פילטר לאינהלציה

sporTV

New member
פילטר לאינהלציה

ערב טוב, יש לי מכשיר pari turboboyN הבנתי שצריך להחליף את הפילטר הלבן הקטן כל חצי שנה.... עוד הבנתי שיש "מבצע" בזכות האיגוד לפילטר... יש למישהו מידע מדוייק? אחלה חג!!!!!!!!!!!

כבר שנה או יותר לא החלפנו

שכחתי לגמרי. מה שעשיתי עד היום זה לטלפן לחברה. מספר הטלפון היה מודבק על המכשיר הישן . הלכתי לראות. מה שרשום שם זה : "חנה, המרכז לציוד רפואי. טל- 04-8664044 בעבר שלחתי שיק והם שלחו אלי זוג הביתה. באמת , אעשה משהו מהשניים בקרוב. מזמן לא "רדפתי" אחרי משהו.

חלפים למכשיר האינהלציה פארי טורבו

בגלל החשיבות של שמירה על ההיגיינה של מכשיר האינהלציה האיגוד יזם שני דברים: 1. דף הנחיות שנכתב על ידי צוות ממרפאות אחדות ובשיתוף פעולה עם נציגי כצט ונציגת האיגוד. הדף נשלח לפני כשנתיים לכל הבתים ולאחרונה עודכן שוב ויישלח אליכם בשנית. 2. אנחנו רוכשים סטוקים של חלפים (בתיאום עם אחות המרפאה,בתה"ש בתיאום עם הטכנאית של תפקודי הריאות ובמרפאת סורוקה עם הפיזיותרפיסטית) וניתן לקבל פילטרים ונביולייזרים במרפאות. במרפאתכם ניתן אכן לקבל פילטר ב- 30 ש"ח (מחיר מיוחד לרכישה מרוכזת) ומומלץ להחליפו אחת לחצי שנה. כ"כ ניתן לרכוש אצל האחיות נביולייזר . שלחתי את הודעתכם לאחות המרפאה כדי להסב את תשומת ליבה- אמור להיות הליך במרפאה שבאמצעותו הפצינטים יהיו מודעים לאפשרות הזאת.

sporTV

New member
תודה לכן!

אני שמעתי על זה ממש במקרה...אולי כדאי שיעמיקו את התודעה במרפאות? חג שמח!

vikvik

New member
לא שמעתי על זה!

באמת כדאי לפרסם את זה יותר. אפילו לתלות על לוח מודעות במרפאה. כי לוקח לי זמן להחליף בדיוק בגלל זה , אין לי כוח להרים טלפון לחברה , לחכות לדואר וכו'...יש מספיק פרוצדורות בחיים. זה שזה במרפאה זה פשוט פתרון נהדר , רק שחבל שזה עדיין חשאי

נכון

וכדאי גם לפרסם את המחירים אם כבר אויל אני אקנה נבולייזר נראה לי ששלי קצת נסתם ואי אפשר לנקות את זה

לא מצליחה להבין

הסתכלתי בגוגל וראיתי מה זה נבולייזר. לא מבינה מה ההבדל בינו לבין מכשיר האנהלציה הרגיל אן שמדובר בחלק ממנו? ואם כבר מדברים על חלקים של מכשיר האנהלציה, אפשר להחליף גם מסכה בבי"ח אצל האחות? ואת החלק שאליו מכניסים את הנוזל? ועוד שתי שאלות: 1. הפייה של האקפלה מתרסקת לנו מפעם לפעם. יש אפשרות להחליף רק אותה או שצרכים לקנות כל פעם אקפלה חדשה? 2. איך אתם מחטאים את האקפלה? יש בתוכה בורג ממתכת מחלידה! תודה מראש על כל התשובות

כאמור

שלחתי את הודעתכם לאחיות המרפאה. אני בהחלט מופתעת שהנושא לגביכם הוא "חשאי" מכיוון שבמרפאתכם יש פעילות סביב מכירת/מסירת החלפים. אין לי מושג איך הפעילות מתבצעת בפועל ולפי איזה קנה מידה ו/או נהלים פנימיים.

sporTV

New member
אולי מוכרים את זה בכמויות אבל, לא לנו ../images/Emo13.gif

עכשיו כשאני יודע, אפנק את עצמי באחד לכבוד השנה החדשה.

למעלה