פימו - קניה מרוכזת

Solila

New member
פימו - קניה מרוכזת

טוב, אז אחרי שגם אני נדבקתי בחיידק הפימו ובעצבים על המחיר היקר שלו החלטתי לחפש את המקום הכי זול שאפשר לקנות את הפימו. ואכן, מצאתי מקום כזה. רק מה? צריך לקנות מינימום 240 יחידות והמחיר הזול תקף עד סוף החודש כי ב 01.11.04 המחירים של הפימו עולים ב 8%. החלטתי לארגןקניה מרוכזת של פימו כי אני בטוחה שעוד בנות רוצות. המחיר של יחידה אחת הוא 5.5 ש"ח לפני מע"מ כלומר 6.435 אחרי מע"מ. אני גם מאגנת את רכישת פתיתי הסבון ככה שזה יכול להשתלב יפה מבחינת חלוקת החומרים. אז בואו נעשה את זה מהיר כדי שנוכל לקבל את המחיר האטרקטיבי הזה והכי חשוב: בואו נעשה את זה מסודר כדי שאני לא אשבר באמצע ... אני מעלה את רשימת הצבעים שיש לי. אז קדימה.. לדרך !!

forestdevil

New member
כל הכבוד על היוזמה, אבל ישנם מקומות

שמוכנים למכור גם מינימום של 100 באותו המחיר. מצאתי כזו חנות בדרום ת"א באיזור של רחוב יפו (הצד הדרומי). כבר לא זוכר היכן בדיוק או מה שמה, אבל מי שנתן לך את ההצעה הזו פשוט חצוף! תארי לעצמך שכל פעם שחנות קטנה לאומנויות היתה צריכה לקנות פימו הם היו מוציאים 1320 שקלים לפני מע"מ... מי ייקנה את זה בכלל!? ההצעה שלי, חפשי עוד קצת ותמצאי מקום הגיוני. בהצלחה ושוב, כל הכבוד.

Solila

New member
שם החנות

אשמח לקבל את שם החנות או טלפון ואז אוכל לבררא את זה בינתיים, זה מה שאני מצאתי.

אהלן סולילה

שלחתי לך מסר, ומקווה תצליחי באירגון. רק שאלה, האם כל הצבעים שהעלית ברשימה קיימים?

yblueyes

New member
מעולה!!!! זו ההזמנה שלי:

0 - שניים 9 - שניים 27 - שניים 24 33 37 61 62 63 80 812 302 405 סה"כ : 16 יחידות.

שאלה טרם הזמנה...

האם יש אחריות שהפימו טרי ורך? כבר נתקלנו בחומרים ישנים וקשים לעבודה. המון
על היוזמה.

Solila

New member
לפי מה שהבנתי

הפימו יגיע לחנות במהלך השבוע הקרוב לפי ההיגיון הוא צריך להיות טרי בכל מקרה אני אדבר עם הסוכן מחר שוב בקשר לזה.

sonie

New member
קנייה מרוכזת של פימו

הי, קודם שלחתי לך מסר אבל לא צירפתי את הצבעים שאני רוצה: לבן 0 - 10 שחור 9 - 5 צהוב שמש - 16 - 10 אדום דובדבן - 26 - 10 כחול 37 - 10 כתום - 42 - 10 סגול 63 - 10 פטל - 22 - 10 ירוק תפוח 50 - 10

pizi33

New member
אני חדשה בתחום הפימו

וראיתי שאת רוצה 85 חבילות. לכמה (זמן/עבודות) זה מספיק?

סמאילי

New member
סולילה, בדיוק היום...

הלכתי לקנות כמה חבילות פימו, אבל ראיתי שחסרים המון צבעים... אמרו לי בחנות שחסר גם אצל היבואן... לכן כדאי לבדוק טוב-טוב שאכן יש את כל הצבעים ושניתן לקבל אותם בהזמנה המרוכזת... לאחר תשובה וודאית - אשתתף גם בהזמנה... שוב, תודה לך על היוזמה...

linoyk

New member
גם אני קיבלתי אינפורמציה שחסר במלאי

בכל אופן במידה שהזמין כמה זמן את חושבת שיקח לקבל את הפימו?

Solila

New member
צריך להגיע השבוע

אכן יש מחסור בצבעים נמסר לי ע"י הסוכן שהשבוע צריך להגיע משלוח גדול עם הצבעים ככה שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה בכל מקרה בואו נראה קודם מה כמויות ההזמנה ואני אברר עם הסוכן לפני איסוף הכסף ככה נראה לי היו הכי פחות "בעיות"

TaMaR VeReD

New member
בבקשה !!! אני חייבת פימו ../images/Emo151.gif

הייתי רוצה : 0- 3יח' 42- 1 יח' 53 - 1 יח' 405- 2 יח' 604- 2יח' 302 - 1יח' 502- 1יח' 202 -1יח' 9 - 3 יח' 112- 1 יח' 76- 1 יח' ס"ך : 16 אבל יש לי שאלה ..... איך נשלם ?! ואיך הפימו יגיע אלינו ?!

TaMaR VeReD

New member
פימו

אני לא הכי גדולה ... אני הכיתה ו' !! ביקשתי מהוריי לקנות .. הם הסימו מכוון שהפימו ממש יקר ... אני מכינה צמידים מסוג מילאפורי אם תרצו אני יכולה לפרסם כמה תמונות של הצמידים/שרשראות .... אני מוכרת יחסית זול .. -20-15 ש"ח לצמיד וגם .. אם תוכלו לשלוח לי את הכרטיס מועדון ... אני לא מוצאת אותו
תודה

Another Girl

New member
כיצד ההזמנה המרוכזת תתבצע בפועל?

הכוונה מבחינת תשלום והגעה אלינו...

Solila

New member
ביצוע בפועל..

היי אני מרכזת את ההזמנות ואת הכסף. הולכת לקנות את החומרים, מחלקת לפי ההזמנות. החלוקה יכולה להעשות בכמה דרכים: 1. לבא אליי (תל אביב) 2. לקבוע איתי בכפ"ס (אני נמצאת שם הרבה) 3. לשלוח חבילה בדואר

למעלה