פינה חדשה...בערך

וואו כל הכבוד על ההשקעה!!!!../images/Emo47.gif

אני אומרת טאגליינס. :] אבל אוף, דווקא את הספר הזה לא קראתי אז קצת קשה לי להגיב
אם תעשה על לואיס/לסטט/פנדורה (ובקרוב מדריק) אני אגיב בכיף :]

DemianBlack

New member
אני לא יודע אם יש את הספר בעברית בכלל...

אני מתלבט על מי לעשות פעם הבאה... את פנדורה עוד לא קראתי... אני באמצע סיפור חייו של מריוס (שהוא השני שמועדף עליי) נראה לי שהבא יהיה לואיס או לסטאט.... (מדריק? כמו מאריק המכשפה? ככה קוראים לה בעברית?)

תורגם לעברית... חברה שלי קראה

אבל לא אוהבת את התירגומים, ממש עושים עוול לספרים. (במיוחד ראיון עם הערפד, אוי הזוועות, כמעט מתתי משיעמום בעברית ובאנגלית זה כל כל יפה). פנדורה חמוד בעיניי, אני אישית אהבתי אבל הרבה אנשים פה טענו שהוא משעמם וחופר
מריק** אופס, קניתי אותו בצומת ספרים כי היה לי זיכוי של 44 שקל והם רצו עליו רק 20, בדרך כלל לא קונה בעברית. אבל יש לי עוד מלא לסיים לקרוא לפני שאגיע אליו.... יש ערמת ספרים בגובה של איזה 2 מטר שמחכים לי

אבל מריק זאת מכשפה

בכל אופן, די השתעממתי ממנו לעומת ספרים אחרים, אבל אני אתן לו עוד הזדמנות...

אני יודעת...

אבל יש שם גם כל מיני שטויות שקשורות לערפדים לא? ככה לפחות היה כתוב במאחורה "אן רייס אורגת סיפור נפלא המשלב שני עולמות: עולם המכשפות ועולם הערפדים"

כן, די

ממה שקראתי מזכירים שם הרבה את לואיס ולסטאט, וגם זה שמספר את הסיפור הוא בעצמו ערפד.
התקציר נראה מאוד מבטיח, אבל בעיקרון ההתחלה נורא משעממת וגורמת לרצות להפסיק לקרוא. כשאני אסיים את כל סאגת Twilight (שהתחלתי לפני קצת פחות מיומיים והיא מאוד מומלצת) אני אנסה לקרוא אותו שוב.

Lory Lee

New member
ח"ח ע-נ-ק!!

אהבתי את הציורים - ממש אהבתי! כל הכבוד על ההשקעה...

anti sense

New member
באמת כל הכבוד../images/Emo9.gif

עשית לי חשק מטורף לקרוא את הספר. מעניין. וגם התמונות יפות [למרות שהוא נראה לי קצת... נשי מידיי
]

למעלה