פילטר TWIN-AIR לבלגרדה?

enigo

New member
פילטר TWIN-AIR לבלגרדה?

מישהוא יכול להפנות אותי לאתר ממנו ניתן להזמין? אל תפנו אותי לשחר, כבר ניסיתי את המסלול הזה בלי הצלחה. תודה ENIGO

mad dog 3

New member
נו באמת....../images/Emo107.gif

כולו פילטר אוויר... הזמנה מחו"ל...??? ידידי...תנסה לחפש עוד קצת באזור לפני שאתה עוזב את הארץ תנסה באביזריון

enigo

New member
אין בארץ!

ניסיתי אביזריון, ניסיתי מוטורד (פעם הם יבאו אותם) ניסיתי שחר אופנועים, ניסיתי להתאים פילטר של UFO... בקיצור הסט שלי כבר מתפורר, ואין ישועה. האמת שאני שוקל השגת תיבת אויר מקורית וחזרה לנורמל, במילא הדיזה חזרה לנורמל בגלל צריכת דלק לא הגיונית (1 ל 6 בנסיעת זיפזיף היה השיא, אבל 1 ל 10 הממוצע, אי אפשר לטייל ככה!). אז אם מכירים חנות טובה בחול, אני אשמח לשמוע עליה.

enigo

New member
כבודו יודע איפה משיגים?

ובלי לעשות טרייד-אין על כליה? מישהוא לגיטימי שמתעסק עם חלקים מפירוק. נראה לי שלחלק כזה יש סיכוי גבוה לשרוד תאונה, לא?

hananlv

New member
אני אהיה באחת כזו מחר

תרים טלפון לתת לי פרטים אולי אני אמצע לך את זה שם (הולנד) 054-713020

כן וקולרגול הזמין נחש מה ?

מדבקות לק.ט.מ + כיסוי מושב הכל נשמע תמים לא ? אבל למה חליל החוויר ששמע על המדבקות דנן? פשוט מאד הדובון הזמין מדבקות לק.ט.מ שלו ....בצבע כחול!!!!! אם אין לי WR אז לפחות נסווה את הק.ט.מ בצבע האצילי הנ"ל

yairf

New member
פילטר לבלגרדה ../images/Emo91.gif

פנה לרני מלמד בחיפה 04-8522462 לבחור יש בלגרדה חביב למדי. בנוסף לאגזוז נירוסטה מרשים, הוא הרכיב לו פילטר J&R שעובד היטב.

למעלה