פילי

פילי

למי שעוקב במשחקים האחרונים של פילי {אני חייב לעקוב , לראות מה קורה עם נואל ושות'} , שם לב לקיי ג'י מקדניאלס.
חוץ מטוני וורטן ולפעמים נרלנס נואל , הוא היחידי בקבוצה הזו שמסיים בדאבל פיגרס ויש לו סטטיסטיקה לא רעה בכלל {יחסית לשחקן פילי} , 9.6 נקודות , 1.8 ריבאונדים ו-0.8 אסיסטים במשהו כמו שבוע של משחקים של פילי כשרוב הזמן הוא עולה מהספסל.
לדעתי , לאחר שפילי יאספו מספיק כשרון לריצת פלייאוף רצינית , הוא יכול להיות שחקן משלים מצויין לנואל את ג'ואל , ואולי גם MCW.
דבר נוסף לגבי עניין אמביד , פילי תתן לו המון זמן להחלים , גם כשהוא צפוי להיות כשיר בסביבות דצמבר , אני לא מאמין שנראה אותו העונה , כך שיהיה לו המון זמן לתת לגוף להחלים מהפציעה , וזה הדבר הכי טוב נגד פציעות.
נגיד סם בואי , הסיבה העיקרית שהוא היה פצוע כרוני זה בגלל שהוא לא נתן לגוף שלו מספיק זמן להחלים {הוא אמר את זה}.
כך שלדעתי , אמביד לא יהיה אודן 2 , בעיקר בגלל שהוא יחלים לגמרי מהפציעות שלו עד שהוא יתחיל לשחק.
נרלנס נואל . בינתיים אכזבה די גדולה מבחינת הנקודות . מקווה שהוא יישתפר בהמשך בשביל הינקי.

נ.ב
שגיא רפאל , אם אתה קורא את התגובה הזו יש לי שאלה בשבילך.
מתי תעדכנו את מצב השחקנים והחוזים בקבוצות ב"הכדור הכתום"?

rapgamer4ever

New member
מקדניאלס באמת מפתיע לטובה

אף אחד לא חשב שהוא יהיה אחד השחקנים החשובים בקבוצה (אפילו בקבוצה בזיונית כמו פילי).
&nbsp
אמביד לא היה אמור לחזור בסביבות דצמבר. ידוע כבר כמה חודשים טובים שהוא כנראה יחמיץ את כל העונה.
אגב הרכז של פילדלפיה נקרא wroten.

nnbaa

New member
גם רוז נח יותר משנה ונפצע שוב אחרי 30 מש'

עם אתה יכול לשחק וכשיר לשחק תשחק כי תמיד אפשר להיפצע הוא יוכל לנוח גם שנתיים אבל זה לא אומר שאחרי השנתיים האלה במשחק הראשון שלן הוא לא ייפצע שוב . פשוט שחק עם אתה יכול לשחק הוא רק בן 20 .

Cade Foster

New member
לא מבין את פילדלפיה בקטע הזה

סבבה אתם עושים טנקינג. אבל אם כבר אתם זורקים עונה לפח תנו לצעירים שלכם לשחק בשביל שיהיו מוכנים כשתצטרכו לצאת מהלופ הזה של ההפסדים. מה הם לא קבוצה מספיק רעה גם עם אמביד וMCW בחמישייה? גם לאורלנדו יש רק ניצחון אחד עד עכשיו (נגד פילדלפיה) והקבוצה שלהם מוכשרת פי מיליון מכל דבר שפילדלפיה יכולה להעמיד על הפרקט בכל זמן נתון. אז ממה הם מפחדים שם? הם בכוח רוצים להרשם בדפי ההיסטוריה כקבוצה הכי חלשה אי פעם? מישהו צריך לומר להם שלהיות מקום אחרון עם 20 ניצחונות ולהיות מקום אחרון עם 5 ניצחונות זה בדיוק אותו הסיכוי לבחירה ראשונה בדראפט...

קודם נואל (החמיץ את כל העונה שעברה) עכשיו קרטר וויליאמס (ייעדר בטח לפחות חצי שנה) ואמביד (ייעדר שנה). למה לעצור את ההתקדמות של שחקני העתיד שלכם בשביל עוד 10~ הפסדים?

כמו שכבר כתבתי קודם לגבי עניין הפצועים

ככל שנותנים לפציעה יותר זמן החלמה , כך סיכוייה לחזור הם נמוכים יותר.
אפשר לקרוא על כך פה-[URL]http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3610029,00.html[/URL]
הינקי חושב {ואני מסכים איתו} שאם כבר השחקנים שלי פצועים ואני רוצה לעשות טאנקינג , אז אני אתן להם זמן החלמה יותר ארוך , וככה אני משיג שלושה דברים במכה אחת: 1.השחקנים שלי יסבלו פחות מפציעות חוזרות ונשנות . 2.הקבוצה שלי תהיה יותר גרועה , וכך אני אוכל להשיג את עמנואל מודיאי {הם לא צריכים את אוקאפור , יש להם את אמביד ונואל , זה מספיק} . 3.השחקנים שלי פחות מפתחים תרבות הפסדים , וכך בעתיד זה פחות ישפיע עניין ההפסדים עליהם.

Executioner

New member
לא הייתי נותן רפרנס לכלכליסט בנושא פציעות ספורט

כי לרקמות אין יכולות גנטיות קסומות. זה לא עובד ככה. אני גם לא בטוח שיש דבר כזה "אותה פציעה בדיוק", קיים המשתנה של חומרת הפציעה. אם אני שברתי את הרגל ואתה שברת את הרגל על הנייר (במיוחד של עיתונים ודיווחים) שנינו שברנו את הרגל אבל פציעה אחת יכולה להיות חמורה מאחרת. בכלל כל הפסקה הזו היא פירוש עצוב של מדע או פשוט תרגום רע. וזה רק פסקה אחת.
&nbsp
את רוב המחקרים המוצגים שם אפשר לפרק לגורמים. בהנחה שמסתכלים על נתונים אז יש כל כך הרבה משתנים שלהסיק מסקנות (ברורות ככל שיהיו כמו זו שהכתבה מציגה) ממחקרים כאלו זה לא אידיאלי.
&nbsp
בקיצור כלכליסט...לא הרפרנס המושלם לנושא ובטח לא מה שיחזק את הטענה שלך.

שני דברים

1.מדור הספורט של כלכליסט הוא אחד המדורים הטובים בארץ בנושא ספורט {פחות נכתב שם על ה-NBA , אבל גם כותבים שם על זה לא מעט} כך שלא הייתי מזלזל במדור הזה.
2.הכותב של המאמר הזה הוא פיזיולוג מומחה...

Executioner

New member
זה יכול להיות אחלה מדור לענייני ספורט

אבל לא ענייני בענייני פציעות ספורט
&nbsp
זה שהוא פיזיולוג לא אומר כלום לגבי הידע שלו בגנטיקה. הוא יודע להיות פיזיולוג, למי שלא מבין בגנטיקה דברי פיזיולוג שווי ערך לכתבי קודש. אבל לי מה שהוא כתב לא אומר כלום כי הוא לא אמר כלום בעצם, הוא איבד את זה איפשהו אחרי שהוא אמר שהגנטיקה שונה...ההסבר היה חלש.
&nbsp
אני מציע - לך ולמד במקום להשען על דברי פיזיולוגים כאלה ואחרים.
את דברי אלי גוטמן על חכמת שחקני הכדורגל אתה גם קונה?..אנשים אומרים דברים, זה לא עולה להם כסף. הידע שלהם במקרים רבים לא משחק תפקיד.

למעלה