barbaroona
New member
פינה חדשה בחסותי
אני רוצה להנהיג פינה חדשה בפורום במסגרתה אני כל שבוע אפרסם כל מיני שירים, סיפורים או סתם דבר מצחיקים ושטותיים שכתבתי בעברי הרחוק, הקרוב ואולי עוד אכתוב בעתיד. ואתם, אתם יקיריי תגידו מה דעתכם
אז נתחיל במשהו קטן שבאמת נכתב מזמן: אתה לעט עתה/ ענבר העט נתפס על כף ידי ושום דבר לא עוצר בעדי מלכתוב לך את השיר הזה אני לא חייבת לרצות את זה. אני לא חייבת לך כלום גם כך לא נתת לי מאום שלוש שנים היינו יחד דבר אחד נתת- פחד. כף ידי נתפס בידך כמו העט, דבר לא עצר בעדך בסתיו, שלכת, אותי על הרצפה השלכת בחורף אותי מעולם לא חיבקת בחורף, הדמעות שלי היו לגשם ואתה מעולם לא הרגשת אשם והסתירה כואבת הייתה על לחי כל שרצית לראות זה בכי אך אני לעולם לא נשברת יש לי חברה, והיא המחברת והעט כבר נשמט מידי אך דבר לא עוצר בעדי שיראו וייראו מפניך אני אעצור בעדיך כי גם לעט עתה נגמר הדיו ולא יקרה כי אדליק את הרדיו ומאחוריו תסתתר אישה כמוני שתשיר את השיר בקול רבגוני כי החיים יראו מעתה אחרת תראה כמה כוח יש לעופרת.
אני רוצה להנהיג פינה חדשה בפורום במסגרתה אני כל שבוע אפרסם כל מיני שירים, סיפורים או סתם דבר מצחיקים ושטותיים שכתבתי בעברי הרחוק, הקרוב ואולי עוד אכתוב בעתיד. ואתם, אתם יקיריי תגידו מה דעתכם