פינה גורלית

Nitzan161

New member
פינה גורלית

היי, חשבתי על פינה בשבילכם והנה סיפור עצוב וטראגי. השבוע אני ועוד חבר שלא קשור לסיפורינו העגום הלכנו לבזבז יום לימודים רגיל בחיפוש אחר דיסקים. קיצר הגענו לדיזנגוף ואז היתחוור לנו אסון, שכל השנים רימו אותנו בטאוור רקורדס ( עד השבוע קניתי רק שם דיסקים ואני אומר במחיר כבד) ומצאנו חנות שנקראת דיסק סנטר(חנות מחרפנת). מצאנו טונות של עותקים שבחנויות מסחריות לא היו כלל וכלל כמו ten של פירל ג'אם, בלוק פארטי ויאלוו כארד החדש שיצא שם ועוד בזול !!!!!!!!!!!!!!! בזול!!!!!!!!!!!!!!! אני פונה אליכם בכדי לדעת האם קרה לכם מקרה נורא שכזה ואם כן איפה יש חנויות דיסקים טובות שאני יכול לבטוח בהם באזורי תל אביב ורצוי כמה שיותר זולים כי עלינו להילחם ברשע. חברות התקליטים רעים. תהיו הוגנים, לא שווה לקנות דיסק שעולה ב-20 שקל פחות?

Sum41xGiRL

New member
אחלה מקום

מבחר הרבה יותר גדול של להקות הרבה יותר מקום(אני מאמין שרוב אנשי הפורום שגרים באזור ת"א או אפילו באים לקנות דיסקים בת"א מכירים את המקום) אני אישית יכול להגיד שקניתי שם את הparanoid של בלאק סאבת' ואת S&M AIRPLANE של NOFX! אחלה מקום. לי אישית לא חידשת, אבל בכל זאת. אגב, אם היית הולך לבוגרשוב, ממש ממול הסנטר היית מגיע ל"אוזן השלישית". הם אמנם כיום יקרנים כמו טאוור רקורדס, אבל הסחורה שלהם מעולה!(מלא דברים טובים)

Nitzan161

New member
כן נכון ממש מול הסנטר יש את האוזן

השלישית. הייתי שם גם כן ויש שם דיסקים ממש נדירים שאפשר למצוא. יש להם מבחר ענק ולא הכל יקר שם. יש להם אלבומים שהם יותר זולים מהטאוור שהוא בכלל יקרן!

amithadar

New member
מממממ...

לי יש מנוי DVD באוזן בחיפה, וזה אומר שיש לי 10% הנחה על מוזיקה. וזה יוצא לי די זול נראה לי... היום קניתי את Dirty של Sonic Youth(מדהים!) ב44 שקלים. די זול... וגם לפעמים יש שם משומשים. קניתי פעם את קליפורניקיישן ב32(!) שקלים.

האוזן השלישית מקום מצויין

יש שם גם אווירה נחמדה כזאת ויש להם תקליטים ישנים וזה מצויין. כמובן שהיא גם טובה גם בשביל מבחר הDVD שלהם. יש מלא דוקומנטרי על מוזיקה שם וזה אחלה בחלה.

psychoit

New member
הייתי שם לפני כמה זמן..

קניתי את hours של דיוויד בואי..

SaintJohn

New member
חנות נהדרת!

מאז ומתמיד דיסק סנטר היתה "יקירת פורום אירוסמית'". כמות גדולה ומגוונת של דיסקים, וכמו שציינת - במחירים ממש טובים. כבר באתי לתת שמות של חנויות אחרות דומות, אבל אז ראיתי שהתכוונת לאיזור תל-אביב, אז כבר לא משנה
. דבר אחד שטוב לגבי האוזן השלישית הוא שהם גם עושים יבוא מיוחד לכל דיסק שיבקשו, ומן הסתם זה לא יהיה במחירי דיסק סנטר.

Nitzan161

New member
בדיסק סנטר הדיסקים הישנים לדוגמא

ממש זולים שכן בטאוור האלבום Ten של פרל ג'אם עולה 66 שקלים בעוד שבסנטר האלבום עולה פחות בהרבה- 39.90 שקלים!! אני לא מבין למה הטאוור מגביהים ככה את המחירים ואני ממש התבאסתי שגיליתי שבסנטר היו המון עותקים של Ten ועוד זולים, לעומת הטאוור שקשה היום למצוא את האלבום הזה. אכן בסנטר יש מבחר עצום של אלבומים ובהחלט שווה לבקר שם וגם באוזן השלישית.

Nitzan161

New member
וחשוב היה לציין גם כי אני קניתי כמו

טיפש את האלבום ב66 שקלים מפני שלא ידעתי על קיומו של דיסק סנטר אבל מעכשיו אני תמיד קונה שם!!

LOL בוקר טוב!!!!

כבר שנים שממליצים פה על דיסק סנטר יש להם מגוון יותר גדול, אנשים שמבינים יותר ונחמדים יותר והם הרבה יותר זולים.

Nitzan161

New member
לא צריך להיסחף

על השנים האלה שאת מדברת אני בכלל לא הייתי בפורום!!!! אבל תודה לאל שנודע לי (בעצמי) על החנות המעולה והזולה הזאת!!

epitaph

New member
לא חידשת הרבה...

יש גם את דיסק קלאב בב"ש ואילת, מאנסטר דיסק בב"ש, גריפון בראשל"צ, התו השמיני במלחה ירושליים ובנתב"ג (פעם גם היתה אחלה חנות טאוור בירושליים בתחנה המרכזית אבל החליפו מנהל ועכשיו כבר לא כזה מעניין שם), ובתל אביב יש לך את הדיסק סנטר שכבר הזכרת, UFO (שגם הם בסנטר, עברו מירושלים), האוזן השלישית שמול הסנטר, אוף ת'ה רקורד, החור בשחור, קדמת עדן, קצת אחרת, מטאל שופ ועוד, בחיפה יש לך גם האוזן השלישית אם אני לא טועה ואת הג'אנק (שגם בקריות). עם מבחר כזה אין שום סיבה להיתקע רק בסנטר (או בצליל, הם גם זונות לפעמים). עדיף לנסוע פעם בחודש לתל אביב או לאן שקרוב לך ולעשות קנייה מרוכזת לכל החודש, הרבה יותר מבחר שלא תמצא בחיים בטאוור, לעיתים קרובות גם מחירים יותר טובים. בקיצור, יש הרבה אלטרנטיבות, הגיע הזמן לנצל אותם ולהפסיק את המונופול הזה של הטאוור.

למעלה