פיליפ חי!

Arielcohen

New member
פיליפ חי! ../images/Emo6.gif

שלחתי לעברי מכתב במסרים ובו שפכתי את הלב וסיפרתי לו על החתול שלי, אריסטו, שמת לפני 3 שנים, ולמרבה הפדיחה והשמחה הוא ענה שפיליפ חי ומדובר בסתם שמועה מרושעת! אושר, זה ממש הלחיץ אותי

שיו איזה מזל, אני לא יודעת מה הייתי

עושה אם הוא לא היה חי! הורדת לי אבן מהלב! אתה צריך לראות אותי מתנשמת ומתנשפת פה, גמורה לגמרי רק מעצם הטשטוש של המחשבה שהוא מת. יו אתה הגיבור שלי. ועוד לא התחלתי לדבר על זה ששלחת לעברי מסר והוא ענה, אני ממש מתעלפת פה עכשיו בחדר של אח שלי. מי זה פיליפ?

Ez sLeeP

New member
רשעות זה טוב. זו דרך חיים מעולה.

(את מאמינה שאין בי שמץ סרקסטיות? כי זה נשמע ככה..) חופיתו'ש, מה קורה מותק? מה עם הציון? תחזרי אליי! יש לי טלפון בבית, יו נואוו. פיליפ זה החתול, כמסתבר.

אני../images/Emo35.gifמרשעת../images/Emo35.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה קורה? הכל מצויין! מה הציון? הפקצות לא הספיקו לשכלל את הציונים הן פשוט תיכננו להיפגש ואופס לא יצא. סתם האמת שביום יום אני מאוד מאוד אוהבת את שניהן אבל אני ממש בלחץ מזה ואני רואה את ה-93. (איזה ביאוס אם בסוף אני אקבל ציון יותר נמוך אפילו מזה). גם לי יש טלפונים יו נוו. אבל מה זה לא היה לי זמן היום. ממש נהנתי היום, גם בעבודה וגם אחרי זה אצל חברה שלי. זהו

אני../images/Emo35.gifמרשעת../images/Emo35.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה קורה? הכל מצויין! מה הציון? הפקצות לא הספיקו לשכלל את הציונים הן פשוט תיכננו להיפגש ואופס לא יצא. סתם האמת שביום יום אני מאוד מאוד אוהבת את שניהן אבל אני ממש בלחץ מזה ואני רואה את ה-93. (איזה ביאוס אם בסוף אני אקבל ציון יותר נמוך אפילו מזה). גם לי יש טלפונים יו נוו. אבל מה זה לא היה לי זמן היום. ממש נהנתי היום, גם בעבודה וגם אחרי זה אצל חברה שלי. זהו

למעלה