פילקים, רבותיי!

ויימס

New member
פילקים, רבותיי!

למי שלא מכיר- קחו שיר, כמה שיותר מוכר יותר טוב, תלבישו עליו מילים של עולם הדיסק. והרי לכם, "אהבה קטנה" של שירי מימון(בלאאאחס), גרסת סתמרוח. אני למעלה עכשיו, בדרך ליפול האם זה ייגמר? הפסקתי לשאול עורב שחור שחולף גורם לי לחשוב מי למעלה החליט שסתמרוח זה טוב? שמישהו שם למטה יכין לי ערסל אם אמרח על הכביש זה יהיה קצת חבל אז לפחות אתעורר, אגלה- זה חלום כמו שכל הצרות ייגמרו, זה היום אז מה יהיה איתי? עם החיים שלי? זה עוד פעם סיוט שלא הורג אותי, הוא רק מפחיד אותי לא רוצה להיות שוב הבידור שלך לא רוצה להיות שוב עברו חודשים מאז, הולך לי באנק גם התיבה שאיתי, לועסת לה טנק אולי יבוא היום, יניחו לי כבר השעמום יחזור, כמו בעבר אז מה יהיה איתי? עם החיים שלי? זה עוד פעם סיוט שלא הורג אותי, הוא רק מפחיד אותי לא רוצה להיות שוב הבידור שלך לא רוצה להיות שוב אני למעלה עכשיו, בדרך ליפול

מ א ג ר ט

New member
אבל זה שיר יפה!

כמובן ששלך מעולה!!! אולי מישהו מתנדב להקליט אותו ולשלוח לנו?

אווק

New member
אמםממם... יונתן הקטן גרסאת הספרן?

אווק אווק איק איק אווק איק אוק איק איק אוווק אוק איק אוק אוק אוק איק אוק אוק אוק איייק אוווק אווווווווווווווווק אייק אווק איק אווק אייק אוק יוש (?!) מצטער אין לי רעיונות...

אווק

New member
יש לי מיליוני אותיות שנכנסות

למקומות לא נכונים ויוצרות רושם של מפגר בכיתה ב'. הי, רגע, אולי אני ילד מפגר בכיתה ב? לא, זה לא הגיוני, אני רק בא'...

Athaclena

New member
אני לא זוכרת איך השר הולך

אבל סחתיין בכל מקרה, וגם על היוזמה. ומאיפה את מקריצה את החתימות שלך???

ויימס

New member
זה דווקא די נטחן ברדיו.

שירי מימון והכל. מקום 4 באירוויזיון.

Athaclena

New member
*זה* היה באירווויזיון?

הייתי בטוחה שזה שיר אחר... נו, זה מה שקורה כשלא שומעים רדיו. עכשיו במקרה שמעתי את השיר, אבל המוזיקה לא קליטה במיוחד.

מ א ג ר ט

New member
לא...

השיר שהיה באירוויזיון הוא 'השקט שנשאר'. זה סתם שיר. http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=24714&AlbumId=40339 שם בכל אופן, תלחצי על השיר הראשון, אהבה קטנה נראה לי, וזה השיר.

ויימס

New member
התכוונתי ששירי הייתה באירוויזיון,

לא 'אהבה קטנה'. ידוע לי כי שם היה 'השקט שנשאר', או כפי שאחותי הקטנה קוראת לו, "לילה בפונדק." אני לעולם לא טועה.

מ א ג ר ט

New member
חכו חכו,

שאני אהיה םיסיקאית גדולה אני אוכיח שהעולם לא עגול, והוא מוחזק ע"י שלושה פילים. עניין של כמה שנים...

למעלה