פינה חדשה חבריה

sasuke girl

New member
פינה חדשה חבריה

ואני קוראת לה אם הייתי והדמות של השבוע היא.........גאררה בפינה זו אתם (והיצורים הנמוכים בשם נובים) תספרו לנו (היי הייי כמה נובים צריך כדי להחליף נורה?) מה הייתם עושים הם הייתה נתנת לכם ההזדמנות להיות גאררה הייתי מרוויחה כסף פיסול ברווזים בחול ומכירת פיתות דרוזיות D: (כי גאררה הוא בדואי דרוזי .ושמישנו יחלוק עלי T.T) אה...והייתי עושה את אחותי (טמארי) :p

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הו, זה לא ברור.

((אריאל ברקע: אונסת את לי? )) שיט, אריאל עלתה עליי T^T ((אריאל: אני אישית הייתי מציעה את עצמי ללי, כי אני חושבת שגאארה האוקה D: ! )) מאמפ 3>

benedek22

New member
חחחח כרגיל ליאת עם הפינות החולניות

אם הייתי גאארה רוב הסיכויים הייתי בונה לי בית מחול וכל היום הייתי יושב בשקט ומעשן סמים עם השד שלי כזה מעבירים צחוקים ורואים ביחד כוכב נולד רק כדי לצחוק על המתחרים

benedek22

New member
שמעי זה שום דבר אישי

אבל החומר הטוב נורא יקר והשד עד שהוא מתמסטל לוקח זמן ואין תקציב לעוד מישהו אבל אם את תביאי חומר אין בעיהD:

Adi Chan

New member
אמממ....מתחילה לעסוק בחול..

למכור וכאלהP: זה יכול לעבוד.. או פשוט להצטרף לצבא!

זה גאארה D:

[או שלא @.@] בכל מקרה, הייתי עושה בית מחול D: הייתי משוויץ בקעקוע שלי על המצח [שדרך אגב כתוב בו אהבה XDD]. ואנצל את אחותי הבלונדינית מינית XP~ ואז אלך לאינו ואציע לה חברות.

tom58

New member
אמ...

אם הייתי גאררה היה סיכוי גדול מאד שהייתי מחריב את העולם וגומר את כל הג'אנק פוד שנשאר בלי בהיו מעירים לי...XD ואז בונה לי איזה צעצועי חול וישחזר איך עשיתי את זה כתחביב -אה כן שחכתי ויצבה את השיער לשחור\חום כי השיער שלו מכוער... וחוץ מזה איזה פינה מטומטמת...-אבל אני אוהב כאלה!!!XDDDD

ההורס11

New member
Start my own motor-cross arenas

construction company Either that, or bury Iran, Syria, gaaza, russia and north korea in sand. why? cause I'm Sabaku no Gaara, *d I feel like it *evil grin

sasuke girl

New member
מה ברית המוצצות עשו לך?

וגם קוריאה?! משם באות הכלות הכי משובחות T.T

למעלה