פילינג עמוק, שאלות

dirani

New member
פילינג עמוק, שאלות

יש לי סימנים קטנים שנשארו לי על הפנים מתקופת החצ'קונים, הם לא ממש בולטים אבל בכל זאת, ונמשים וכבר הרבה זמן יצא לי לחשוב שאני רוצה לעשות פילינג ולהחליק את עור הפנים. עכשיו יש מצב שאני אמור לעבור ניתוח קטן בתקופה הקרובה שלא קשור וחשבתי לאחד את תקופות ההחלמה. עכשיו יש לי כמה שאלות למי שמבין או מבינה. כמה זמן אורכת החלמה מטיפול פילינג עמוק? תוכלו להמליץ לי על מקומות טובים לבדוק בהם את העניין? ומה טווח המחירים? הבנתי שאפשר לקבל תוצאה דומה לטיפול של פילינג עמוק בסדרה של כמה טיפולים של פילינג יותר שטחי אצל קוסמטיקאית, זה נכון? במקרה כזה, תוכלו להמליץ לי על קוסמטיקאיות שעושות את הטיפול הזה באיזור ירושלים.

תשובה

חשוב לדעת שפילינג עמוק אמנם היא פרוצדורה קוסמטית, אך מדובר בטיפול רפואי שיכול להעשות על ידי רופאים בלבד והוא שווה ערך לפחות לכוויה דרגה 2 של הפנין ולכן חייב להעשות תחת השגחה רפואית. ההחלהמה הראשונית אורכת כ 10 ימים עד שבועיים , אך מספר חודשים עד להערכת התוצאה הסופית. חשוב לדעת שמדובר בפרוצדורה הנעשית לרוב לאנשים מעל גיל 40-45. ייתכן מאוד שמה שאת מתארת יתאים לפילינג שטחי בלבד או בינוני עליך לפנות לרופא עור מומחה בנושא לצורך ייעוץ.

פילינג עמוק - תשובות

סימני אקנה הם אכן מכה רצינית. פילינג עמוק הוא אמנם אפשרות, אך קיימים היום טיפולים פחות פולשניים ויותר מועילים מפילינג. למשל, טיפולים קוסמטיים נקודתיים (באזור הסימן עצמו) עם מחטים עדינות יעשו פלאים!!

למעלה