה לא גורע מרמת הבישיות שלי ^^) הו, בעצם, הייתי מסדר לרוק לי את הגבות! או שבעצם הייתי מסדר לגיא סנסיי, רוק לי כבר היה מעתיק ממנו את העיצוב... (טוב נו, אז גם אני הייתי משתלטת על העולם, אבל כדי להיות מקורית אני אשתלט על עולם אחר, אבל עולם עם הרבה יצורים חיים וחזקים שאפשר להרוג... ♥)

ההורס11

New member
Ask Super Saiyen Goku

He'll fly you there, or whatever (GOD, I hate DBZ ><). Anyway, if you haven't noticed, Gaara also has no eyebraws, so you're not alone, my grandma has no eyebraws, as well :p ummm... kill the biggest nighmare in this world, BARNEY >< him, and the crew in charge of creating the kodom anime Hamtarou

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אויש, די, הרגת אותי ;; את יודעת, זה נורא מסביר דוורא למה לגארא אין גבות ^_^

an none

New member
אהההה עוד משהו

אם הייתי garra הייתי קונה 1241 חבילות של כדורים נגד כאבי ראש - חחח

hyabusa

New member
אם הייתי גארה...

קודם כל הייתי נותן ראיון חושפני בגיא פינס בו אני מודה שהמפיקים של הסידרה איימו על רוק לי שאם הוא לא ימכור תקרב ויתן לי לנצח אז הם יפטרו אותו ואותי ישלחו לאסוף ולנקות את החול של החתולים של ההנהלה הבכירה אחכ הייתי מכריח את קנקרו טמארי ובעצם את כל צוות הסידרה(חוץ מ לי וגאי סנסיי) לשחק איתי בחוף ולבנות ארמונות חומות ובורות כפיצוי על כל השנים שעזבו אותי כמו איזה ילד שמצאו בחבית ורק היה צריך להוסיף אבקה כדי שיצא אינסטנט(מה שבמקרה שלי כמע)ט נכון ואז הולך לעבוד באוסטרליה במכרות האופל נהיה מיליונר קונה את הזכויות לסדרה ובעצם קונה את tv טוקיו או איך שלא קוראים לזה ומפסיק את הפילרים הארורים!!!!! אהההה!!!!!!

ההורס11

New member
what...?

Killing Barney isn't good enough? he's public enemy number one, along with his sidekicks, Teletubbiez >< hate them, too

ARA SAMA

New member
נכון שיר גדול???? XDDDD

יש לי אותו על המחשב והנגן!! XDDD ויש לי עוד 4 דיסקים של wierd al פשוט מת על הזמר הזה XDDDDDDDDDDD

hyabusa

New member
לו הייתי גארה2(if i was a wrich man

השיר הזה הוא לפי לו הייתי רוטשילד או לצעירים שביננו לפי if i was a rich girl של גוון סטפני לו הייתי גארה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה הייתהה לי שליטה בחול של העולם אם הייתי גארה שם אף אחד לא יגע בי יש לי את האולטימט אבסולוט דיפנס הייתי עושה לנשיא אירן פנס אם היה לי קומן סנס אשתמש בכוחותיי נה נה(אין לי כח לכתוב את כל ה-נה) למצוא נפט אצלנו במדינה וכך אעלה אותה על המפה אם הייתי גא א א א ארה טוב זהו אין לי יותר חרוזים אם מישהו רוצה להמשיך תם מוזמנים(אולי בעצם לא נגמרו לי החרוזים) אוהב מיליון hyabusa

למעלה