פיליטון בשתי מערכות

atidih1

New member
פיליטון בשתי מערכות

כנראה שהעניינים שאותם אנו "אוכלים" מדי יום, לא מבטיחים שיגרמו לנו נחת בזמן הקרוב, אם בכלל. אבל אני לפחות, גיליתי שיש בהם גם להכניס קצת הומור או שאני באמצעותם אדע לשעשע אחרים. כך זה קרה לי בהתכתבות שהייתה לי עם נמען אחד. הנה למשל, אני כותב בנושא מסוים לבעל תפקיד מכובד. ראשית, הוא לא עונה למכתבי ואחר מכן גם לתזכורת עליו וכאשר אני מצליח לעורר אותו מתרדמתו באמצעות נציב תלונות הציבור , או אז אני מקבל מכתב ממנהלת משרדו. זו שולחת מכתב עם כל הסממנים של מדינה מתקדמת: בצד שמאל למעלה תאריך, מס' תיק, סימננו וכו'. אחר מכן, הנידון וכל השאר - כמו שכתבתי, מדינה מהנאורות שבעולם. אבל כאן מתחיל משהו להשתבש. המנהלת מודיעה לי שהבעיה שייכת למשרד אחר ולכן שולחת אותו לגפילטע פיש (שם הנמען הבא) וזה מודיע לי שזה כבר בטיפול. אבל - אני כותב במכתב בהול חזרה - שעל זה לא התלוננתי וכבר יש תשובה מהוצמך שקיבל את הטיפול מגפילטע שהעניין נמסר למחלקה המתאימה והם יודיעו לי בהקדם...אבל, הכול כרגיל: למעלה תאריך ו... בינתיים, כתבתי למנהלת (שאיתה כזכור התכתבתי לפני כמה חודשים) וטענתי שחבל שכך מתנהלים העניינים ופירטתתי את בעייתי מהתחלה. בינתיים, אצל גפילטע והוצמך העבודה מתנהלת בקדחתנות (בעצם, במקביל לטיפולי המקורי) ואני מוצא עצמי בין שני נמענים: ההוא המקורי והשני שתפש "טרמפ" על בעייתי שלא הייתה... חבל על הזמן שלכם אבל רציתי קצת לתרום להבנת הסיבות שדברים לא "זזים" והרי זה עניננו בפורום. עתידי המנחם

למעלה