פילקים...

subatoi

New member
פילקים...

יבול של שבוע שעבר שנשאר בתנור עד עכשיו. אחד גייטרי ועוד שניים טרקיים, למי שרוצה...

subatoi

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif "דניאל"

על-פי השיר "יחזקאל" של "החלונות הגבוהים". יש ביוטיוב גרסה שונה ממה שמוכר מהרדיו, אבל טובה לכל מטרה רלוונטית אלינו. מומלץ למי שלא מכיר לשמוע את השיר הרגיל קודם פעם פעמיים. בשל בעיות טכניות מעצבנות לא מצורפים קישורים לשירונט הפעם. עמכם הסליחה
סיפור רקע: קבוצה של מדענים צעירים וחדשים ב-SGC מדברים ביניהם על אחד מהמורים האגדיים שמלמד אותם - דניאל ג'קסון. דניאל אנו בעד המדען דניאל,
נלך אחריו גם עם זָאטְנִיקָטֵל. אל כל מקום שאותנו ייקח, ג'קסון דניאל, אין מילים, הוא תותח! אל, אל, אל, דניאל 4X אח, איזה גבר, אח, איזה איש, יופי ושכל, שרירים - הוא פטיש. עם קדמונים הוא אכל ושתה, הוא ואומה (
) זה כמו אני ואתה! אל, אל, אל, דניאל 4X איך הוא יצא נגד כל העוולות בנאומים שחצבו להבות (איזה מילים ואיזה ביטויים), גם אם ג'ק צחק וזלזל בסיכויים! אל, אל, אל, דניאל 4X שתי פעמים הבחור פשוט מת, בראשונה מקרינה התמוטט, ובשניה הוא נדקר כך פתאום - הו, הלוואי והיה זה חלום! אל, אל, אל, דניאל 4X איזה מזל שאלינו הוא שב, כך הוא יכול ללמדנו עכשיו. שלל של עצות, סיפורים מחכימים, שעליהם כבר התחלנו חולמים! אל, אל, אל, דניאל 4X

subatoi

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif "ארבעים"

על פי השיר הנפלא "בת שישים" של "הגבעטרון", בנושא: ארבעים שנות "מסע בין כוכבים". לצערי, אין יוטיוב. ארבעים את ראשו של וויליאם שאטנר מישהו צבע לבן, ונוספו קמטים וכרס, כי חלף קצת זמן. ארבעים זה לא משחק, זה רציני וזה לא צחוק, זה חריג, זו אבן דרך, ניצחון מתוק. ניצחון מתוק בגלל ש- התכנית אי אז בוטלה. אך מאז היא כבר הגיעה לכזו גדולה. כי, כן, למרות ש-היא צברה כבר מעל שבע מאות שעות, לא שוקדת על שמריה וצופה אל הבאות. היא גם סבתא וגם אמא, יש נינה ובת-נינה. ככה זה כשיש קריירה ארבעים שנה. עשרה סרטים כבר יש לה, ואחד חדש קרוב. מה יהיה איתה אחר-כך? נקווה לטוב. אך בכל מקרה ברור ש- ההיסטוריה נעשתה, היא היתה פורצת דרך אז - וגם עתה. כי, כן, למרות ש... 2X את ראשו של וויליאם שאטנר מישהו צבע לבן, ונוספו קמטים וכרס, כי חלף קצת זמן. אין ספק שניפגש עוד (מסתמנת נטייה), בעתיד או בקרוב היד עוד נ-טו-יה! ארבעים על-פי הלוח, אך בשאר המובנים - בת ארבע עשרה בקושי, או ארבע שנים. כי, כן, למרות ש... 2X

subatoi

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif "דאטה"

על פי "גידי" של שרון ליפשיץ. יוטיוב כאן (זהירות, אייטיז
). מומלץ רק למי שראה את נמסיס או יודע את הדברים החשובים שהלכו שם. סיפור רקע: מספר חודשים לאחר מאורעות "נמסיס", חברו הטוב של דאטה, ג'ורדי לפורג', מתהפך על משכבו בלילות. חלומותיו ומחשבותיו נעים ללא הרף בין "שיחות" עם דאטה, לבין קריאה לאחרים לעצור את האנדרואיד מלעשות את אותו מעשה... דאטה דאטה, אתה מתרחק ממני, מתפוגג ברקע, זה כואב כמו נקע, אני לא מסוגל להיות לבד. דאטה, 'ני זוכר איך אותך ראיתי נעלם באופק, זה החליש ת'דופק, איך אתה ממריא - 'תה עוד נראה בריא, אבל זה לא הסוף... נזכור אותך, תמיד נזכור אותך, רוצים לצרוח, לא, לא נעז לשכוח, לא נפגוש אף פעם מישהו אנושי כמותך.
נזכור אותך, תמיד נזכור אותך, רוצים לצרוח, לא, לא נעז לשכוח, לא נפגוש אף פעם מישהו אנושי כמותך. אז - דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! דאטה, החתול מדבר עליך
ואותי שורט, בחלב בועט, גם הוא כמוני לא אוהב לבד. דאטה, כבר כולם מתגעגעים ו"איפה הוא?" ו"כואב שהוא לא איתנו כאן", "לא מרפא הזמן". כולם רוצה אותך.
נזכור אותך, תמיד נזכור אותך, רוצים לצרוח, לא, לא נעז לשכוח, לא נפגוש אף פעם מישהו אנושי כמותך. נזכור אותך, תמיד נזכור אותך, רוצים לצרוח, לא, לא נעז לשכוח, לא נפגוש אף פעם מישהו אנושי כמותך. אז - דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! 'תה כמעט היחיד ששילם ביוקר, לא יכול לשכוח איך שיחקת פוקר, אני פה לא ישן כבר שבועות. דאטה, אז אולי תחזור אלינו אם תמצא תירוץ. אני כל-כך לחוץ, 'ני מפנטז עכשיו - שאתה כבר שב! מתי יבוא הסוף?
דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה! דאטה, לא, תגידו לו, דאטה, אל תקפוץ מפה!

Chelnak

New member
איזה יבול!

הכי אהבתי את "דניאל" (וגם את "את ראשו של וויליאם שאטנר/מישהו צבע לבן"...). את "נמסיס" לא ראיתי, אבל זכורות לי הצצות חטופות על דאטה אי-שם כשהייתי בכתה א' ואבא שלי היה צופה ב"דור הבא".

subatoi

New member
לכבוד שבועות ../images/Emo3.gif

פתאום בא לי לראש גם: "את פניו של מיסטר דאטה/מישהו צבע לבן"

subatoi

New member
מאיפה שהיא תמיד מגיעה...

מאחורי, בהפתעה, "אאוט אוף דה בלו".

למעלה