פילפילון אפו ארוך....

מירטל

New member
פילפילון אפו ארוך....

לאור העובדה שהשירשור הקודם של בן זוגי הפך לדיון על שיטות, תרשו לי לחדש את השאלה הזו ( ולאיים במכות על מי שיעז להעביר את זה לדיון על שיטות) - איזה בע"ח מאוד מאוד גדולים יש בעולם שלכם? מה הגירסאות ההזויות שיש לכם לפילים ? וכראוי, תגובותי לשירשור הקודם : תגובת מירטל - לא צריך פילים, קרנף מספיק גדול. תגובת השחקנית של לשם - היא גם ככה הולכת לחטוף שוק מפיל רגיל, למה לחפש גירסאות אחרות?

snift

New member
1. תמנוני ענק, בגודל של 30-70 מטרים

עם זרועות באורך של מאות מטרים. 2. דרקונים, למרות שהם מאוד יעלבו מהגדרה "בעל חיים" ויבואו בלילה לזרוק לי אבנים על החלונות. 3. סלמנדרות אש, שמתחילות כביצה בגול של ביצת יען ויכולו להגיע לגודל של אי קטן. 4. "שרוקוקודילים" - משהו שהתחיל בבדיחה של קבוצה אחרת והגיע אלינו. 5. "סוסי ריאן" - שהינם גזע מיוחד של סוסים חצי תבוניים שגודלם הינו כ- 1.5 מגודלו של סוס ערבי משובח. ועוד..

מירטל

New member
תמונוני ענק וקראקנים זה קלאסיקה

אני מתארת שעוד נפגוש חיות כאלה בדרך לדרום. מה זה שרוקוקודילים? קרוקודילים ששורקים?

DDN

New member
במארוול סופר הירוס אין פילים!

(סתם כותרת כדי להראות כאילו אני ממשיך בדיון על השיטות) קרנף גדול נראה לי הרבה יותר מאיים מפיל. אמנם לא גדול כמוהו, אבל הרבה יותר אלים ואכזרי. לעומת זאת, מעולם לא התעמקתי בשאלה של "איזה בע"ח מאוד גדולים יש בעולם שלכם" וזאת מפני שלא הספקתי להריץ אותו הרבה כמו שרציתי. זו שאלה טובה מאוד למעשה. אני צריך לחשוב על זה.

בעל החיים הגדול ביותר היה מין קרנף

אמנם לא הייתה לו קרן, והיה לו צוואר ארוך שגרם לו להיראות כמו גירפה שרירית במיוחד, אבל הבאלוציתריום נחשב לסוג של קרנף - בגובה של קצת יותר מ4 מטר...

JuffoWup

New member
היפופוטם!

ויצור משונה שחי בעמק הגולגלות עם טפרים בגודל של חרבות ונטיה מוזרה לבתר דמויות שלי.

לא

הוא הרגיש שהוא מיצה את הדמות הראשונה ו"הוציא אותה לפנסייה" אחרי הפציעה שחטפה, הדמות השנייה הייתה של מין אביר גלוח-ראש שהוא לא ממש התחבר אליה, וכעת הוא משחק קוף מרקד.

מירטל

New member
הוא מפלצת.

ודי חד פעמי - לא ראיתי עוד אחד כמוהו, הוא יחודי לחלוטין - כמו השד מהיער, השד השחור והבלתי נראה מהאגם והקוף הזקן מההרים (כן, הוא קיים). אני מחפשת בעלי חיים שהם חלק מהמערכת הטיבעית, לא מעליה.

כיצד לשלוט בדינוזאורים

חוץ מהפתרון הקלאסי של "קסם" (או כוחות פסיוניים בהם שולטים בלטאות הענק של עולם השמש השחורה) אפשר לנסות בדרכים הבאות. א) מוסיקה: מוחם הזעיר של היצורים העצומים רגיש במיוחד לתנודות קוליות בתדרים מסויימים, ואותן ניתן להשיג באמצעות נגינה בכלים כגון דרבוקה, חמת חלילים או נבל. באמצעות המנגינה המתאימה אפשר לגרום לו ללכת קדימה, לעצור, לפנות, או אף לאבד שליטה בסוגרים ולשחרר "עוגה" גדולה ומסריחה. ב) ניתוח: יתד כסף הננעצת בנקודה מסויימת במוחו של היצור גורמת לו להיות חסר תודעה, ומאפשרת לשלוט בו בקלות רבה באמצעות תיילי-נחושת המחוברים אליה (יותר מידי מזכיר סייברפאנק). ג) סמים: הדינוזאור מוזן בכל מיני צמחים מפוקפקים שגורמים לו להיות צייתן להפליא.

Ihavenonick

New member
בקשר ל-א'

איך אתה יודע את זה? בדקת את זה על איזשהוא דינוזאור בסביבה? מעניין לדעת.

מוסיקה משפיעה על חיות הפרא

בעולם פנטסייה, למוסיקה יכולות להיות השפעות מיוחדות - ביניהן שליטה בלטאות ענקיות. בעולמנו-אנו, מוסיקה גורמת לפקצות לשלוח הודעות SMS לתוכנית הפופולרית "תותב נולד" ולכתוב טוקבקים בנוסח "גמליאל סקאד המאמי שולתת!!!1"

Nihau

New member
הם שם, רק שעוד לא גיבשתי אותם...

(ואין לי שום כוונה לגבש אותם במילים לפני שהקבוצה נפגשת איתם כדי לא לספיילר להם) לאחרונה הם פגשו מין סוג של גמלי שלמה מוזיקליים מקסימים (enchanting. not charming) שנראו כמו עלפים אירים קטנים (אשלייה? פולימורפ? weremantis elves???) ורקדו ריקודים אירים חמודים בלווית מוזיקה אירית מוצלחת להפליא... והתכנית שלהם לחטוף את החבר הצעיר ביותר בקבוצה השתבשה כש... ואז... וחוץ מזה שהם כמעט מתו הם עדיין לא מצאו איך מורידים את הכתמים מהבגדים...

Serpent Axis

New member
העולם שאני משחק בו

מלבד קבוצת אבודים בפנלטהורן (שבה אנחנו משחקים בעולם פנטזיה), אני משחק Vampire:The Masquerade ועולם המערכה של השיטה הוא בעצם השתקפות קודרת של העולם שלנו. בראש רשימת החיות הגדולות היוצאות דופן שנתקלתי בהן הייתי שם את תניני הביבים. הם גדולים פי כמה וכמה מתנין רגיל (או שני תנינים רגילים) ויש להם כמה מוטציות (חלק ניתנות להסבר, אחרות פחות). לפעמים מגדלים אותם ערפדי הנוספרטו (ערפדים מעוותים ומפלצתיים למראה) שחיים בביוב, הם מכניסים קצת מהדם שלהם לתפריט של התנינים וככה מבטיחים את הנאמנות שלהם (דם ערפדי, ברגע ששותים אותו, מעורר רגשות כאלה ויוצר איזשהו קשר בין הערפד לאומלל ששתה מהדם שלו, כשידו של הערפד היא על העליונה והוא מסוגל ממש לשלוט באותו אומלל). שמועות אומרות שבמקרים אחרים - אלה התנינים שמגדלים את הנוספרטו (הדמות שלי לא ממש התלהבה לברר את העניין).

NacroMittler

New member
תנין גוּל

creepy...

למעלה