פילקים, רבותיי!

Dharmashetra

New member
טוב, בן גוריון בכל זאת קרא לה

הגבר הכי גדול בממשלה או משהו כזה

ויימס

New member
את זאת ספציפית מאינויאשה.

זה מירוקו, הנודע גם בשם 'נזיר שטוף הזימה'.

Maladict

New member
*בונה מקדש לנטע*

ושוב אנו רואים את עליונותה של נטע. גאוניותך אינה יודעת גבולות!

Maladict

New member
פילקים המשך

אמצע הלילה בכפר גם לפי סתמרוח. אמצע הלילה מדבר חושב על תפוחי אדמה ונהר אני בורח ודרקון עף מלמעלה רץ מאנשים בשחור קופץ מעל גדר שקשה לעבור אני נמצא בין אנק מורפורק לראמטופ זה אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר חרב נוקשת ואולי לא אחיה מחר רואה עננים עכשיו צבעו עצמם אדום זה החיים שלנו לילה בעיר והנה נהר ירח מאיר על הטרול שעבר בסמטאות מכשף שם בורח ריח שריפות ושוב קשה לראות שמלווה אותנו מסך של חרבות זה אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר חרב נוקשת ואולי לא אחיה מחר רואה עננים עכשיו צבעו עצמם אדום זה החיים שלנו רגע לפני שנשבר הבוקר מאיר והאויב כבר עבר אני בורח והדרקון לו שם למעלה

Athaclena

New member
הייזל? אור? יש מצב להעביר את זה

לשירשור הפילקים? מאלאדיקט - שוב אני לא ממש זוכרת איך השיר הולך, אבל סחתיין. עלה והצלח! שב ותכשל! ענף וצלופח!

ויימס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ישר לפורום שירה ופרוזה. ורק שתדעו שכל פעם שיש 'אמצע הלילה בכפר' ברדיו, אני ישר מעבירה ללא רחם.

Gdil

New member
יש "אמצע הלילה בכפר" ברדיו?

חשבתי שזה רק לחולים שמבין צופי "מוזיקה 24". הי, זה שיר ממש ממש גרוע, טמבלים!

Gdil

New member
אבל זה רק סבל של 24!

טוב, האמת היא שהיום גיליתי שמשמיעים אפילו את השירים האחרונים של רוני ברדיו אז הכל יכול להיות...סורי דביר, אבל זה די זבל...

Athaclena

New member
על גגות תל אביב - not

חפש אותי הלילה במקומות פתוחים חפש אותי בחושך ובבתי זרים פשוט עכשיו יש מבחנים עיתוי נכון ולא איחרת אם לא תמצא אותי עכשיו אזי להתנקש נועדנו. על גגות אנק מורפורק משהו קורה הלילה לא מחום לא מקור התחבאתי כאן על גגות אנק מורפורק מישהו רואה הלילה מתנקשים לעתיד שעוברים מבחן. חפש אותי הלילה מחר זה מאוחר אולי נכשל אולי עבר אולי כלום לא נשאר. על גגות אנק מורפורק...

Athaclena

New member
ואם כבר נטפלנו לעיר אחת...

אני קופץ לי לגנואה, ושכולם יקפצו אנק מורפורק, עיר אמיתית (איך שאר המילים? עיר עם תחתית? עיר עם עתיד? ומה הקשר לחיפה??) לא שיש לי אשליות בקשר לאנק מורפורק... אבל יש שם אופרה טובה, עיתונות מצוינת, הנהרות יותר מסריחים... יושב באנק מורפורק על המים, שוטף את העיניים בגופות הצפות

ויימס

New member
../images/Emo6.gif חחחחח, קורעת!

חשבתי לעשות את 'הסוד' בגרסת ויימס וסיביל, אבל לא יודעת, לא הלך...

הייזל

New member
../images/Emo30.gifהכנסתי להודעות המומלצות

של הפורום וגם פתחתי קטגוריה חדשה בקישורי הפורום במיוחד לפליקים.

למעלה