פילטר שמן VOLVO PENTA MD2020D

zvika28

New member
פילטר שמן VOLVO PENTA MD2020D

מחפש חנות שמוכרת פילטרים חליפיים באזור המרכז.בולוו מבקשים עבור פילטר מקורי 140 ש"ח

gb228

Active member
האם זה אותו סוג כמו שב 2030?

אם כן אני יכול לתת לך את המספרים של פילטרים חליפים של CHAMPION ושל FIAT. בכל מקרה גם אני אשמח לקבל כתןבת של חנות טובה לחלפים מסוג זה (פילטר דשמן, דלק, רצועות וכו')

gb228

Active member
בדקתי - זה אותו מק"ט

פילטרים חליפים: Champion C101 Fiat 4434792

zvika28

New member
פילטר שמן

לפי קטלוג חלפים של ולוו פילטר שמן ל2020 861473 פילטר שמן ל2030 3840525 כנראה שהם לא זהים תודה

gb228

Active member
מוזר

לפי אתר בריטי שמוכר חלפים מקוריים לשני המנועים מופיע 3581621 - שזה לא דומה לאף אחד מהמספרים שציינת. http://www.motortechmarine.co.uk/department/md2020_volvo_penta_engines/ http://www.motortechmarine.co.uk/department/md2030_volvo_penta_engines/ המספר שנתת ל 2020 דומה יותר (אבל לא זהה) למק"ט של פילטר הדלק. משום מה אני לא מוצא את המק"ט הנדרש ב OWNERS MANUAL וגם לא ב WORKSHOP MANUAL

gb228

Active member
כפי שציינתי - מוזר

שווה בדיקה נוספת נכנסתי גם ל www.keypart.com וגם שם מופיעים המספרים שציינתי תחת חלקי חילוף מקוריים של וולוו. כנראה שהכי בטוח זה ללכת עם הפילטר הנוכחי.

אולי וולוו נותנים מקטי"ם שונים לאותו מוצר מסי

מסיבות של ניהול מלאי, מעקב וכו' ??? סתם השערה.

gb228

Active member
פניתי ל KEYPART וקיבלתי תשובה לשאלה

המספר המקורי של הפילטר (אני שאלתי לגבי 2030) הוא כפי שציינתי 3581621 מאז שוולוו התחילה לשווק את המנועים החדשים יותר D1-20, D1-30 וכו' נכנס לשימוש הפילטר 3580525 ומהחברה אומרים שניתן להשתמש בו גם על המנועים הישנים. הפילטר החדש קטן יותר מהמקורי (וגם יקר יותר)

Sail

New member
מסננים שמן ודלק חליפיים

פרבשטיין ובניו הספק בע"מ שד' ושינגטון 24 תל אביב צריך להביא פילטר ישן לצורך התאמה

StewieGriffin

New member
מקטים לחלקים

צירפתי טבלה של מקטים למנועים 2020d, 2030d ועוד כמה זה רשמי מהיצרן (ניתן למצוא באתר של volvo-penta) פילטר שמן חליפי ניתן למצוא בכל חנות חלפים לרכב אם מביאים דוגמא (אני משתמש בפילטר של פורד פיאסטה 35 שקלים)

למעלה