פילק חדש

highlander19

New member
פילק חדש ../images/Emo99.gif

מוקדש לכל החברים של היפה בבלונד
(סמנתה נטאשה קרטר). כמעט ללא שינויים מהמקור עם נגיעות קלות. אני מקווה שתהנו
עכשיו אני (כי ההוא "הלך") ביצוע: החברים של נטאשה מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין עכשיו אני כי ההוא "הלך" עכשיו אני (כי) היא מושלמת כל כך... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמה שכמותה, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הבר מינן שהיה כאן קודם - טוב שהוא "הלך"! התגעגעתי אז באתי אני זמני כאן כל כך. עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני (כי) היא מושלמת כל כך... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - מגוחך לא השתניתי! אישה יפה שכמותה, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני בא לכאן לעתים קרובות. התגעגעתי אז באתי לארבעים וחמש דקות. עכשיו אני כי ההוא "הלך" עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמה שכמותה, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הבר מינן שהיה כאן קודם - טוב שהוא "הלך"! התגעגעתי אז באתי אני זמני כאן כל כך. דקות של שעמום בעבודה

subatoi

New member
והנה הפילק הראשון לפי החברים של

נטאשה, שהתעכב עד היום (היו לי כמה רעיונות אבל הם נפלו די מהר). יישר כוח, אחלה רעיון! *בשל ההצפה הפתאומית של פילקים, שניים שלי ימתינו בסבלנות כמה ימים. אחד מהם באותו נושא

kinspirit

New member
../images/Emo6.gif

לקח לי קצת זמן להבין מי שר את זה... גדול
בקרוב באתר סטארגייט ישראל

למעלה