פימו קשה

niromy

New member
פימו קשה

מה אני עושה אם הפימו שקניתי קשה מידי ואני לא מצליחה לעבוד איתו? ניסיתי להכניס לשקית אטומה ולהשרות במים חמים- זה לא עזר..

מעיינר

New member
זה מה שאני עושה, מקווה שיעזור לך...

הרבה פעמים קורה שהפימו קשה ובדרך כלל פשוט צריך ללוש וללוש הרבה הרבה הרבה הרבה מאד עד שהוא מתרכח. זה יכול לקחת הרבה מאד זמן, אבל זה כימעט תמיד עובד. להבא כדי ליקנות פימו רך יותר (כתוב על החבילה של הפימו עם הוא רך או קשה, יש סוגים שונים). מקווה שעזרתי.

מפורום חימר פולימרי כאן בתפוז מעתיקה לך קובץ תשובות משרשורים שהיו בנושא הנידון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1484&QID=16448 בהצלחה. . . .

niromy

New member
תודה רבה! עוד שאלה בנוגע ללכה

אני משתמשת בלכה בסיום העבודה (אחרי האפיה) והבנתי שאח"כ אמורים לשים את המברשת בטרטפין (משהו כזה..). קניתי את החומר ושמתי את המברשת בתוך החומר ל10 דקות ועדיין נשאר לכה על המברשת והיה ממש ממש קשה להוציא אותה. לקח לי בערך 10 דקות... אני עושה משהו לא נכון?

תשובה אני לא ניסיתי עדיין אך משרשור שהיה בנידון בפורום חימר פולימרי ההמלצה היא לנקות עם אצטון . . . יש המנקות עם עם מים וסבון . . .

עוד טיפ על פימו קשה ומה לעשות טיפ שכתבה בפורום חימר פולימרי -הדס והחמישה מניסיונה שלה אפשר בהחלט הדס והחמישה ו 20:21 | 18/02/06 "כשאני התחלתי לעבוד בפימו השתמשתי בחבילות של פימו רגיל לא סופט, בנות יותר מ10 שנים. מה שאפשר לעשות זה לפורר את החבילה הישנה או לגרד במגרדת, לקחת פימו חדש באותו הצבע ולרדד לפזר עליו את הפימו המגורד לקפל ולהעביר במכונת הפסטה הרבה פעמים, [זה הרבה עבודה אבל מצליח "

עגלי

New member
אני יודעת שצריך לחמם את הפימו

או לשבת עליו , וכך הוא מתחמם מחום הגוף או בתך שקית אטומה לתך מים חמים (זהירות שלא ירטב )

ללוש, ללוש וללוש

ברגע שלשים הפימו מתחמם ממגע כפות הידיים ולאט לאט נעשה רך יותר. אם גם לאחר הלישה מתקשים - כדאי לנסות לערבב אותו עם פימו רך יותר באותו הצבע, כל פעם קצת חומר.

למעלה