פיליפינים

sharonguz

New member
פיליפינים

היי כולם, אני כבר מתחילה לתכנן טיול אחרי שחרור.. ברצוני לצאת בחודש אפריל 2007... אני יודעת שזה עוד הרבה זמן אבל בכל זאת... אני רוצה להגיע לאיזור הפילינים.. אשמח לקבל המלצות על האיזור על המקום ואיך אני יכולה להתחיל לבנות טיול.. התקציב בערך 20-25 אלף שקל. לחודשיים-שלושה חודשים.. אשמח לקבל תגובות1! תודה!!

kogawa

New member
ראשית, נסי להקדים בחודשיים לפחות

תכנון טיול בהפיליפינים צריך להיות סיבוב של לפחות 3 שבועות בצפון לוזון וממנילה סיבוב שני שמתחיל בדרום לוזון, ומאי לאי דרך סמאר ולייטה לסבו ובוהול, ומשם לפנאי (בורקאי) ולפלאוואן, ובחזרה אפשר לעצור במינדורו, ונשרפו בכייף חודשיים ויותר. על המקומות קיראי באתר טריפי הפיליפינים

תעשי חיפוש קצר, אחד מחברי

הפורום טרח וכתב מדריך קצר על פיליפינים ממש לפני שבועיים שלושה העלה אותו לפורום, לא תורה מסיני אבל יש בו לא מעט מידע בשביל ההתחלה, ספר טוב גם יעזור,. לדעתי מאד קשה לבנות מסלול לפיליפינים מראש. אלא עם כן טסים בטיסות פנימיות, אחרת צריך לבנות על המעבורות, שזמני היציאה שלהן, לא ממש תמיד מסתדרים עם מה שרוצים שיקרה, אז צריך הרבה גמישות. לדעתי בורוקאי אינו חובה כלל וכלל, ועדיפים בהרבה , פלאוון, - דווק החלק הצפוני שנקרא אל נידו, חוף אלונה ביץ בבוהול, ויש עוד כמה שנשאיר בעילום שם. יש המון מה לראות בנגרוס, וגם במינדורו. וכמובן צפון לוזון שיובל ציין. התקציב נראה די טוב ל3 חודשים . הייתי ממליצה לקנות כרטיס הלוך למנילה וחזור מסבו. זה חוסך טיסה פנימית או מעבורת ארוכה חזרה למנילה רק בשביל הטיסה הביתה. טיול מהנה. מיכל

sela v

New member
איפה?

ומי כתב? לא שמתי לב. אולי נוכל להעלות את זה למאמרי הפורום אם מי שכתב ירשה.

kogawa

New member
כתב את זה אבירם floid3

לא בטוח שבפורום הזה, וזה ממש לא התורה בכבודה (למעשה שטחי ביותר כמו המדריכים שלו ללאוס ותאילנד), וכלל לא כולל את יעד היעדים שהוא צפון לוזון, אלא יותר חופי בוהול ובורקאי.

יובל צודק זה היה בפורום מזרח רחוק

אני בטוחה שהוא יסכים שתעלה את זה בפורום, יובל גם צודק זה לא מדריך עומק, אבל בכל זאת יש שם מידע שימושי למי שמתחיל את שעורי הבית לגבי הפיליפינים.

sela v

New member
יש לך קישור למה שהוא כתב?

ואשמח אם תוכלו להפנות אותי לעוד מאמרים שאפשר יהיה להעלות למאמרי הפורום.

למעלה