פילי השעתה את אואנס

ranatz

New member
שיט! איך אני אקלל אותו עכשיו???

אני כבר שבוע מפנטז איך אני יושב בפדקס פילד ומקלל את האם-אמא של שלו. אני מתעב אותו בגלל שהוא לכלך ככה על הניינרס שלי. לא נורא, מבחינתי לראות את האיגלס מפסידים זה מספיק טוב. אני אקלל קצת את מקנאב וקירס במקום (סליחה יורם!)

אך, איך שאני עוד מתלבט השבוע

הימרתי במקור על פילי. מה עכשיו? אני אמור לשנות? מצד שני, אריה פצוע... נראה לי שעד 19:59 אני אדון עם עצמי בסוגיה הזו. איזשהם רעיונות?

Reshefgarcia

New member
מצד אחד...

OWENS הוא חתיכת הפרעה לקבוצה,ויתכן שבלעדיו יהיה לאיגלס יותר טוב אבל...ירצו שונאי אוונס ככל שירצו... THE MAN HAS SOME SERIOUS GAME ואת זה אי אפשר להכחיש... כשהוא על המגרש,הוא עושה שני דברים,תפיסות,ותשומת לב... העוד קורנר/סייפטי ששמים עליו,זה פחות קורנר/סייפטי שיכול לעשות בליצים או לכסות ריצה... הבחירה היא קשה מאוד...

joseywales

New member
אם רק יצליחו לאלף את המפלצת.....

1: אין ספק שהוא רסיבר מצוין ! 2: אין ספק שהוא פרימדונה איגואיסטית החושב על הישגיו לפני הקבוצה ! 3: בטוח שיש מאמן קשוח מספיק שיכול לשלוט בשחקן המצוין הזה ! הכל עניין של למצוא קבוצה יותר אינדיבידואליסטית שתוכל ללקק לו ולחגוג את התפיסה ה 150 (במידה ויגיע). ולסיום לא בטוח שלפילי יהיה יותר טוב בלעדיו,עדיין אין להם שחקן דומיננטי מספיק בשביל לשלוט.והם יצטרכו להמשיך איתו ולמצוא דרך להשתיק אותו,כי בלעדיו לא יהיה פלייאוף !(ואם יש אלוהים אז גם איתו ).

RoyBehar

New member
יכול להיות מענין לראות אותו

בפיטסבורג. אולי קאוור יכול לשים אותו במקום.

ranatz

New member
לא יעזור כלום הוא שחקן ענק

אבל חרא בן אדם. שהוא שיחק בפריסקו הייתי מטורף עליו אבל פתאום הוא התחיל ללכלך על כולם ופירק את הקבוצה. ושהאיגלס לא ישכחו שהיחיד שתפקד בסופרבול האחרון היה TO ועוד אחרי חזרה מפציעה קשה מאד. הוא פשוט החזיק אותם במשחק כשכולם שם עשו במכנסיים. אני חושב שלאיגלס לא תהיה שום התקפה בלעדיו היום ושזו היתה טעות מצידם להשעות אותו. מצד שני הוא באמת נמאס על כולם.

AntiUltras

New member
מייקל ארוינג וברט פארב

דווקא מחזיקים ממנו בטח בעקבות דבריו הבוטים

joseywales

New member
ממש לא !

פארב כידוע לא סובל מאהדת יתר ל TO, ואפילו אמר ל ESPN (nfl.com) "שדבריו של TO לא היו במקום ואף החמיא למקנאב על היותו משחק עם פציעה שכזו" ולעומת זאת מייקל היה זה שדירבן אותו לדבר על כך(בהיותו ממשפחת הרסיורים)!

למעלה